asdzxcvfsrggxdfsd 19.05.23, 09:14 której płytę kupiłem w jakimś sklepie koło hotelu. Haris Alexiou - Teli Teli Teli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 09:40 Nie znam, ale posłucham... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 09:51 No też nie znałem, a jakbym tam nie był, to pewnie nigdy bym nie znał. Taki świat - że do nas docierają głównie Anglosasi. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 10:16 Ale tego pana, to już tak....jego piosenki :) Demis Roussos Goodbye My Love Goodbye Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 10:17 Oj tak tak, tego znam od mamy :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 10:27 I jeszcze Eleni, ale znam o tyle, o ile jej piosenki... ale fanka nie byłam :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 10:30 Ona to jest już "nasza", Polka z greckimi korzeniami. Coś jak taki bokser Izu - kojarzysz? :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 10:32 Nie bardzo..... szczerze powiedziawszy :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 10:43 Proszę więc czekać, bo dzwonili, że zara przywiozą mebla jednego. Będzie osobny wątas :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 11:00 Lubię nowe meble i ten charakterystyczny zapach... trumniasto - leśny :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 11:12 Otóż nie tym razem. Metalowe nogi z płytą"paździeżową" w okleinie. Wątpię, czy z naturalnego drzewa. Ale faktycznie przyszli, to zara robię Izu :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 11:28 Trzeba mebel poskładać, czy w całości wnieśli? :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 11:41 Ikea - domyśl się :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 11:58 Stawiam, że trzeba składać :) nie kupowałam mebli tam.... bo musiałabym do Krakowa jechać... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 12:16 Bingo! Za niedługo rozpocznie się składanie, ale będę zaglądał na forum :) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 12:28 Heh , niedawno nabylam szafe w Ikei, i co wazne ? oni teraz oszczedzaja na gwozdziach ! Szafa miala "pracowac" na plastikowych pegs/ nitach - chyba bedzie dobry odpowiednik po polsku .Przy kazdym uzyciu kolysala sie .:) Wiec ja dobilismy :) Zycze powodzenia ze stolikiem , instrukcja pewnie bedzie , a z pozostalych po skladaniu srubek moze i szwajcarski zegarek ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 12:31 Weź nie przerażaj... Ale teraz wchodzę ja, cały na biało - też mam pełno różnych, gwoździ, śrubek itd :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 20:26 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ikea - domyśl się :) Oni też składają :) za dodatkową opłatą. Ja dwa meble od nich złożyłam wlasnorecznie, a przy dwóch się poddałam- raz kolega pomógł, a raz panowie z IKEI. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 20:28 Nie no, za wniesienie to zapłaciłem, ale za składanie?! Co?! ja nie dam rady ?! :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 20:32 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Nie no, za wniesienie to zapłaciłem, ale za składanie?! Co?! ja nie dam rady ?! > :) No facet sobie zwykle poradzi, ja nie zawsze, jak opisałam. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 20:31 2 ogóle "zdolna" jestem - taka wąska szafkę a CD skręciłam, ale postawiłam do góry nogami, dopiero córa mi to uświadomiła. Ale w zasadzie dużej różnicy w funkcjonalności nie było 😀 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 20:33 Rany, szafki na CD! Kiedy to było i nie wróci więcej :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 21:23 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Rany, szafki na CD! Kiedy to było i nie wróci więcej :) Taaak. Teraz YouTube i Spotify. Ale powiem w sekrecie, że mam pewną słabość do CD, mam swoje ulubione, szczególnie do słuchania w samochodzie, ale i w domu czasami. Nawet ostatnio cora kupiła mi dwa awansem na Dzien Matki 😀 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Skoro była grecka wyspa to dziś zagra Pani 19.05.23, 21:25 Kiedyś długo używałem w samochodzie - znaczy kopii a nie oryginałów - ale i tam w końcu napęd padł. Ale płyty nadal mam i pewnie po końcowych porządkach coś pokażę :) Odpowiedz Link