asdzxcvfsrggxdfsd 19.05.23, 11:23 Na początek (bo mogę potem coś dodać) - zobaczcie jak on się wypowiada po polsku. Izu Ugonoh: jestem Polakiem - Minęła dwudziesta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:33 No, i ładnie :) chyba ma siostrę....coś, gdzies tam kiedyś w necie trafiłam :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:48 No to tuj w ogóle celebrytka z tego co kojarzę. Sam Izu w pewnym momencie był nadzieją polskiego boksu w kategorii ciężkiej... ale nie wiem, czy kogoś to interesuje :) Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:35 Ifi Ude, taka Polka... Ifi Ude - Tato, tato ft. Bart Pałyga, Marcin Lamch Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:36 Chociaż wolę to: IFI UDE - My Baby Gone (Official video) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:51 Osobliwie za PRL było mnóstwo studentów z Nigerii. W tym oboje rodziców IZU. Podobno dopiero w Polsce się poznali. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 11:50 A nie znałem. Musze pośledzić. Za to Izu jest pochodzenia nigeryjskiego "z obu stron" :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:00 Najpierw słyszałam o jego siostrze Osi... a Izu gdzies tam mi mignął.... ale ostatnio coś cicho o niej :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:22 Ja odwrotnie - bo celebryci mnie nie interesują, za to waga ciężka w boksie... no nie pasjami, ale trochę tak. Ale koniec końców gość okazał się prawdziwie typowym Polakiem - raz solidnie dostał na ringu gonga - i skończyły się marzenia :) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:47 A ja dam mu punkty za wymowe ,; nie mowi "jii " jak wielu urodzonych w Polsce, tylko "i" ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 12:54 Ja to w ogóle jak pierwszy raz go gdzieś usłyszałem - zbierałem szczękę z podłogi. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 13:03 A trzeba bylo zastosowac unik ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Izuagbe Ugonoh - taki Polak, co się dziwice? 19.05.23, 13:28 Ale po co? Nowe doświadczenie pokazujące, że można? można! Odpowiedz Link