a74-7 Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 17:00 :-D:-D To chyba blizsze sercu ;) Akcent - Przez Twe Oczy Zielone (Oficjalny Teledysk) Napisy PL ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 18:53 :D:D to ja tak :D Ryszard Rynkowski - Gdybym miał gitarę (A wszystko te czarne oczy) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 19:30 Lynn Anderson - I Beg Your Pardon, I Never Promised You A Rose Garden (BBC Top Of The Pops) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 19:35 Nozki trzeba gimnastykowac : Tak tancza w Rosji Band ODESSA - А мы танцуем! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 19:39 Nóżki chodzą, jak na sprężynce :) trzeba się nauczyć, bo jak będzie tu wieczorek zapoznawczy, to wypada umieć :D:D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 19:57 Przyspieszamy wiec ; Zaouli dance natural trance Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 20:04 Po takich cwiczeniach ,nic nie jest nam obce ;) Tu moj faworyt ;-D Afric Simone - Ramaya (1977) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 20:07 SZLA DZIEWECZKA .................. Biesiadne Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 03.06.23, 22:38 Szalalalala, zabawa trwa Świat inny wymiar tutaj ma Szalalalala, zabawa trwa Urszula Sipińska - Sza la la zabawa trwa (teledysk TLP 1983) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:00 Dopiero zaczęłam odsłuchiwać Wasze hity, będzie zabawa :) pod nieobecność asdzxcvfsrggxdfsd, chyba się nie obrazi, jak nie będziemy tłukły butelek :) A ja zagram tak m.youtube.com/watch?v=n2hJA78YuWw&pp=ygUVbWnFgm_Fm8SHIHcgemFrb3BhbmVt;;n2hJA78YuWw;;https://i.ytimg.com/vi/n2hJA78YuWw/default.jpg;;SŁAWOMIR - Miłość w Zakopanem (Official Video Clip HIT 2017) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:14 A na co ta stłuczka ma być? Coś tam remontował, to może ściany w toalecie będzie tym wykładał 😁 Obrażony facet, to gorsze od zarazy. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:27 ruda.replay napisała: > A na co ta stłuczka ma być? Coś tam remontował, to może ściany w toalecie będzi > e tym wykładał 😁 > Obrażony facet, to gorsze od zarazy. No na nic, my grzeczne jesteśmy przecież :) Co do obrażonego faceta to fakt, co innego jak kobieta strzeli focha ;) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:28 Coś te dwa wąteczki muzyczne tak w opozycji do siebie jakby :) To bawimy sie czy smucimy dzisiaj? ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:43 mona.blue napisała: > Coś te dwa wąteczki muzyczne tak w opozycji do siebie jakby :) > > To bawimy sie czy smucimy dzisiaj? ;) Piękna pogoda, niedziela, czas wolny, to tylko radować się 😊 lubię też melancholijne kawałki, zależy co mi tam w duszy gra 😊 Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 11:02 Ja też lubię smutne piosenki, no to będą wahania nastroju ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 11:31 Dopóki słońce wysoko i ciepło, to nic z wahania... Gorzej, gdy ponuro, dzień krótki, ciemność szybko zapada, taka listopadowa pora... I do tego gołe drzewa...brrr Tego czasu nie lubię 😉 Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:21 Może tym razem uda mi się lepiej wkleić - tym razem Bałkanica m.youtube.com/watch?v=XOIQoobgB40&pp=ygUiYsSZZHppZSB6YWJhd2EgYsSZZHppZSBzaWUgZHppYcWCbw%3D%3D;;XOIQoobgB40;;https://i.ytimg.com/vi/XOIQoobgB40/default.jpg;;PIERSI Bałkanica Official Video HD Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 10:23 Oj, zapomnialam, że z tego chińskiego g.. nie wklei się dobrze :( Ale linki działają. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 11:43 Nie wiem, czy to biesiadne, czy raczej smuteczek, ale wkleję to tu 😉 Ich Troje - Wypijmy za to | Jubileusz Ich Troje & Festiwal Weselnych Przebojów 2022 Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 17:46 Moja ulubiona Ich Troje ICH TROJE - POWIEDZ | Ad. 4 Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:03 camella napisała: > Moja ulubiona Ich Troje > Ja praktycznie wszystkie z tej płyty lubię, a najbardziej tę, która przypomina mi pewne lato 😉 m.youtube.com/watch?v=Wp57PXBB7Xg&pp=ygUmaWNoIHRyb2plIHphd3N6ZSB6IHRvYmEgY2hjaWFsYnltIGJ5YyA%3D;;Wp57PXBB7Xg;;https://i.ytimg.com/vi/Wp57PXBB7Xg/default.jpg;;Ich Troje - Zawsze Z Toba Chcialbym Byc Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:04 m.youtube.com/watch?v=Wp57PXBB7Xg&pp=ygUmaWNoIHRyb2plIHphd3N6ZSB6IHRvYmEgY2hjaWFsYnltIGJ5YyA%3D;;Wp57PXBB7Xg;;https://i.ytimg.com/vi/Wp57PXBB7Xg/default.jpg;;Ich Troje - Zawsze Z Toba Chcialbym Byc Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:08 Wkleję za Ciebie🙂 Ich Troje - Zawsze Z Toba Chcialbym Byc Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:10 Ja też wszystkie lubię i teraz tą ostatnią co śpiewa z córką, ale jedna zawsze jest ulubiona bo coś przypomina Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:33 Dzieeeki :) W końcu załapałam, jaki błąd robiłam:) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:18 Też chciałam to zagrać, tylko wole w orginale Leonard Cohen ~ Dance me to the end of love Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:32 Lubię bardzo słuchać Cohena, to też bardzo "W moim sekretnym życiu W moim sekretnym życiu W moim sekretnym życiu W moim sekretnym życiu Widziałem cię dziś rano Poruszałaś się tak szybko Wydaje się, że nie mogę zapomnieć o przeszłości I tęsknię za tobą bardzo mocno Nie ma nikogo innego I wciąż się kochamy W moim sekretnym życiu Uśmiecham się, kiedy jestem zły Oszukuję i kłamię robię to co muszę zrobić Aby przetrwać Ale wiem, co jest złe I wiem, co jest słuszne I umarłbym za prawdę W moim sekretnym życiu W moim sekretnym życiu" Tekst pochodzi z tekstowo Leonard Cohen - In My Secret Life (Live in London) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:42 Cohen to bardziej chyba do smuteczków pasuje. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 18:42 Cohen to glos ! Dla mnie to: I'm your man - Leonard Cohen . If you want a lover I'll do anything you ask me to And if you want another kind of love I'll wear a mask for you If you want a partner Take my hand Or if you want to strike me down in anger Well, here I stand I'm your man. If you want a boxer I will step into the ring for you And if you want a doctor I'll examine every inch of you If you want a drive Climb inside Or if you want to take me for a ride You know you can I'm your man. Ah, the Moon's too bright The chain's too tight The beast won't go to sleep I've been running through these promises to you That I made but I could not keep Ah but a man never got a woman back Not by begging on his knees Well I'd crawl to you, baby And I'd fall at your feet And I'd howl at your beauty Like a dog in heat And I'd claw at your heart And I'd tear at your sheet I'd say please, please I'm your man And if you've got to sleep A moment on the road I will steer for you. And if you want to work the street alone I'll disappear for you If you want a father for your child Or only want to walk with me a while Across the sand I'm your man Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 20:06 To tez moj faworyt ;)Glos! Udo Wenders - Amada Mia Amore Mio Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 04.06.23, 20:43 Parę lat temu byłam na południu Włoch, w Alberobello.... w winnicy Al Bano odbywało się Świeto Wina niski, uśmiechnięty, sympatyczny... Al Bano - Felicita (Lyric Video) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 09.06.23, 18:35 Wyrzuciłem na szpilkę, na razie dlatego, że jak przejdziemy do zgadywania gdzie hen-tam byłem, to też mi się przyda :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:01 Skoro już wiemy, że Podlasie... To mnie w hotelu lokalna TV atakowała super imprezą... Zdziwko, że Zenka nie dali?! BOYS - ROZTAŃCZONA POLSKA TVP3 (ŁOMŻA 4.06.2023) Mieliśmy nawet tamtędy wracać, po jakieś lokalne piwko, ale nie, wyczytałem, że też prawie same koncerniaki. A coś opisanego jako "dostępne w północno-wschodniej Polsce" to zanabyłem tuż koło głównego hotelu - bazy w innym mieście. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:03 I tera dylemat - to jest kolor pedalski czy wsiowy? :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:08 Malynowy, jakby ;) albo ..landrynkowy róż..... czy pedalski, czy wsiowy? cukierkowy ;) muszę dokonać analizy :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:10 Najważniejsze, bym więcej nie musiał tego słuchać :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:25 To taka muzyczna...rzeźnia.... ubranka chyba stricte estradowe, bo koszmarki.... i powstaje całokształt bezguścia ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:28 Myśmy to nawet w TV zaczęli oglądać, bo był też TEN Rybiński, ale cała reszta... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:34 Moje uszy cierpią, oczy krwawią... ale dopóki jest widownia, to hasać będą...i zarabiać :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:36 No właśnie... to było najgorsze - ujęcia na mordy nie skażone inteligencją... Ja nie mam nic przeciwko ludyczności, nie takich rzeczy się słuchało tu i ówdzie po alkoholu... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:55 Kiedyś trafiłam na wywiad z nim...tym różowym w kapeluszu ;) chłopek roztropek, z nadmuchanym ego.... na festyn w remizie :))) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 15:58 i pacz....40 tysięcy złotych netto, co daje ponad 1140 zł na minutę / za wesele/ plus hotel dla 4 osób :)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 16:00 Ja trafiłem na wywiad z Zenkiem. W sumie równy koleś... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 16:18 To już wolę Zenka, niż tych różowych.... Czytałam gdzieś w necie, że Zeniowi palma nie odbiła, mimo sukcesu... bo jest to niewątpliwie sukces, chłopak z głębokiej wsi, zrobił muzyczną karierę, dalej na topie, koncertuje, zarabia.... tylko synek, jakby nieporadny życiowo ;) ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 16:32 Tak, takie odniosłem wrażenie - że sodówa u niego nie. A muzycznie w porównaniu do tych różowiutkich - to mu bliżej do Pavarottiego - znając proporcję :) W ogóle on chyba rozumie, że jemu Bozia nie dała jak Mozartowi czy Merkuremu - ale robi co potrafi. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:16 To, co robi wystarczy, by się na powierzchni utrzymać..... a z drugiej strony.....są ludzie zdolni, utalentowani z głosem i przebić się nie mogą... od czego to zależy....chyba od szczęścia.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:22 To skoczymy do... Dody. Czyli Doroty Rabczewskiej. Też czytałem taki solidniejszy wywiad, i pan się zapytał: - Dorota, robiłaś sport, masz szkolony głos, podobno należysz do Mensy - czemu robisz taki "chłam"? - Kochany, szkolony głos to w Polsce mają 1000 dziewczyn; ale Doda jest tylko jedna... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:26 Kiedyś jej śmiech zniechęcał mnie do wysłuchania, co ma do powiedzenia.... ale uważam, że kobita ogarnięta jest.....co na myśli, to na języku.... potrafi zrobić szoł....dopracowane wszystko.... tylko szczęścia w miłości nie ma ;)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:39 Jeśli faktycznie należy do Mensy (czego Mensa oficjalnie nikomu obcemu nie potwierdza) to nie ma żadnego "co na myśli to na języku". Na języku co się najlepiej sprzeda... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:50 posiada certyfikat, tak podają źródła w necie..... gdyby nie miała, to przeciwnicy zrobili by z tego użytek... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:57 No ja tego certyfikatu nie widziałem, a i tak bym nie miał z czym porównać - bo sam nie posiadam. Bo nigdy nawet nie startowałem i mam to gdzieś. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 18:04 Gdyby przyszło mi wybierać Dodę, czy Górniak, to stawiam na Dorotkę. Bo ta druga, to odleciana całkowicie, głos jest... zaryzykuje i porównam Edytkę do V. Villas... zbzikowane, nie do końca ten talent wyciśnięty Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 18:07 W sumie żadna z nich to nie moja bajka. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:52 No, Panowie wymiatają 😉 Dziwi mnie to jednak niezmiennie, skąd biorą się ludzie, którym to się podoba. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:55 No właśnie NIE wymiatają. To jest jakiś żal.pl. Wymiatało to Modern Talking - i do dziś młodzi potrafią się przy nich bawić. Disco polo to były popłuczyny po MT, a ci to są już homeopatyczni - popłuczyny po popłuczynach z popłuczyn x10. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 10.06.23, 17:29 oooo....dokładnie tak..... :D na letnie wieczory, w barze na plazy :D ;) Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 08:36 To był strój sceniczny,jak na na biesiadę przystało,efekty wizualne są ,scenę mieli odowiednio przygotowaną. Ludzie się dobrze bawiili ,uważam,że wykorzystali niszę Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 08:41 Oni w ogóle ciągnęli całą imprezę najwyraźniej - bo co chwilę wracali na scenę. W innych strojach zresztą. Pamiętam jakieś niebieskie jeszcze ;) Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 08:56 muzycy zaczynają zarabiać na sprzedaży ubrań które mają na sobie podczas koncertów, możesz kupić koszulkę z napisem itp.jak nie na koncercie to przez internet To taki różowy garniturek byś mógł sobie sprawić :-) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 08:59 Wielu jutuberów tak samo ma swoje kolekcje. Różowego nie mogę, bo nie nadaje się do mojej cery. Odpowiedz Link
camella Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 09:12 Z Łomży zostały mi wspomnienia,wypadek samochodowy,początek wakacjii. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 09:21 Moja lepsza polowa nosi koszulki w rozowym kolorze ,ma cala game odcieni ,idzie z opalenizna ,wiec bym nie stygmatyzowala koloru/kolorow:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Biesiadnie.. 11.06.23, 09:43 Ale moja cera jest inna. Normalnie to jestem taki różowiutki prosiaczek - a wyjdę na słońce i się robię raczek. W różowym to bardo dobrze jest Czarnym czy powiedzmy Arabom. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Biesiadnie.. 16.06.23, 19:04 Tłumnie i gwarno ;)) a ile spraw omawianych ;)) Odpowiedz Link