Dodaj do ulubionych

Kostka Rubika nie tylko dla orłów

• ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:15
      zaraz bejrzę, bo mnie tu molestuje wnuczka ;p
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:19
        To i wnuczce pokaż :D

Ps - strasznie piedroli. Ale na początek można skorzystać :)
        • ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:29
          tylko gdzie kostka....
          bo w tym zatrzęsieniu zabawek, to znaleźć trudno..
          ale jak znajdę, poskładam, to zrobię fotę :)
          na tle monitora, żeby nie było, że z netu fota :)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:33
            Pisałem, że po latach... bo za młodu miałem; ale potem nie.
            Ale przyszedł covid z restrykcjami że niu niu wychodzić z chaty.
            A żona matematyczka sobie kiedyś na wycieczce ze szkoły strzeliła zajebiście wyglądającą kostkę (słowo-klucz: wyglądająca, bo do układania średnio dobra; też mogę strzelić fotę :)
            Jak się rozkręciłem, to mam rekord tuż poniżej 60 sekund. RAZ W ŻYCIU na 1000 prób :D
            • ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:46
              czyli dodatkowo ćwiczy cierpliwość ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:50
                Dooobra, strzelam fotę. Proszę czekać - gónwno cierpliwość, oczy można stracić szukając odpowiednich kolorów :D
                • ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 16:51
                  A to nie masz okurarów? :)
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:00
                    no jaka dowcipna...

• ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:04
                      takiej kostki nie widziała :>
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:16
                        A taką?

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:17
                          Wbrew pozorom jest to zwykła kostka 3x3, tak samo się ją układa. Tylko zamiast kolorów ma klocki różnych kształtów. Tu ułożona:

• ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:43
                            No, nieee...tylko tę kolorową :))
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:45
                              Kcesz kolejne? :)
                              • ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:51
                                nie pyta, pokazuje :)
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:58
                                  Fajna, nie? To się jakoś nazywa Gear Box czy cuś, kręcisz jedną ścianą to kupa innych się zmienia :)

• ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 17:59
                                    A, to życia by mi zabrakło, by to poskładać :)
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 18:05
                                      :) To masz jeszcze jedną - ale już nie 3x3. No tego jak widać do dzisiaj mimo tutoriali nie zmogłem :)

• ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 18:08
                                        Widocznie to jeszcze nie ten czas ;)
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 18:11
                                          Może kiedyś... ale jak znam swoje lenistwo...
                                          • ruda.replay Re: Kostka Rubika nie tylko dla orłów 16.05.23, 18:15
                                            Ja też porzuciłam krzyzówki i lata nie kupowałam już...
                                            ale zimową porą wróciłam do tego... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka