asdzxcvfsrggxdfsd 14.05.23, 15:39 To ja przypominam, jak dawno temu Pan Mann prezentował okładkę płyty z odpowiednim zdjęciem, i komentarzem: A jak już się Panom okładka wytrze, to z tyłu jest ten sam obrazek. Oto artystka z tej płyty: SABRINA BOYS BOYS Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 15:57 ładna dziewczyna, dzisiaj też urodziwa :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:05 Szczerze? Wolałem Samanthę. Może poszukam. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:31 A tę pamiętasz? www.fakt.pl/kobieta/danuta-lato-najlepsze-piersi-prl-u/gqxj3ec Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:34 Powiem szczerze jak na spowiedzi: no jakoś nie bardzo. "Pojęcie" kojarzę, ale cycków nie bardzo. Co innego Figura :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:43 A, widzisz, bo te nie wybuchały w samolocie ;) naturalne, a nie śtucne... ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:49 No wtedy o śtucznych się jeszcze za bardzo nie mówiło. Potem przyszła Pamelka :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 16:54 Tak....trochę tych mężów miała :D przebierała, jak w pasmanterii ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:00 Mężów? O cyckach mówiliśmy! A co do Pamelki to niedawno widziałem jakiś dokument w miarę współczesny. W sumie fajna babka. Redachtor się jej zapytał, czemu nie zrobiła wielkiej kariery w kinie. - Kochany, w filmach to grały moje cycki, ja tam byłam tylko na doczepkę :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:19 Fajna? a cycków, to sobie przypadkiem nowych nie zrobiła? :> Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:26 Najpierw zrobiła - a potem wyjęła. Jako jedna z pierwszych zresztą. Dziś mieszka w domu po rodzicach i robi różne rzeczy. Co zarobiła na cyckach - to jej. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:30 W sumie dolar, to fajna waluta ;) nieważne, czy amerykański, czy kanadyjski.....szeleści ;)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:35 No zarabiała chyba w amerykańskich, a żyje w Kanadzie :) Ale przelicznik i tak jest bliski 1 :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:39 I na luzie, swoje zarobiła ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:40 I nie stoczyła się w używki. Można? można. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:47 Pewnie, że można..... może to zależy od charakteru... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:51 Może bardziej od inteligencji ogólnej? Z tego co mówiła, to jakiś filmowiec ją chyba wypatrzył na stadionie po prostu. Jak była młoda, śliczna naturalna i po prostu kibicowała. No cycki dla kasy se robiła, ale w twarde nie zamierzała najwyraźniej iść. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 17:57 Dlatego dzisiaj można na niej zawiesić oko ;) a tak byłaby wspomnieniem ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:00 No teraz to już nie każdy by zawiesił. W końcu jest troszkę starsza ode mnie :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:14 Do czego to doszło, że na forum u młodzieży piszę :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:20 Czo? Ty sprawdziłaś ile Pamelka ma dziś lat czy już wybierasz sobie nagrobki: :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:32 Kierdyś w tivi mówili, ile ma wiosen :) ja już mam chałupę na cmentarzu.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:36 W wiki se sprawdź :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:40 no..piździesiont pięć :P Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:45 No widzisz, to gdzie ja młodzież?! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 18:53 Napisałeś...troszkę starsza ode mnie... To dedukując...młodzież starsza... :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 19:01 Ta, bo ona jest młodzież młodsza? No litości :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 19:06 ale co to jest 55 wiosen na karku - nic.... pełnia życia :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Niedziela, a jakoś tak nam się poważnie zrobi 14.05.23, 19:12 No to nie zapytam ile masz wiosen, bo skoro twierdzisz, że jesteś kobietą to kobiet się o to nie pyta. Nie, żeby to miało dla mnie znaczenie, ale kultura zobowiązuje. Odpowiedz Link