Dodaj do ulubionych

Powolniak naucza (da się automatycznie na polski)

• mona.blue Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 18:50
      Trudno mu odmówić racji :) chociaż jeżeli np. jest się draniem to lepiej nie być tym, kim się jest ;)

Tu jest dla mnie dylemat, na ile się akceptować, a na ile rozwijać ku lepszemu. Ale podobno jedno nie przeczy drugiemu, bo akceptując siebie, możemy dalej się zmieniać na lepsze.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 18:56
        Tylko pamiętaj, że to gość który przed snem czytał Fizykę kwantową :)
        • mona.blue Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 19:03
          Nie wygląda na takiego ;) Ale cóż pozory mogą mylić.

Była ostatnio taka dyskusja na sąsiednim forum, na ile oceniamy ludzi po wyglądzie, jeszcze się tam nie wpisałam, ale myślę, że na pierwszy rzut oka to bardzo oceniamy, na drugi to już liczą się inne rzeczy, bardziej charakter.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 19:07
            Se obejrzyj "Co ludzie powiedzą uważnie", serio on to czyta.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 19:10
              O, masz - albo były 2 książki albo tak po polsku dali :)

https://64.media.tumblr.com/3b6a40becf2b55dba7703af5d79a9e15/tumblr_nt7byhgl5K1unmaigo2_r1_1280.png
              • mona.blue Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 19:14
                Nieźle, brawo Powolniak! ;)

Swoją drogą obsada jest tam dobrana wyśmienicie. I ta siostra Hiacynty, ta "zdzira" :)

• mona.blue Re: Powolniak naucza (da się automatycznie na pol 30.05.23, 19:12
              Czasem zerkam, ale tak na stałe to nie chce mi się oglądać. Ale uwielbiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka