asdzxcvfsrggxdfsd 21.05.23, 14:20 Laid Back - Sunshine Reggae Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 14:55 Cieplej "na polu", niż w izbie ;) niech świeci, bo ileż tego ciepła przed nami Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:12 Ciepłą to akurat za bardzo nie lubię - ale pogody ponurej jeszcze bardziej. Sam się wtedy taki staję... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:17 25 na skali wystarczy, bo przy 30, to już zaczynam dyszeć i zwolnione tempo ;) W maju, to jeszcze pół biedy, taki ponury dzień.....za oknem zielono... ale w listopadzie? to dopiero jest schiza... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:20 No to zgadnij teraz dlaczego jak tylko mamy okazję to urlop biorę poza lipiec-sierpień. Bo my to nie typ, że uwalić się bykiem na plaży.... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:25 Coś tam połażę, bo aż się prosi... ale piach lubię.....przyzwyczajam się :))) /żart/ leżaczek, parasol, trochę bajora i moge poleżeć.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:33 Poleżeć też mogę, posłuchać szumu fal itp. Ale jednak zawsze na urlop to jeździmy w inne okolice. Na przykład takie, co mają zajebiste dworce .) I za rok w inną. A poleżeć to ja mogę w każdy weekend. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:36 A co, jeśli można zapytać jest fajnego w zajebistych dworcach? :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:42 Zajebistość? :) Pojechaliśmy tam, bo żona wcześniej była na jakimś ślubie u dawnej koleżanki - żeby tak na spokojnie pozwiedzać. a że już znała hotel - bo wtedy jechała pociągiem... Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:42 A co, jeśli można zapytać jest fajnego w zajebistych dworcach? jeszcze bardziej zajebiste pociagi , takie np: pedolino ,czy jakos tak go brzydko po polsku nazywali ;) rozne maglevy , i takie tam ... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:47 Nooooo, pendolino to tam nie jeździ. Ale jak ktoś się zaweźmie jak my, to dojdzie do zabytkowej lokomotywy; którą gdzieś wyczaiłem w opisach w sieci - ale właściwie pordzewiała stoi - nigdzie! I to Polska właśnie - no bo po co zaszpachlować i postawić koło wejścia na dworzec, nie? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:55 Będzie kolidować z pomnikiem Kaczyńskiego...siemie tak wydaje ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:57 szczym?!?! Tego tam nie było! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 16:02 miasta.tokfm.pl/miasta_tokfm/7,185060,29570204,pomnik-lecha-kaczynskiego-zniknie-sprzed-tarnowskiego-dworca.htmlhehe Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 16:05 Czyli bym go miał na linii wzroku na dworzec wtedy.... Kuwa, miasto, które obroniło pomnik Mickiewicza przed nazistami.... Co się stało z tym narodem?! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 16:16 Miałam nadzieję, że go na Żoliborzu postawią, a nie tu :D oj, działo się, jak było odsłonięcie :))) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 22.05.23, 19:23 Słoneczko było u mnie cały dzień, teraz coś sie chmurzy. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:06 Żoliborz mówi NIE. Mamy inne pomniki, wystarczy ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:36 No, i gdzie by tu upchać?? chętnych za bardzo nie ma ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:46 Sloneczko bylo i zniklo ;) Pozostalo zanucic:Pust Wsiegda Budiet Sonce.... ale w Polsce ,teraz to bardzo malo popularny jezyk.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.05.23, 15:51 Nie, przynajmniej połowa tak nagle kochanych Ukraińców się nim posługuje biegle. I nie piszę tego złośliwie - takie są realia. A po za wszystkim pamiętamy na przykład utwory Czajkowskiego. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 10:45 Dziś też świeci, to może by tak uruchomić kosiarkę? :/ co zrobić, żeby się nie narobić, a trawę skosić... jakaś rada? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 10:58 Kup stado owiec. podpisano: Wujek Dobra Rada. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:05 Stado......a jedna kosztuje 3 stówki... to nie była tania rada.... a gdzie utrzymanie?? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:06 Pomyśl o czym innym - jak już odsprzedasz; jakie szczęście poczujesz... Należy się 200 zł za poradę. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:12 O, masz ci los.... a ja gupia myslałam, że za darmoche udzielasz porad :/ chwila roboty i 2 stówy... bo zacznę doceniać tych, którzy za free to robią :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:25 Nie ma darmowych lunchy, czy jakoś tak. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:28 kiedyś był tu taki człowiek... pomagał.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:37 ruda.replay napisała: > kiedyś był tu taki człowiek... > pomagał.... Wołaj go :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 07:40 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > Wołaj go :) Stamtąd jeszcze nikt nie wrócił.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 07:42 Przykro mi... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 07:47 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Przykro mi... Klikają między sobą 😉 Odpowiedz Link
mona.blue Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:30 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Nie ma darmowych lunchy, czy jakoś tak. No tak, a ja nadużywam Twojej uprzejmości w dawaniu rad. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:38 Spokojnie, kiedyś odpłacisz :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:29 ruda.replay napisała: > Dziś też świeci, to może by tak uruchomić kosiarkę? :/ > co zrobić, żeby się nie narobić, a trawę skosić... > jakaś rada? Mam podobny problem z ogródkiem mamy. Ale może p.Lidka skosi. Tylko, że wtyczka od przewodu jest moim zdaniem już niebezpieczna, chyba jej zabronię. Kupić kosę? :) bo ojca przekonać do fachowca w domu to duża sztuka, ech. Kiedyś wszystko sam naprawial i mu się wydaje że nadal może, próbuje moimi rękami, a ja się nie znam :( Kurcze, nie mogę się oderwać od forum, a musze wyjść do banku. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 23.05.23, 11:35 Lepiej naprawić, bo żartów nie ma.... jest ogródek, to jeszcze będzie potrzebne.... może sąsiad cos poradzi....jesli jest taka możliwość.... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 07:44 Dziś nie zaświeciło... Coś tam kapie... Może jutro będzie bardziej łaskawe ☺️ Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 08:35 po sprawiedliwosci - swieci u mnie !:) Odpowiedz Link
mona.blue Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 09:05 a74-7 napisał: > po sprawiedliwosci - swieci u mnie !:) U mnie też, chociaż jest sporo chmur na niebie. Ale od rana dość ciepło. Jaki nam angielski small talk o pogodzie dobrze idzie :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 09:04 ruda.replay napisała: > Lepiej naprawić, bo żartów nie ma.... > jest ogródek, to jeszcze będzie potrzebne.... > może sąsiad cos poradzi....jesli jest taka możliwość.... Tak, wiem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 11:17 Oooo, wyszło, wyszło zza chmur Yupi ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 20:12 Mnie sloneczko wyciagnelo na spacer .. A propołs :chodzicie na spacery , podziwiacie przyrode , jakis power walking ,czy wolicie przeczytac /obejrzec cos w TV ,isc do kina ? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 21:05 Lubię plątać się z aparatem, zawsze coś mi w oko wpadnie ;) chociaż przyznam bez bicia, że mocno zaniedbałam swoje hobby...zwalę winę na motyle...coś nie fruwają ;) ;) Odpowiedz Link
mona.blue Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.05.23, 21:24 Spacery same dla siebie to nie za bardzo, raczej tak przy okazji, nie wziąć samochodu do miasta, pochodzić i pojeździć komunikacja... I podziwiać przyrodę, ostatnio kwitnące bzy czy inne kwiaty. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 10:16 Wydrę ten wątek z czeluści innych wątasów.... -- Nie da się nie zauważyć, dają w piec, ile wlezie ;) niezłe preludium.....to dopiero się buja....:) narzekałam na zimno, to się doczekałam :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 10:27 Ta, dzięki. Mało miałem tego słońca za oknem... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 11:18 Nie było stopniowego przyzwyczajania się... od razu mały szok :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 11:34 Rany jak się cieszę, że zdążyliśmy wcześniej do Białego! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 11:49 Upał, to nie jest fajna pogoda na włóczęgostwo..... dobra do poleżenia na plaży :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 12:09 Tylko jakoś ja osobliwie nie lubię plażingu... Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 12:31 ruda.replay napisała: > Dziś też świeci, to może by tak uruchomić kosiarkę? :/ > co zrobić, żeby się nie narobić, a trawę skosić... > jakaś rada? Jak nie owca to może koza saaneńska będzie tańsza, około 100 zł w hodowli, w cenie owcy będziesz miała trzy brykające stworzenia, o ile masz możliwość stworzyć im warunki bytowania ;) Za skoszenie ogrodu 30 arów firma skasowała mnie na 400 zł. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 12:44 Aleś mi doradził :D Susza jest, to chwilowo problem z grzywki ;) Ale wiesz, że kosić trzeba więcej, niż raz..... U Ciebie taniej wyjdzie kupić traktorek koszący i dla relaksu pojeździć po łonie..natury :)) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 12:50 Wystarcza gesi- wyskubia trawke na krociutko .I nawoz zostawia na miejscu ... Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 13:12 Tak, tylko gdzie to trzymać...? Nie mam budynków gospodarczych. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 13:10 ruda.replay napisała: > Aleś mi doradził :D > Susza jest, to chwilowo problem z grzywki ;) > Ale wiesz, że kosić trzeba więcej, niż raz..... > U Ciebie taniej wyjdzie kupić traktorek koszący i dla relaksu pojeździć po łoni > e..natury :)) A koza to co, na zapas się naje? Codziennie trzeba karmić, więc nie jeden pokos obskoczy, to takie milusie zwierzątko, tylko beczy, a kiedyś mówiło się, że koza to oznaka biedy...teraz to może się zmieniło. O takiej kosiarce myślałem, ale czas goni i wolę zapłacić i mieć z głowy. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 14:38 Za czym tak gonisz...zwolnij, bo zawału dostaniesz i wtedy zadasz sobie pytanie, czy warto było tak pędzić?! Kocham zwierzątka, ale niekoniecznie muszę je mieć. Podobnie, jak Ty nie posiadam budynków gospodarczych :) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 14:38 Koza zje wszystko ,paltocik wszamie tez, wiele nie wymaga ... A kozie serki mleczko bardzo tryndy :) O marokanskich kozkach slyszales?Drzewka troche przytna , jak trzeba .... Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 14:48 Stanowią nie tylko atrakcję turystyczną Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 14:58 Tresowane chyba na potrzeby turystów ;) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 15:09 ...tak myślisz? ;) Wszystko to biznes, drzewo...koza...olej, 50 mililitrów czystego oleju arganowego kosztuje niecałe 50 dolarów. Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 17:28 Czy ruda by wydoiła kozę żeby serek zrobić? Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 17:58 Rudka zrobila by tylko koozce twarzowe zdjecia :D Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 18:50 camella napisała: > Czy ruda by wydoiła kozę żeby serek zrobić? Tego nie wiem, "choć nie święci garnki lepią", ale co ciekawe podczas dojenia niegrzeczne traktowanie kozy jest niedopuszczalne Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 18:57 Widziałam reportaż z gospodarstwa agroturystycznego. Pani przemawiała czule do kozy i mówiła do niej,ja daję coś tobie teraz ty daj mnie .I kózka grzecznie stała 🙂 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 20.06.23, 22:26 Chcąc zjeść serek, to trzeba kozę kupować? ;) Nie znam się na sztuce dojenia, ani krówki, ani kózki :) a poza tym...one dziwnie sztywnieją ;) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 06:38 ruda.replay napisała: > Chcąc zjeść serek, to trzeba kozę kupować? ;) > Nie znam się na sztuce dojenia, ani krówki, ani kózki :) > a poza tym...one dziwnie sztywnieją ;) Nie trzeba kupować...co do sztywnienia, wszystko co sztywnieje to zapewne odczuwa przyjemność ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 09:26 friend_of_women napisał: > Nie trzeba kupować...co do sztywnienia, wszystko co sztywnieje to zapewne odczu > wa przyjemność ;) Eee, nieee.....łyda mi zesztywniała, nie było to przyjemne :P chyba, że na inne części działa euforycznie ;) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 06:40 camella napisała: > Widziałam reportaż z gospodarstwa agroturystycznego. Pani przemawiała czule do > kozy i mówiła do niej,ja daję coś tobie teraz ty daj mnie .I kózka grzecznie st > ała 🙂 Można? Można, czułościom nawet koza się nie oprze ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 08:40 W Bournemouth ,UK wladze miasta zakupily kozki kaszmirowe( taki rodzaj wlosa) zeby golily zielen na skarpie nadmorskiej.Skarpa dalej zarosnieta ,bo kozki siedza na gorze i czekaja na glaski i przysmaki przynoszone przez turystow:) tak wyglada praca na skarpie Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 08:49 Od razu widać, że głupi urzędnik zapomniał dać tabliczki nie karmić zwierząt! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 09:23 Jabłuszko nie zaszkodzi ;) pa, jaki brzuchol :P Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 10:06 pewnie czas na lunchyk byl ;) A kolega tabliczki 'nie karmic' sugeruje , pewnie 'nie deptac trawy ' tez... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 10:09 Ścieżyna ładnie wydeptana, to co się będą trudzić i po chaszczach biegać ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 21.06.23, 11:21 W przyszlym tyg tam sie wybieram to je pozdrowie ;) Oczywista z markiewka w kieszeni :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 22.06.23, 16:24 No, baaaa...koniecznie z markiewką ;) i jabłuszko też weź.....soczyste, to się będzie po brodzie koziej lał soczek ;))) i foty...foty zrób :)) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 09:40 Nie ma słoneczka....już się nagrzalo....:( Jest za to ból głowy... Kuwa trawa mokra, pan od cięcia krzewów nie przyjdzie i już mnie szlag bierze na to wszystko :/ Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 09:50 To przyjdzie kiedy indziej. Naparzyć meliski? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 09:53 W melisce, to sobie można odciski wymoczyć : D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 09:57 Takiego zastosowania nie znałem... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 15:32 A, widzisz, ile można się dowiedzieć pisząc na forach ;) ;) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 19:36 O...Tak, nawet Google takiej wiedzy nie sprzedaje ;) Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 21:01 No ..Rudka stosuje meliskę jak ktoś na odcisk jej nadepnie 😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 15:56 camella napisała: > No ..Rudka stosuje meliskę jak ktoś na odcisk jej nadepnie 😁 Nooo, ale wówczas nie ja piję meliskę ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 15:54 U mnie tennis i pozniej znowu koniki .... Goraco. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 19:37 ...już nie, przyjemny chłodek. Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 24.06.23, 21:08 Dopiero chyba nad ranem ... Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 25.06.23, 06:26 ...przyjemnie chłodno i słoneczko na niebie ;) Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 25.06.23, 06:39 Moje słoneczko również świeci ...piękny chłodny poranek Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 25.06.23, 07:23 Kurde, a u mnie nad ranem się tak ochłodziło, że normalnie musiałem zamienić przykrywające prześcieradło na kocyk! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 25.06.23, 10:09 Kołderka cieniutka, za życia marznąć nie będę ;) Okno przymknełam nad ranem, bo mi po uszach wiało ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 25.06.23, 10:22 Etam, to trzeba rano do skrzyni. A kocyk cykfuch złożyć i na wierzchu leży. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 25.06.23, 10:27 A jak ładnie temperaturka poszybowała w domciu w dół :))) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:38 camella napisała: > Moje słoneczko również świeci ...piękny chłodny poranek ...moje promyczkami pieści ;') Odpowiedz Link
louger.n Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:18 Od rana słońce daje o sobie znać. Dzień dobry 🙂 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:22 Dzień dobry :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:25 Dzień dobry :) Pędzę do fryzjerki, by ludzi nie straszyć :) Odpowiedz Link
louger.n Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:27 Dobrze rozpoczęty tydzień 😄 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 09:42 louger.n napisała: > Dobrze rozpoczęty tydzień 😄 Pracowicie się zaczął 😁 Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:40 ruda.replay napisała: > Dzień dobry :) > Pędzę do fryzjerki, by ludzi nie straszyć :) ...na pogaduszki, co? Co innego fryzjer, tam na pieszczoty ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 08:49 Kręci Cię targanie czuprynki? :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 09:38 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Kręci Cię targanie czuprynki? :) Mus, bo mi się spłowiało, ma być intesiv 😉 Odpowiedz Link
louger.n Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 09:46 W jakie kolory idziesz? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 13:15 louger.n napisała: > W jakie kolory idziesz? Wściekły rudy :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 13:18 A jest coś takiego, jak "frechowny rudy"? to bym się skusił. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 09:41 friend_of_women napisał: > ruda.replay napisała: > > > Dzień dobry :) > > Pędzę do fryzjerki, by ludzi nie straszyć :) > > ...na pogaduszki, co? Co innego fryzjer, tam na pieszczoty ;) Leją się ploty, że uszy puchną ;) Takiego pieszczocha, to nie znam... Masz jakieś takie wspomnienia? 😁😁 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 09:52 A ja mam! No normalnie taki stereotyp filmowy mnie obsługiwał :D A u mnie krótka piłka - rób krótko, by w oczy nie właziło. Normalnie prawie focha strzelił :D Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 09:58 >Masz jakieś takie wspomnienia? 😁😁 Jak kobitka idzie do fryzjera (nie do fryzjerki) to idzie na pieszczoty, tak słyszałem. Sam chodzę do fryzjerki, jak zacznie miziać paluszkami po głowie, to...prawie jak pieszczoty ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 10:03 Takie płatne, tak?... Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 10:10 ...ooo, tak Tekst linku Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 10:14 A to nie wiesz, gdzie Ci w przeliczeniu taniej nawet wyjdzie? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 13:16 aleeeee ma duużeee oczy pani fryzjerka :D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 13:19 Bo "tamte" nie mają... :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 13:31 to się dziwisz, że Frinduś u fryzjera szczytuje hah :> :D Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 15:21 To jeden ze sposobów na obejście zasady, że do tanga trzeba dwojga ;) Są ludzie, którzy mogą odczuwać orgazm podczas siedzenia na fotelu u fryzjera. Zjawisko to nazwano ASMR (ang. Autonomous sensory meridian response) i jest często opisywane jako fizyczne odczucie przejawiające się przyjemnym mrowieniem w okolicach głowy i biegnącym wzdłuż kręgosłupa. Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 19:02 ASMR nie ma nic wspólnego z orgazmem. To jest technika uwalniania stresu. Dobry fryzjer uczy się masażu głowy i wykorzystuje techniki masażu z ajurwedy. ASMR to nic innego jak dreszczyk emocji ,który możesz mieć również np. na widok lub wiadomość od ukochanej osoby Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 19:08 ...już mam dreszczyk ;) Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 26.06.23, 19:19 friend_of_women napisał: > ...już mam dreszczyk ;) No ..dobry filutek z Ciebie 😁 Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 07:12 ...ale nie profesor ;) Profesor Filutek, odc. 18 Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 08:53 Rudka po wizycie u fryzjera Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:17 Skąd żesta wiedzieli, że to tak właśnie wygląda?!?! :D Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:23 No,ba! Plotkowala ,plotkowala , a jednak dopiescila! :) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:28 Czerwone płetwy i Louboutinem by zapachniało ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:32 To kiedy Wieczór Baletowy wystawiasz? :P Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:38 Zaczynam się Was poważnie obawiać:D Bo te... balety właśnie dziś :))) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:50 No to czekamy na lajta bożego. [to nawiąznie do Konona i Majora] tłumaczenie na polski: na transmisję live. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 09:57 Aż tak prywatności nie sprzedaję :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 10:12 To nie będzie donejtów... Odpowiedz Link
a74-7 Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 10:20 Rudka, baw sie dobrze , jak by co , to pomozemy z cateringiem ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 27.06.23, 10:26 Muszę zachować umiar. Kiecka akuratna :) :D Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 11:10 Jak Rudka po imprezie .Fryzura dziś się prezentuje dobrze , nie zmokła? U mnie zimno i pada od rana . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 12:29 U mnie słoneczko i przyjemnie ciepło... Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 12:44 To masz fajnie ,bo nagle zimno się zrobiło.Taka zmiana temperatur nie jest dobra.Znów nie wiadomo co ubrać 😁 Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 13:41 Wolę chłodek, zawsze coś można zarzucić na siebie, gdy upały trudniej o komfort. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 13:44 camella napisała: > Jak Rudka po imprezie .Fryzura dziś się prezentuje dobrze , nie zmokła? U mni > e zimno i pada od rana . To były "balety" na sztywno... trochę o podłożu...biznesowym.... knajpa taka sobie... wybrałabym lepszą.... kawa paskudna.... żarcie nie powaliło... Fryz się trzyma... interes na plus... tyle szczęścia :) Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 28.06.23, 16:04 ruda.replay napisała: > interes na plus... > tyle szczęścia :) to ważne ,ja własnie dostałam wiadomość ,cos poszło nie tak :-( Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 29.06.23, 08:38 camella napisała: > to ważne ,ja własnie dostałam wiadomość ,cos poszło nie tak :-( Oj, to niefajnie... Przykre takie wiadomości, burzą spokój... Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 29.06.23, 08:44 ruda.replay napisała: > camella napisała: > > > to ważne ,ja własnie dostałam wiadomość ,cos poszło nie tak :-( > > Oj, to niefajnie... > Przykre takie wiadomości, burzą spokój... Ale jest nadzieja na nowe lepsze 🙂 Odpowiedz Link
camella Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 29.06.23, 08:47 Słoneczko dziś u mnie od rana,ciepło bez upału,tak lubię. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 29.06.23, 08:51 Też mam cichutką nadzieję, że jeszcze się pogoda wyklaruje i wyjrzy słońce :) Tylko 15 stopni jest Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 02.07.23, 17:15 a74-7 napisał: > sloneczny obiadek :) Taki obiadek z pewnością się "przyjmie" ;) Lubię, kiedy ktoś podaje i zabiera potem pusty talerz ;))) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 02.07.23, 17:14 Bingo! wygrała kolejną paczkę żelków :D ;) Odpowiedz Link
louger.n Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 02.07.23, 17:18 Nie wiem czy to ja trafiłam ale stawiam, jeszcze ciepłe 😄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 03.07.23, 06:50 Nie wiem kto strzelił to stawiam wszystkim! Odpowiedz Link
friend_of_women Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 03.07.23, 06:55 ...żartujesz? A weź się wypchaj sianem... ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: A czy ktoś zauważył dziś słoneczko? 03.07.23, 09:16 Gospodarstwa nie mam, to już kto inny. Odpowiedz Link