asdzxcvfsrggxdfsd 24.05.23, 09:57 w recenzji... no kogóż by innego. Masochista 59 - "Jeszcze raz" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:07 Rzucę okiem później... Gałgan będzie? Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:30 jak wroce , zmusze sie, ale nie obiecuje sobie zadnej rewelacji . Obejrze, ze wzgledu na Gaugana :)Czy mu sie krzywda nie dzieje ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:33 To powiem tak - nie zmuszaj się; bo po co? :) A Gałgan ma tutaj totalną webkę :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:34 Też mi o Gałgana się rozchodzi tylko:D Ale Mietek pierwsze 3 minuty spokojny, pewnie potem się rozkręci 😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:37 Ojjjj - TAK! Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:41 A ja jeszcze omówienia Lalki nie skończyłam, dziś zaniedbałam "pracę domową", bo ostatnio to przy śniadanku sobie słuchałam:) Ale nie omieszkam posłuchać, trafia do mnie jego poczucie humoru. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 10:44 Pani się nie śpieszy, w końcu kto na urlopie będzie tu Miecia promował? Chyba zgłoszę się do jego agencji po jakiś procent od wyświetleń :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 11:03 Tak, też tak pomyślałam, że mam czas z tym, że względu ha Twój urlop. Ale pewnie mnie już dzisiaj skusi filmik, to głupie, ale ja lubię takie trochę mądrzejsze komedie romantyczne. Ale z tytułu wnoszę, że to jakieś kompletne badziewie :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 11:06 Może rozwiązaniem jest tutaj przymiotnik: POLSKA komedia romantyczna? Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 12:50 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Może rozwiązaniem jest tutaj przymiotnik: POLSKA komedia romantyczna? W sensie, że zła? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 12:51 A widziałaś jakąś dobrą? Z tych nowoczesnych? Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 13:57 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > A widziałaś jakąś dobrą? Z tych nowoczesnych? Z ostatnich lat? Tak.... :) ja lubię bajki. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 14:03 To dajesz wątaska :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 14:07 Na razie mam pomysł na inny wątek, jak wrócę z marketu to założę :) Ten, co proponujesz też mogę, ale obawiam się, że nie znajdę sojuszników 😉 Odpowiedz Link
marii51 Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 13:45 ostatnio oglądalam kemedię romans Szwedzką tv2 //nocka jakiś czas temu za bardzo natawilam się na chcicgranie a tak wcale nie było..:) a tu to poszukam po święcie Mamy zabiorę się namiac się więcej www.youtube.com/watch?v=gysweY5R3gA&t=16s odkrylam że moja kablowa Limes ma wp.pl kabarety od ..wieczorem do 24..ale te pauzy reklamowe ..ehhh a jeszcze czasem //co ludzie powiedzą.. ,,pozdrawiam ukrywaczy... milutko Odpowiedz Link
marii51 Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 13:48 sprawdziŁam na NETFLIX ALE DO WYBORU JEST // Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 13:51 Hiacynta Bucket to klasa sama w sobie :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 24.05.23, 13:58 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Hiacynta Bucket to klasa sama w sobie :) Tak, uwielbiam . Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 25.05.23, 09:01 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Hiacynta Bucket to klasa sama w sobie :) Tekst linku Taki artykuł o niej dziś znalazłam na gazecie. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 26.05.23, 09:09 Ciekawie przedstawia swoja opinie na temat tej komedii romantycznej, podejrzewam że to omówienie jest zabawniejsze niż ta komedia. Dobrze, że tej akurat nie oglądałam :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 13:31 Wczoraj obejrzałam sobie polska komedie romantyczną, Kogiel-mogel 4, no cóż :) Dało się obejrzeć, ale patrzyłam już oczami Mietka ;) Niektórzy fajnie grali, fabuła nawet mnie wciągnęła, ale nie tak na serio:) W każdym razie poprawiła mi humor. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 14:48 Dzisiaj jest Mamma Mia 2 w tv taż chyba obejrze, jak tydzień temu 1 część, fajna była:) no i obsada aktorska! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:01 O, a jaki kanał? Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:15 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > O, a jaki kanał? Wydaje mi się, że tvn, prawie na pewno. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:17 Potwierdzam! 21:35 Mamma Mia: Here We Go Again! Będzie oglądane :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:23 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Potwierdzam! > > 21:35 > Mamma Mia: Here We Go Again! > > Będzie oglądane :) Fajnie! I tak jak pierwsza część doskonale pamiętałam, tak kompletnie nie pamiętam o czym jest druga, może nawet nie oglądałam:) Możemy potem podzielić się wrażeniami 😉 A pierwsza część oglądałeś? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:42 mona.blue napisała: > > A pierwsza część oglądałeś? Tak :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 22:01 Oglądamy. Ja krzyczę! Te wokale to jest jakaś kuwa profanacja Abby. Dlaczego?! Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 22:16 Aaa, nie zwróciłam uwagi, skupiam się na fabule :) Kim jest ta druga młoda blondynka?! I dlaczego Donna nie żyje :( Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 22:22 Wszyscy krzyczeliśmy. Bo wróciła żona i przyszedł syn na "dzień matki". Przełączyliśmy się na Sopot, bo tam spodziewana brecha tylko. I też kuwa krzyczałem - co Rodowicz robi teraz z siebie?!!! Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 23:09 Szkoda, że nie zobaczyłam Rodowicz :) W przerwie na reklamę przełączyłam się na Sopot, a tam akurat Maleńczuk ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:29 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Potwierdzam! > > 21:35 > Mamma Mia: Here We Go Again! > > Będzie oglądane :) To już wiem, co robicie wieczorami, gdy pustka na forum prostujecie kable od tivi :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:32 :D Ja oprócz tego odrabiam zaległości z danego dnia i czytam, jak czas pozwoli :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 15:43 ruda.replay napisała: > To już wiem, co robicie wieczorami, gdy pustka na forum > prostujecie kable od tivi :D Przed Tobą nic się nie ukryje... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dla Pań dzisiaj: komedia romantyczna 27.05.23, 16:01 E, tam...wydaje Ci się :) Odpowiedz Link