ruda.replay 21.05.23, 10:54 czyli..plotka...:) "O tym się mówi", czyli plotki, ploteczki...fama niesie ;) I znów się zakochał, może tym razem szczęśliwie ;) Panie premierze, weź się pan nie kompromituj bardziej... miłośnik...emot :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:03 Też dawno nie "widziałam"....ale ma się dobrze, serce znów zajęte, czyli facet ciśnie życie ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:18 Pewnie wyciągnał wnioski z małżeństwa z Isabel, to błędów nie popełni :)) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:29 Oby tylko nowa miłość rączki, albo nóżki nie złamała.... bo popadnie w recydywę alimentacyjną :))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:34 A można dostać jego kasę bez reszty? :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:41 A nie wiesz przypadkiem, co wchodzi w skład reszty? bo pewnie se chłop coś tam nagromadził ;) a z fryzury, to mi tak troche przypomina Boriska ( którego lubi nasza Ellie) Johnsona, też włos rozwiany ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:43 Pewnie oprócz wyglądu to niezłe długi. Ale w odniesieniu do zdjęcia to mi chodziło o wygląd, taki zadufany :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:58 I niem, czy w solarium był, czy za dużo samoopalacza :) bo taka jakś zółta opalenizna :> Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:59 okrąglutki miliard dolców ma..... tak podają źródełka :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:01 Orange Man... Milion to może ma oficjalnie. A ile w rajach podatkowych?... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:05 no to pacz... Udziały byłego prezydenta obejmują kilka pól golfowych, hotele, luksusowe samochody, jachty, winnicę, samoloty i helikoptery se chłop przychomikował :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:06 No ale to pewnie właśnie te oficjalne, w usa... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:18 A gdzie tam ma jeszcze, to tylko on wie :D bida na prezydenta nie startuje ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:20 Prezydent usa to tylko marionetka biznesu osobliwie militarnego. Jak JFK zaczął fikać... Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:24 Ano tak... Rodzina K...to seria nieszczęśliwych wydarzeń....klątwa M. Monroe też chciała ujawnić związek, to poszła do piachu.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:29 Mnie bardziej chodziło o JFK i jego stosunek do ZSRR. Śmiesznie to teraz brzmi, że mówię o jego miękkiej postawie, skoro zarządził blokadę Kuby - ale z tego co czytałem, to gdyby to zależało od pentagonu to mogliśmy już wtedy mieć III ww. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 17:39 Chyba nawet wiki pisze, że oni chcieli pełnoskalowej inwazji na Kubę. I to zarówno "od początku" - czyli niesławna inwazja w Zatoce Świń (?) jak i potem przy okazji rozmieszczania rakiet ZSRR. Chociaż sprawdź, bo wersje na wiki to się potrafią zmieniać "w locie". Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 17:52 Ty chyba sumienia nie masz :D ja se tu przyszłam poplotkować, nie w politykę się bawić :D Odpowiedz Link