Dodaj do ulubionych

Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobiło...

14.05.23, 15:39
To ja przypominam, jak dawno temu Pan Mann prezentował okładkę płyty z odpowiednim zdjęciem, i komentarzem:
A jak już się Panom okładka wytrze, to z tyłu jest ten sam obrazek.

Oto artystka z tej płyty:

Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 15:57
      ładna dziewczyna, dzisiaj też urodziwa :)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:05
        Szczerze? Wolałem Samanthę. Może poszukam.
        • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:31
          A tę pamiętasz?

www.fakt.pl/kobieta/danuta-lato-najlepsze-piersi-prl-u/gqxj3ec
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:34
            Powiem szczerze jak na spowiedzi: no jakoś nie bardzo. "Pojęcie" kojarzę, ale cycków nie bardzo. Co innego Figura :)
            • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:43
              A, widzisz, bo te nie wybuchały w samolocie ;) naturalne, a nie śtucne...
              ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:49
                No wtedy o śtucznych się jeszcze za bardzo nie mówiło. Potem przyszła Pamelka :)
                • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:54
                  Tak....trochę tych mężów miała :D
                  przebierała, jak w pasmanterii ;)
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:00
                    Mężów? O cyckach mówiliśmy!
                    A co do Pamelki to niedawno widziałem jakiś dokument w miarę współczesny. W sumie fajna babka.
                    Redachtor się jej zapytał, czemu nie zrobiła wielkiej kariery w kinie.
                    - Kochany, w filmach to grały moje cycki, ja tam byłam tylko na doczepkę :D
                    • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:19
                      Fajna? a cycków, to sobie przypadkiem nowych nie zrobiła? :>
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:26
                        Najpierw zrobiła - a potem wyjęła. Jako jedna z pierwszych zresztą.
                        Dziś mieszka w domu po rodzicach i robi różne rzeczy. Co zarobiła na cyckach - to jej.
                        • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:30
                          W sumie dolar, to fajna waluta ;)
                          nieważne, czy amerykański, czy kanadyjski.....szeleści ;))
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:35
                            No zarabiała chyba w amerykańskich, a żyje w Kanadzie :) Ale przelicznik i tak jest bliski 1 :)
                            • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:39
                              I na luzie, swoje zarobiła ;)
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:40
                                I nie stoczyła się w używki. Można? można.
                                • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:47
                                  Pewnie, że można.....
                                  może to zależy od charakteru...
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:51
                                    Może bardziej od inteligencji ogólnej?
                                    Z tego co mówiła, to jakiś filmowiec ją chyba wypatrzył na stadionie po prostu. Jak była młoda, śliczna naturalna i po prostu kibicowała. No cycki dla kasy se robiła, ale w twarde nie zamierzała najwyraźniej iść.
                                    • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:57
                                      Dlatego dzisiaj można na niej zawiesić oko ;)
                                      a tak byłaby wspomnieniem ;)
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:00
                                        No teraz to już nie każdy by zawiesił. W końcu jest troszkę starsza ode mnie :)
                                        • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:14
                                          Do czego to doszło, że na forum u młodzieży piszę :D
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:20
                                            Czo? Ty sprawdziłaś ile Pamelka ma dziś lat czy już wybierasz sobie nagrobki: :)
                                            • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:32
                                              Kierdyś w tivi mówili, ile ma wiosen :)
                                              ja już mam chałupę na cmentarzu....
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:36
                                                W wiki se sprawdź :)
                                                • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:40
                                                  no..piździesiont pięć :P
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:45
                                                    No widzisz, to gdzie ja młodzież?!
                                                  • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:53
                                                    Napisałeś...troszkę starsza ode mnie...
                                                    To dedukując...młodzież starsza...
                                                    :)
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 19:01
                                                    Ta, bo ona jest młodzież młodsza? No litości :)
                                                  • ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 19:06
                                                    ale co to jest 55 wiosen na karku - nic....
                                                    pełnia życia :)
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 19:12
                                                    No to nie zapytam ile masz wiosen, bo skoro twierdzisz, że jesteś kobietą to kobiet się o to nie pyta.
                                                    Nie, żeby to miało dla mnie znaczenie, ale kultura zobowiązuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka