asdzxcvfsrggxdfsd 25.05.23, 17:01 Ogłaszam konkurs na mojego nowego nicka. Bo co chwilę ktoś marudzi, że trudno zapamiętać. Proszę składać propozycje, odniosę się po urlopie :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 25.05.23, 17:50 portal powinien mieć wypozyczalnię nicków :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 25.05.23, 18:03 Hmmmm, było tu kiedyś coś takiego, kojarzysz? Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 25.05.23, 18:54 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ogłaszam konkurs na mojego nowego nicka. > Bo co chwilę ktoś marudzi, że trudno zapamiętać. > Proszę składać propozycje, odniosę się po urlopie :D > Mi juz słownik w tablecie podpowiada Twojego nicka - asdzxcvfsrggxdfsd :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 25.05.23, 19:07 Nie wiem na ja,iej zasadzie to działa, ale wystarczy, że wpisze a :) No, ale nie wiem jak w telefonie, a na laptopie to już klapa. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 10:44 Coś mi się wydaje, że tym ajsikiem pozostaniesz ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 10:53 Na pewno ten nick zostanie do zarządzania forum - bo jakoś nie ufam niedoinformatykom GW w to, co się stanie jakbym chciał je przekazać na inny nick. Ale w sumie mogę sobie inny założyć do rozmów - bo to jest zgodne z regulaminem: nie wolno tylko samemu ze sobą dyskutować pod dwoma nickami. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:08 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Na pewno ten nick zostanie do zarządzania forum - bo jakoś nie ufam niedoinform > atykom GW w to, co się stanie jakbym chciał je przekazać na inny nick. > Ale w sumie mogę sobie inny założyć do rozmów - bo to jest zgodne z regulaminem > : nie wolno tylko samemu ze sobą dyskutować pod dwoma nickami. Byłoby troche poręczniej zwracać się do Ciebie :) oby tylko forum to nienadwyrezylo, jak założysz drugi nick. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:15 mona.blue napisała: > Byłoby troche poręczniej zwracać się do Ciebie :) W ogóle nie ogarniam problemu. To już "ty" nie wystarczy? Ewentualnie "Turecki"? Można też: Jego Magnificencjo Założycielu :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:18 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > mona.blue napisała: > > > Byłoby troche poręczniej zwracać się do Ciebie :) > > W ogóle nie ogarniam problemu. To już "ty" nie wystarczy? Ewentualnie "Turecki" > ? > Można też: Jego Magnificencjo Założycielu :D Ty to czasem może brzmieć dość obcesowo, a poza tym jak nie cytuje się Twojej wypowiedzi to trzeba użyć nicka. Turecki to mi się nie podoba, a ostatnia propozycją to bez przesady:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:35 mona.blue napisała: > Ty to czasem może brzmieć dość obcesowo Otóż nie tym razem - nie do mnie! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:08 Też nie ufam, bo później wychodzą hocki klocki i rączki do Bozi. Lepiej nie sprawdzać, czy ten system działa. Jakimś cudem, to wszystko działa...na oparach... Ojtam nie wolno ;) Nie takie numery tu widziałam :)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:16 ruda.replay napisała: > Ojtam nie wolno ;) > Nie takie numery tu widziałam :)) Ta, w regulamin można wpisać wszystko co nie jest sprzeczne z prawem wyższego rzędu - ale jak to wyegzekwować to inna sprawa. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:22 Fora prywatne rządzą się swoimi prawami. Wszystko zależy od założyciela Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:39 Forum prawdziwe prywatne to by było wtedy, gdybym wstawił do sieci własny serwer z oprogramowaniem. Ktoś chce ponosić koszty takiego rozwiązania? A jak korzystamy z cudzych serwerów to oni decydują. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 18:31 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Forum prawdziwe prywatne to by było wtedy, gdybym wstawił do sieci własny serwe > r z oprogramowaniem. Ktoś chce ponosić koszty takiego rozwiązania? A jak korzys > tamy z cudzych serwerów to oni decydują. Tak, wiem.... to jak nazwać? użyczenie miejsca w przestrzeni... Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:06 mona.blue napisała: > Nie wiem na ja,iej zasadzie to działa, ale wystarczy, że wpisze a :) > > No, ale nie wiem jak w telefonie, a na laptopie to już klapa. Sprawdziłam, w telefonie wystarczy as i dalej podpowiada :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:17 A to nie, As proszę do mnie nie mówić. Co najwyżej Walet :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:26 Że giermek? :)) No, nieee... Może coś innego, jeśli już z talii ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:34 Blotka? Bo przecież nie młódka koszulką do góry :D Odpowiedz Link
camella Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:38 Podoba mi się Walet to rycerz między damami 😁 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:40 I czasami między nimi sypia. Za waleta oczywiście :) [Żono! to nie ja napisałem, włamanie na konto!!!] Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:51 Zlepek z byłych i będzie akuratnie. O! :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:03 Noo :)) W sumie ciężki orzech do zgryzienia... Wymyślić nick Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:09 No, zwłaszcza jak już ich się miało "1000" a za każda kolejną próbą system wrzeszczy: niewłaściwy, zajęty! To pardą nasrałem palcami po klawiaturze i jest. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 18:45 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: >To pardą nasrałem palcami po klawiaturze i jest. Próbowałam zachować powagę..... ;DDD Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 19:28 a74-7 napisał: > Biegalski ,hehe Idealnie hahah Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:34 ruda.replay napisała: > Noo :)) > W sumie ciężki orzech do zgryzienia... > Wymyślić nick Tak, trzeba być kreatywnym 😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:38 mona.blue napisała: > ruda.replay napisała: > > > Noo :)) > > W sumie ciężki orzech do zgryzienia... > > Wymyślić nick > > Tak, trzeba być kreatywnym 😉 Ale pod włos to mnie nie bierz :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 11:55 ruda.replay napisała: > Taki...miły dla oka żeby był :) I dla ucha :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:11 mona.blue napisała: > ruda.replay napisała: > > > Taki...miły dla oka żeby był :) > > I dla ucha :) I może jeszcze frytki do tego? :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:29 > popcorn wolny taki nick? bo w sumie by był idealne dla mnie :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:37 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > popcorn > > wolny taki nick? bo w sumie by był idealne dla mnie :D Nie.... Dlaczego popcorn? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:39 mona.blue napisała: > asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > > > popcorn > > > > wolny taki nick? bo w sumie by był idealne dla mnie :D > > Nie.... > > Dlaczego popcorn? A co ja jestem jakiś intelektualista? nawiedzony poeta? Popa gram, pokazuję! Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 13:56 > > A co ja jestem jakiś intelektualista? nawiedzony poeta? > Popa gram, pokazuję! Nie,, chyba :) ale kreatywnosci nie można Ci odmówić :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 14:18 No to pa, kto miał takiego nicka jak teraz ja? :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:36 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > mona.blue napisała: > > > ruda.replay napisała: > > > > > Taki...miły dla oka żeby był :) > > > > I dla ucha :) > > I może jeszcze frytki do tego? :D :D tak wiem, często jestem, zbyt wymagająca. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 12:57 Popciu? Popek? A jak tam u Ciebie z oczkami? :)) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 13:21 A tak mi się z tym popcornem skojarzyło :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 13:28 No ja znam deb... pardą kontrowersyjna osobę. Ale żeby mnie do niego porównywać to już trzeba być frechowną do kwadratu! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 14:25 Jak nazwac kogos kto wszystko wie w prawie kazdym temacie i wszedzie go pelno ? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 16:09 a74-7 napisał: > Jak nazwac kogos kto wszystko wie w prawie kazdym temacie i wszedzie go pelno > ? Omnibusem? :)))) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 14:31 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No ja znam deb... pardą kontrowersyjna osobę. Ale żeby mnie do niego porównywać > to już trzeba być frechowną do kwadratu! bardziej skupiłam się na nicku - popcorn... wyszło niezamierzone zawirowanie... nie było moim celem zrobić Ci przykrość...przepraszam, jeśli tak to odebrałeś :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 26.05.23, 14:37 Tak, tak to odebrałem i długo płakałem. Niech mnie ktoś przytuli. :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Uwaga uwaga!!!!! 27.05.23, 08:55 Nie, z nikim nie jestem szczepiony. Odpowiedz Link