Dodaj do ulubionych

Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś Kimś

25.05.23, 15:39
bo ci wytnie taki numer...

Wyjaśnienie - zatrudniono modeli/tancerzy do odgrywania roli wokalistów niegdyś popularnego zespołu. Tak naprawdę śpiewali za nich inni z playbacku. A jak chłopakom uderzyła sodówka i zaczęli mieć wygórowane żądania, to skończyło się tak... Ale to były inne czasy, dziś już nikt się nie dziwi, że wokalist(k)a nie umi w śpiewanie :)

Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 16:21
      Zacięło się :>
      mała wtopa ...;)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 16:24
        Oj tam mała... każda płyta się może zaciąć - ale TYLE czasu?! Przecież to musiało być ustalone wcześniej jak dla mnie :)
        • ruda.replay Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 16:34
          I można utrzeć nosa? można....
          sprytnie i dobitnie....
          ostatnio taką wtopę zaliczył Zenek :D
          playback poszedł, słychać śpiew, a Zenio ustami nie porusza :)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 16:38
            Można - jak się jest dużym producentem. Się "pokajał" za zatrudnianie "statystów" i trzepał kasę z innych produkcji.
            A o Zenku to nie wiem? Za to widziałem wywiad/reportaż z nim - chyba w sumie równy gość. Zna swoje granice.
            • ruda.replay Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 16:53
              Obejrzałam film o Zenku....
              dopóki są ludzie, którzy lubią, słuchają, chodzą na koncerty, to Zenek na fali....
              chłopak z głębokiej wsi, zaczał śpiewać, idealnie wstrzelił się w klimaty, które tłumowi odpowiadały,
              udoskonalił warsztat i gra gitara.....
              coś w tej muzyce musi być, skoro Zenek zgarnia po 100tys za koncert....
              muzyka lekka, łatwa i przyjemna, czy jakoś tak ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 16:57
                Tak, wiedział co robi. Tak samo Sławomir, choć trochę inna ścieżka. I absolutnie nie ma nic złego w takiej rozrywce - na Mozarta się chodzi gdzie indziej niż na dyskoteki. Można tu i tu.
                • ruda.replay Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 17:46
                  Jeden lubi rybki, drugi akwarium ;)
                  Ogólnie, to mamy (ludzie) różny gust....
                  dla jednych kicz /sztuka, muzyka, moda itp/ dla drugich nie...
                  o, widzisz.....to też kiedyś może być wątek ;)
                  kicz..tandeta, zerowa wartość etc ;)
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie zadzieraj z producentem, jak nie jesteś K 25.05.23, 18:02
                    No... przecież rzeczony Mozart też pisał opery do teatrów ludowych, czyli pewnie kicz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka