asdzxcvfsrggxdfsd 16.05.23, 12:43 A tak se dzisiaj zajrzałem na gazecianą pocztę. Sami wiecie kto do mnie napisał. Tak więc uważajcie na siebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 13:11 Rety, do mnie kilka dni temu napisał B, dopiero wczoraj zajrzałam. Myslam, że wyjaśniłam z nim, że nie chcę, żeby pisać na pocztę. A coś obraźliwego Ci napisał? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 13:16 Oj nic obraźliwego, nawet bym rzekł bardzo uprzejmie :) Za to nie omieszkał wymienić większości piszących tu nicków. Czyli przyśpieszył tylko procedurę zamknięcia forum - w sumie nawet lepiej nie czekać do ostatniej chwili przed wyjazdem. Ale spokojnie, w odpowiednim momencie pojawi się stosowny komunikat + śledzenie poczty, jakbym kogoś nie dodał. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:06 To może by zatrudnić, jako kronikarza forum? skoro uprzejmie..... w sumie lubię uprzejmych ludzi.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:07 No proszę. Breaking news!!! W sensie ostatniego wpisu w wątasku :) forum.gazeta.pl/forum/w,23923,175962629,175962629,taniarada.html?p=175962629 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:07 znaczy się...zaproponować... bez przymusu....chciałam rzec :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:11 W ramach dopowiedzenia... To jego plucie się o "wynoszenie informacji z forów ukrytych" polega na tym, że chyba na Psychologii napisałem komuś, że B. potrafił ze mną normalnie rozmawiać o sporcie. Właśnie z zastrzeżeniem, że było to na ukrytym i żadnych szczegółów więcej nie podam :) Ale widać zaczęła mu się piana toczyć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:23 W sumie nie znam człowieka.... /nicka/ jakieś nerwowe mocno :( Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:29 Cóż mogę powiedzieć? Jedynie, że już kilku takich płci dowolnej zdążyłem na forach przerobić. O jak mnie na początku denerwowali. A teraz? Mów do ręki bo ucho nie słucha :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:37 Panie...nie takie trolle były za mojej poprzedniej kadencji, tłuklim, jak pchły na Burku... ale człek się już posunął w latach, to spokoju szuka...:) no! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:40 Mnie się wydaiiiii jak mówił Wielki Pan Trener, że to nie jest zwykły troll. Trudna osobowość czy jak to zwą. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:48 Może ma jakis problem i trzeba pomóc... albo Cię nie ...lubi... to jestem jeszcze w stanie zrozumieć... ale nas piszących za co?! :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:50 Za to, że piszecie za mną oczywiście. I nie mów nic, ale ja z utęsknieniem czekam na wiek emerytalny, gdzie już nic nie będę musiał zarabiać. Sąsiedzi coś czuję będę mieli ze mną krzyż pański :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 14:56 To niech wrzuci na luz i z nim też będziemy pisać :) Tylko z humorem, grzecznie i będziemy wszyscy szczęśliwi :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:00 To mu to powiedz :) Ba, ja to mu mówiłem 100 razy - i nawet chwilę tu pisał. Ale jak Turecki zaczął mu cenzorować poty... to mnie znielubił :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:01 Dawać mnie go :)) ja od ciężkich przypadków jezdem, z papierem uczelnianym :))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:07 No przecież wskazałem wątek na innym forum, gdzie się do mnie dostawia. I w ogóle pełno go wszędzie - choć chyba ostatnio go zbanowali na psychologii. Może zupełny przypadek, że tuż po tym jak wyleciało mnóstwo jego postów do mnie :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:10 No, tak... ale wiesz... skonczy się to banem :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:29 Nie znam dobrze tamtego forum, to pewnie dla mnie bo ja obca :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 16:34 To taka burza w szklance wody.... Po co ta piana, jak nie ma o co... z igły widły...tak bym to widziała :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:03 ruda.replay napisała: > To może by zatrudnić, jako kronikarza forum? > skoro uprzejmie..... > w sumie lubię uprzejmych ludzi.... Broń Panie Boże! B.uprzejmy jest tylko wobec kobiet. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:06 Ta, DO CZASU jak chyba doskonale wiesz :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:10 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ta, DO CZASU jak chyba doskonale wiesz :) Tak, ale nie chce mu podpasc znów, bo może ujawniać wiadomości, priva. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:14 No i dobrze, dziś/jutro to forum się na jakiś czas zamknie i sajonara :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:17 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No i dobrze, dziś/jutro to forum się na jakiś czas zamknie i sajonara :) Ale czy czytać inni beda mogli? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:37 CZYTAĆ będą mogli. Ale napisać cokolwiek pod dowolnym nickiem - otóż nie. Odpowiedz Link
bento67 [...] 17.05.23, 06:50 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:14 a te obrażane kobiety, to jakoś reagują? czy potulne? :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:16 Niech Ci Mona opowie jak to było na Psychologii. Tutaj - zero tolerancji. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:26 ruda.replay napisała: > że taka mała wojenka? Mała? No nie mała. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 16:34 Dasz radę, mądra z Ciebie kobieta :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:20 ruda.replay napisała: > a te obrażane kobiety, to jakoś reagują? > czy potulne? :) To zależy. Jedna, Ta, już zbiera z adwokatem dowody do sprawy sądowej przeciw B. Druga Hana mimo różnych przejść chce zachować koleżeński kontakt. Na ematce i Psychologii bywały jatki, szczególnie z mężczyznami. Ja zbyt uległa, że strachu. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat od Tureckiego... 16.05.23, 15:27 Znam takie sytuacje, długie lata pisałam na forach i różnie bywało... napatrzyłam się, ile chciałam.... książkę mogłabym napisać :) Odpowiedz Link
bento67 [...] 17.05.23, 06:53 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link