Dodaj do ulubionych

Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice?

• ruda.replay Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:33
      No, i ładnie :)
      chyba ma siostrę....coś, gdzies tam kiedyś w necie trafiłam :)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:48
        No to tuj w ogóle celebrytka z tego co kojarzę.
        Sam Izu w pewnym momencie był nadzieją polskiego boksu w kategorii ciężkiej... ale nie wiem, czy kogoś to interesuje :)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:51
          Osobliwie za PRL było mnóstwo studentów z Nigerii. W tym oboje rodziców IZU. Podobno dopiero w Polsce się poznali.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:50
        A nie znałem. Musze pośledzić. Za to Izu jest pochodzenia nigeryjskiego "z obu stron" :)
        • ruda.replay Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:00
          Najpierw słyszałam o jego siostrze Osi...
          a Izu gdzies tam mi mignął....
          ale ostatnio coś cicho o niej :)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:22
            Ja odwrotnie - bo celebryci mnie nie interesują, za to waga ciężka w boksie... no nie pasjami, ale trochę tak.
            Ale koniec końców gość okazał się prawdziwie typowym Polakiem - raz solidnie dostał na ringu gonga - i skończyły się marzenia :)
            • a74-7 Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:47
              A ja dam mu punkty za wymowe ,;
              nie mowi "jii " jak wielu urodzonych w Polsce, tylko "i"
              ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:54
                Ja to w ogóle jak pierwszy raz go gdzieś usłyszałem - zbierałem szczękę z podłogi.
                • a74-7 Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 13:03
                  A trzeba bylo zastosowac unik ;)
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 13:28
                    Ale po co? Nowe doświadczenie pokazujące, że można? można!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka