asdzxcvfsrggxdfsd 09.06.23, 14:21 Urlop jeszcze mam, ale pobyt hen-daleko się zakończył. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 14:41 Dzień dobry, czy można się rozgościć? :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 14:45 Z przykrością odmówię, bo ja 1. w hotelu 2. na postoju 3. jak wyżej teraz uzupełniam elektrolity chmielowe ;) Odpowiedz Link
camella Re: niespodzianka :) 09.06.23, 14:47 Jak kto lubi ,ja za tym zapachem nie przepadam.Elektrolity to w aptece 😁 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 14:50 Są i zapachowe, możne się rokoszować też. Ale ja teraz czyste koncerniaki - z tymi elektrolitami to tak nie do końca jest żart - bo z fermentacji piwnej dużo pożytecznych elementów pozostaje. Ale zimne i alkohol w stężeniu, które rozluźnia a nie wali od razu w głowę w takiej temperaturze jak dziś. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 14:51 No dzień dobry :) A dla Monie to nawet będę miał osobny wątas... no dla wszystkich - ale z dedykacją. Ale po kolei... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 16:51 Ta, na mordzie na raczka, eh... Odpowiedz Link
mona.blue Re: niespodzianka :) 09.06.23, 16:47 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No dzień dobry :) > A dla Monie to nawet będę miał osobny wątas... no dla wszystkich - ale z dedyka > cją. Ale po kolei... Ja też witam :) I ciekawa jestem wątku i wrażeń :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 16:52 Troszkę musisz poczekać, bo akurat ten wątek jest związany z konkretną nazwą miejscowości, a pewnie zaczniemy od zagadek gdzie byłem :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: niespodzianka :) 09.06.23, 16:46 ruda.replay napisała: > A to się monia ucieszy :))) > cześć :) A i owszem :) myślałam, że trzeba będzie czekać do niedzieli, ew.soboty. I do 5 tys.w czasie nieobecności bossa ;) nie podbilysmy forum, teraz jeszcze zdaje się 7 postów zostało. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: niespodzianka :) 09.06.23, 16:53 Chyba pytaliście o wymiar urlopu, a nie wymiar wypoczynku hen-tam :) Odpowiedz Link