asdzxcvfsrggxdfsd 23.03.23, 14:47 upływa banalnym tik-tak, i nawet się człowiek nie zorientuje, kiedy trzeba się stać dorosłym... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Życie 23.03.23, 15:03 I to tym razem akurat osobiście mojego autorstwa :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Życie 10.05.23, 17:03 asdzxcvfsrggxdfsd napisał(a): > I to tym razem akurat osobiście mojego autorstwa :) > Fajne ujęcie ;) to dla Ciebie ten malunek był? Odpowiedz Link
mona.blue Re: Życie 10.05.23, 17:08 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Córeczka tatusia :) Słodka Odpowiedz Link
mona.blue Re: Życie 10.05.23, 17:01 marysia67 napisała: > Urocze zdjęcie:-) Tak, dzieci w tym wieku są słodkie :) to dziewczynka czy chłopczyk? Długie włosy, ale teraz nawet młodzi chłopcy takie noszą :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Życie 10.05.23, 17:07 Och, jaka wtedy była urocza. No nadal jest, tylko już nie zawsze dla tatusia :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Życie 10.05.23, 17:07 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > A dzieci rosną... Oj, tak... 31 lat od urodzin moich bliźniaczek szybko minęło, patrzac teraz z perspektywy, a teraz znów Narodziny w rodzince, tym razem chłopak :) mam tylko stresik, bo do dziewczynek mam dobre podejście, a do chłopaków to dopiero będę musiała nauczyć - jak z nimi rozmawiać, czym się bawić, jakie im ubranka i zabawki kupować :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Życie 10.05.23, 17:08 Oj tam, nie przejmuj się. Sami Ci dadzą znać, czego by chcieli. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Życie 10.05.23, 18:33 Jest słoneczko, są kwiaty i słodkie dla Taty buziaki :)) i to są piękne wspomnienia :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Życie 11.05.23, 17:44 Mam już 3 zdjęcia maluszka - jedno z mamą tuż po porodzie i dwa w łóżeczku, w takiej słodkiej czapeczce. Chyba zaczynam się z nim oswajać :) Odpowiedz Link