Dodaj do ulubionych

Szeptanka.

21.05.23, 10:54
czyli..plotka...:)
"O tym się mówi", czyli plotki, ploteczki...fama niesie ;)

I znów się zakochał, może tym razem szczęśliwie ;)
Panie premierze, weź się pan nie kompromituj bardziej...
miłośnik...emot :D

https://bi.im-g.pl/im/b3/39/1c/z29597363IH,Screen-z-IG-Kazimierz-Marcinkiewicz.jpg

Obserwuj wątek
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 10:57
      Kogo me oczy znów widzą :)
      • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:03
        Też dawno nie "widziałam"....ale ma się dobrze, serce znów zajęte, czyli facet ciśnie życie ;)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:11
          I dobrze :)
          • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:18
            Pewnie wyciągnał wnioski z małżeństwa z Isabel, to błędów nie popełni :))
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:21
              Taaaa, oczywiście :)
              • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 11:29
                Oby tylko nowa miłość rączki, albo nóżki nie złamała....
                bo popadnie w recydywę alimentacyjną :)))
                • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:28
                  Być, jak Donald Trump...

https://i.wpimg.pl/1200x/d.wpimg.pl/809892764-1518082522/donald-trump-political.jpg
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:34
                    A można dostać jego kasę bez reszty? :D
                    • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:41
                      A nie wiesz przypadkiem, co wchodzi w skład reszty?
                      bo pewnie se chłop coś tam nagromadził ;)
                      a z fryzury, to mi tak troche przypomina Boriska ( którego lubi nasza Ellie)
                      Johnsona, też włos rozwiany ;)
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:43
                        Pewnie oprócz wyglądu to niezłe długi. Ale w odniesieniu do zdjęcia to mi chodziło o wygląd, taki zadufany :)
                        • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:58
                          I niem, czy w solarium był, czy za dużo samoopalacza :)
                          bo taka jakś zółta opalenizna :>
                          • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 15:59
                            okrąglutki miliard dolców ma.....
                            tak podają źródełka :)
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:01
                              Orange Man...
                              Milion to może ma oficjalnie. A ile w rajach podatkowych?...
                              • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:05
                                no to pacz...

Udziały byłego prezydenta obejmują kilka pól golfowych, hotele, luksusowe samochody, jachty, winnicę, samoloty i helikoptery

se chłop przychomikował :D
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:06
                                  No ale to pewnie właśnie te oficjalne, w usa...
                                  • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:18
                                    A gdzie tam ma jeszcze, to tylko on wie :D
                                    bida na prezydenta nie startuje ;)
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:20
                                      Prezydent usa to tylko marionetka biznesu osobliwie militarnego. Jak JFK zaczął fikać... Ale to tylko moje zdanie.
                                      • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:24
                                        Ano tak...
                                        Rodzina K...to seria nieszczęśliwych wydarzeń....klątwa
                                        M. Monroe też chciała ujawnić związek, to poszła do piachu....
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 16:29
                                          Mnie bardziej chodziło o JFK i jego stosunek do ZSRR. Śmiesznie to teraz brzmi, że mówię o jego miękkiej postawie, skoro zarządził blokadę Kuby - ale z tego co czytałem, to gdyby to zależało od pentagonu to mogliśmy już wtedy mieć III ww.
                                          • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 17:28
                                            Ja nie czytałam :(
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 17:39
                                              Chyba nawet wiki pisze, że oni chcieli pełnoskalowej inwazji na Kubę. I to zarówno "od początku" - czyli niesławna inwazja w Zatoce Świń (?) jak i potem przy okazji rozmieszczania rakiet ZSRR. Chociaż sprawdź, bo wersje na wiki to się potrafią zmieniać "w locie".
                                              • ruda.replay Re: Szeptanka. 21.05.23, 17:52
                                                Ty chyba sumienia nie masz :D
                                                ja se tu przyszłam poplotkować, nie w politykę się bawić :D
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Szeptanka. 21.05.23, 17:54
                                                  Wolnoć Tomku w moim domku :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka