asdzxcvfsrggxdfsd 17.05.23, 16:59 Pewnie znacie ją z międzynarodowych przebojów. A takie ichniejsze szeleszczenie? Nelly Furtado - Onde Estás Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 17.05.23, 18:27 Cóż to, wątek niezauważony czy nikt pani nie zna? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 17.05.23, 18:40 to może z dedykacją dla wszystkich Pań: jak wchodzę przez drzwi wzbudzam entuzjazm po to macie szyje by kręcić głową za mną chcę was wszystkich widzieć na kolanach Nelly Furtado - Maneater (US Version) (Official Music Video) Odpowiedz Link
mona.blue Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 18.05.23, 23:29 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > to może z dedykacją dla wszystkich Pań: > > jak wchodzę przez drzwi > wzbudzam entuzjazm > po to macie szyje > by kręcić głową za mną > chcę was wszystkich widzieć na kolanach > To z zazdrosci chyba ta cisza 😉 Przepiękna kobieta , pięknie śpiewa i tańczy 😀 Poza tym dziś jaks niezwykłą cisza na tym forum. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 07:20 O ile dobrze kojarzę to z wywiadów wynikało, że to nie jest też słodka-idiotka. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 10:36 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > O ile dobrze kojarzę to z wywiadów wynikało, że to nie jest też słodka-idiotka. czyli taka trochę...kretynka? :> :)))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 10:42 No właśnie NIE :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 10:58 Jak Nie...idiotka = kretynka słodka, zmienia znaczenie? ;)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 08:16 mona.blue napisała: > Poza tym dziś jaks niezwykłą cisza na tym forum. Tak to jest na małych forach. Czasami wszyscy mają czas i ochotę więc licznik się kręci do czerwoności - a czasami są spokojne dni. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd I chyba największy hicior 17.05.23, 18:55 we dnie i w nocy mów odpowiednio mów wszystko albo osiągniesz wszystko albo nie Nelly Furtado - Say It Right (Official Music Video) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:03 Enrique Iglesias - Hero lalalala..... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:09 Z tym, że to Hiszpania. Język bardzo podobny ale jednak bez szeleszczenia :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:20 Ale co ja? Wiadomo powszechnie, że oba znane Iglesiasy to Hiszpania :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:30 A stary, to jeszcze śpiewa? :> :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:42 79 lat, to może lepiej nie? Nie wiem; nie moja nuta. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 11:59 W tym wieku, to się już tylko korzysta z majątku, a nie pomnaża ;))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 12:20 Oh, jak on zarządzał rozsądnie to pewnie pół Polski może kupić. Za to niektórzy nie umieją zejść ze sceny po prostu. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 12:53 No to wielu takich. Mnie chodziło o inny mechanizm - artysta ma pieniążków w bród - ale nadal łaknie atencji widowni. Choć już tak naprawdę nic wartościowego dać z siebie nie potrafi. Czyli takie "granie do kotleta" na wielkim stadionie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:10 że tak spojrzę na naszych rodzimych artystów.... Marylka, Beatka od jazdy po pijaku.... wciąż mało i małoo ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:20 Myślisz, że Beatka a zwłaszcza Marylka nie mają kaski w bród? Nie wiem, jak mówiłem takie sprawy mnie nie interesują. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:34 pewnie mają.... to w takim razie, co powoduje, że wciąż na scenie? w życiu jest czas na pracę, ale i na powiedzenie - stop, tyle i dość... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:38 Ale NIEKTÓRZY najwyraźniej tego nie rozumieją. Łakną atencji bez względu na aktualną sytuację życiową. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 13:52 Nie słyszę, żeby Sośnicka, czy Majewska okupowały scenę... co miały wyśpiewać, to wyśpiewały i finał.... ale 70 tys za wyskrzeczenie piosenki, to i bolące kolano potrafi uzdrowić... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:03 Właśnie parę dni temu trafiłem na jakiegoś Wojewódzkiego, nie wiem z którego roku., ale pani Majewska była tak naciągana że ledwo poznałem. Ale jak ją poprosił o zaśpiewanie sławetnej czołówki z 07 zgłoś się - to machała do muzyków w programie, żeby przestali grać, bo gubią niektóre nuty :))))))))))) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:15 I widzisz, Pan?! co te kremy potrafią zdziałać? człek nie wierzy, to się zaprzyjaźnił ze zmarchami.... aaaa, gubią nuty :D no, jasne....Ona do Korcza przyzwyczajona :)))))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:17 Ale Korcza to Ty szanuj :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:29 bo oni, to tak razem, więc wspomniałam tylko ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A skoro Portugal, to Nelly Furtado 19.05.23, 14:33 A nawet nie wiem - Jacek Cygan do tekstu nie był? Ten był świetny też. Odpowiedz Link