asdzxcvfsrggxdfsd 15.05.23, 16:06 i licznik zrówna się z moim rokiem urodzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 16:06 Czyli imprezka, ale tak w poniedziałek?! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:49 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czyli imprezka, ale tak w poniedziałek?! tak długo trzeba czekać? ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:53 Hm, to już tak się pogubiłem, że nie wiem jaki dziś dzień? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:57 Co masz zrobić w następny, zrób w ten. Czy jakoś tak. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:09 Cokolwiek to jest, spróbować trzeba :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:10 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > A nie lubię. > Do wyboru. > A co to? Takiego jeszcze nie widziałam. :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:12 Odkrecimy, to dokonamy analizy ;))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:12 Taki likierek, mniejsze procenty niż wódka więc fajnie wchodzi. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:03 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czyli imprezka, ale tak w poniedziałek?! Dlaczego nie? Mi jeszcze trochę muskata zostało, bo ja góra po lampce wieczorem ew. piję, to zapraszam :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:10 O, rany, ale bateria.... wątroba nie będzie zadowolona ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:13 Gardziołko z nią negocjuje :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:23 kiepska byłam z matematyki, ale policzyłam na palcach i wyszło 1973....:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:25 z matematyki dobrze, tylko licznik już poszedł w górę Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:27 i dobrze, niech idzie do przodu... przynajmniej paznokcie...te złamane nie poszły na marne ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:34 zawsze byłam naczelna klepaczką ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 17:55 Osz matko, licznik tak poszedł, że za chwilę tematy o SF będzie trzeba zakładać. 2032 czy coś już wskazuje. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:00 W 2032, to już tu drogi nie znajdę :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:14 No, niby nie.... ale nie wiem, jak jutro będzie :D a co dopiero w kolejnych latach :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:15 A co dalej to już w ogóle? Może "tam" też mają interneta? :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:20 i że klepią między sobą? po co Im tu wracać do ziemskich trosk... :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:22 To nie wiem, ale jak tak to i tam będę miał foruma :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 18:25 To zaproś mnie, zagrzejemy złącza do czerwoności :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 19:16 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > To nie wiem, ale jak tak to i tam będę miał foruma :D To ja też "tam" poproszę o zaproszenie :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 09:01 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Da się zrobić :) Super! To w niebie też będziemy mieli to nasze forum i kontakt ze sobą 😊 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 09:04 O ile ta koncepcja pośmierci jest słuszna. Bo jak jednak reinkarnacja i to bez pamięci poprzedniego wcielenia - no to dupa Jasiu... :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 15.05.23, 19:14 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > A co dalej to już w ogóle? Może "tam" też mają interneta? :) Tam podobno można będzie się porozumiewać nawet bez słów, tak jakby telepatycznie. A internet mam nadzieję, że będzie. Będzie wszystko co nas uszczesliwa :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 07:42 Tylko jak by to miało działać? Że po prostu "słyszę" myśli wszystkich dookoła? To bardziej wygląda jak ostry stan schizofreniczny niż raj. A jak najpierw trzeba "nawiązać połączenie" z konkretną osobą i słyszeć tylko specjalnie skierowane myśli - to czym to się różni od internetu a nawet papierowej korespondencji? Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 09:00 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Tylko jak by to miało działać? Że po prostu "słyszę" myśli wszystkich dookoła? > To bardziej wygląda jak ostry stan schizofreniczny niż raj. Nie wiem :) Tak na rozum. to raczej nie wszystkich dookoła tylko ten osoby, z którą chcemy nawiązać połączenie, tak jak napisałeś poniżej. Podobno tak porozumiewają się anioły. I jak Pan Bóg porozumiewa się z nami, nie w sensie "słyszenia Jego. głosu“, bo to od razu kwwlifolikowane jest jako schizofrenia :) Tylko pewnych natchnień, przeczuć, intuicji, badania stanu naszych uczuć, bo przez to wszystko może przemawiać do nas Bóg, rowniez przez. rozum w sensie cnoty roztropnosci, sumienie. Podobno też przez innych ludzi, tj. to co nam mówią, radzą.to może pochodzić od Ducha Świętego, który zresztą i nas oświetla :) > A jak najpierw trzeba "nawiązać połączenie" z konkretną osobą i słyszeć tylko s > pecjalnie skierowane myśli - to czym to się różni od internetu a nawet papierow > ej korespondencji? Może niczym? :) Nie dodałam powyżej, że świeci już tu na Ziemi rozmawiali /rozmawiają z. BOGIEM w opisany przez mnie sposób już tutaj, na Ziemi, co wynika z ich przekazów dla nas, mistycy, których książki lubię czytać. Coś jak św. Faustyna Kowalska i jej "Dzienniczek". Wiem, że znów może paść podejrzenie o schizofrenie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 09:13 mona.blue napisała: >I jak Pan Bóg porozumiewa się z nami, nie w sensie "słyszeni > a Jego. głosu“, bo to od razu kwwlifolikowane jest jako schizofrenia :) Tak twierdza ateiści. Za to KK czasem robi z nich świętych. Ale to pewnie temat na inny wątek. > Tylko p > ewnych natchnień, przeczuć, intuicji, badania stanu naszych uczuć, bo przez to > wszystko może przemawiać do nas Bóg A tak, to też dopuszczam. Tylko jak pisałem na Psycho - nie wolno samemu zdecydować, że akurat teraz to Bóg nas natchnął. Czyli w sumie... nic nie wiadomo :) > Nie dodałam powyżej, że świeci już tu na Ziemi rozmawiali /rozmawiają z. BOGIEM > w opisany przez mnie sposób już tutaj, na Ziemi, co wynika z ich przekazów dla > nas, mistycy, których książki lubię czytać. Coś jak św. Faustyna Kowalska i je > j "Dzienniczek". Wiem, że znów może paść podejrzenie o schizofrenie. No patrz, jaka intuicja; właśnie wyżej myślałem o Faustynie na przykład (odpowiadałem czytając po kawałku :) Dobra, idzie wątas. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 10:25 ok, to faktycznie temat na osobny wątek :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 10:27 Przeca już jest i czekamy tam na Cię :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Jeszcze 5 postów... 16.05.23, 10:29 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Przeca już jest i czekamy tam na Cię :) Zauważyłam i nawet dałam znać w tym wątku, w tym samie co Ty napisałeś tutaj :) Odpowiedz Link