Dodaj do ulubionych

A skoro Portugal, to Nelly Furtado

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 17.05.23, 18:27
      Cóż to, wątek niezauważony czy nikt pani nie zna?
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 17.05.23, 18:40
        to może z dedykacją dla wszystkich Pań:

jak wchodzę przez drzwi
        wzbudzam entuzjazm
        po to macie szyje
        by kręcić głową za mną
        chcę was wszystkich widzieć na kolanach

• mona.blue Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 18.05.23, 23:29
          asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> to może z dedykacją dla wszystkich Pań:
          >
          > jak wchodzę przez drzwi
          > wzbudzam entuzjazm
          > po to macie szyje
          > by kręcić głową za mną
          > chcę was wszystkich widzieć na kolanach
          >

To z zazdrosci chyba ta cisza 😉

Przepiękna kobieta , pięknie śpiewa i tańczy 😀

Poza tym dziś jaks niezwykłą cisza na tym forum.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 07:20
            O ile dobrze kojarzę to z wywiadów wynikało, że to nie jest też słodka-idiotka.
            • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 10:36
              asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> O ile dobrze kojarzę to z wywiadów wynikało, że to nie jest też słodka-idiotka.

czyli taka trochę...kretynka? :> :))))
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 10:42
                No właśnie NIE :)
                • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 10:58
                  Jak Nie...idiotka = kretynka
                  słodka, zmienia znaczenie? ;))
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 08:16
            mona.blue napisała:

> Poza tym dziś jaks niezwykłą cisza na tym forum.

Tak to jest na małych forach. Czasami wszyscy mają czas i ochotę więc licznik się kręci do czerwoności - a czasami są spokojne dni.

• asdzxcvfsrggxdfsd I chyba największy hicior 17.05.23, 18:55
      we dnie i w nocy
      mów odpowiednio
      mów wszystko
      albo osiągniesz wszystko
      albo nie

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:09
        Z tym, że to Hiszpania. Język bardzo podobny ale jednak bez szeleszczenia :)
        • a74-7 Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:15
          brawo Ty
          :)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:20
            Ale co ja? Wiadomo powszechnie, że oba znane Iglesiasy to Hiszpania :)
            • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:30
              A stary, to jeszcze śpiewa? :> :D
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:42
                79 lat, to może lepiej nie? Nie wiem; nie moja nuta.
                • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:59
                  W tym wieku, to się już tylko korzysta z majątku, a nie pomnaża ;)))
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 12:20
                    Oh, jak on zarządzał rozsądnie to pewnie pół Polski może kupić.
                    Za to niektórzy nie umieją zejść ze sceny po prostu.
                    • a74-7 Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 12:49
                      Pieniazki uzalezniaja :)
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 12:53
                        No to wielu takich. Mnie chodziło o inny mechanizm - artysta ma pieniążków w bród - ale nadal łaknie atencji widowni. Choć już tak naprawdę nic wartościowego dać z siebie nie potrafi. Czyli takie "granie do kotleta" na wielkim stadionie.
                        • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:10
                          że tak spojrzę na naszych rodzimych artystów....
                          Marylka, Beatka od jazdy po pijaku....
                          wciąż mało i małoo ;)
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:20
                            Myślisz, że Beatka a zwłaszcza Marylka nie mają kaski w bród? Nie wiem, jak mówiłem takie sprawy mnie nie interesują.
                            • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:34
                              pewnie mają....
                              to w takim razie, co powoduje, że wciąż na scenie?
                              w życiu jest czas na pracę, ale i na powiedzenie - stop, tyle i dość...
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:38
                                Ale NIEKTÓRZY najwyraźniej tego nie rozumieją. Łakną atencji bez względu na aktualną sytuację życiową.
                                • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:52
                                  Nie słyszę, żeby Sośnicka, czy Majewska okupowały scenę...
                                  co miały wyśpiewać, to wyśpiewały i finał....
                                  ale 70 tys za wyskrzeczenie piosenki, to i bolące kolano potrafi uzdrowić...
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:03
                                    Właśnie parę dni temu trafiłem na jakiegoś Wojewódzkiego, nie wiem z którego roku., ale pani Majewska była tak naciągana że ledwo poznałem. Ale jak ją poprosił o zaśpiewanie sławetnej czołówki z 07 zgłoś się - to machała do muzyków w programie, żeby przestali grać, bo gubią niektóre nuty :)))))))))))
                                    • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:15
                                      I widzisz, Pan?! co te kremy potrafią zdziałać?
                                      człek nie wierzy, to się zaprzyjaźnił ze zmarchami....
                                      aaaa, gubią nuty :D
                                      no, jasne....Ona do Korcza przyzwyczajona :))))))
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:17
                                        Ale Korcza to Ty szanuj :)
                                        • ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:29
                                          bo oni, to tak razem, więc wspomniałam tylko ;)
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:33
                                            A nawet nie wiem - Jacek Cygan do tekstu nie był? Ten był świetny też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka