asdzxcvfsrggxdfsd 09.06.23, 17:36 Przed urlopem zgłosił akces friend_of_women Bywał tutaj za Kinoteatru, no głównie zainteresowany kłótniami z wiadomo kim, kogo tu nie ma - ale coś wnosił. Czy ktoś jest przeciw dodaniu Go do uczestników? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:42 Jestem za....bo się marnuje żywcem na innym forum, zresztą bardzo nieprzyjaznym.... poza kilkoma osobami... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:46 Oj ja to forum znam, pozbawione opiekuna, ale że tak zażartuję hehe, jak teraz wracałem to właśnie przez to forum :) Tadam. Teraz się tam nieprzyjemnie zrobiło, może ma to coś wspólnego z tym, że wiadomo kto dostał kolejnego bana na redakcyjnych i rozpaczliwie... Podsumowując - mój i Tureckiego głos jest za Frendem, to już mamy 3 :P Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:53 Idealne miejsce na potyczki, zero nadzoru, to się krew leje :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:59 A mnie się nie podoba. Są ememy czy inne redakcyjne - które pozostając pod nadzorem "administratorów społecznych" są tolerowanym miejscem na takie napiedralanki, co nabija liczbę odsłon prezentowanych reklamodawcom. Że nie wspomnę o jakichś odpryskach od aquanetu czy czegoś takiego. Tamto forum jest wg myśli założycielskiej przeznaczone dla mniej-więcej równolatków, niestety opuszczone i stało się ziemią niczyją, gdzie hulaj troll-duszo. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:59 Ja nie mam nic przeciwko temu, mam nadzieję, że tu nie będzie takich potyczek jak na tamtym forum i innych, z nikiem, którego się tu nie wymawia :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 18:01 Ok, to jeszcze poczekam do jutra na ewentualne wypowiedzi innych uczestników - bo tu nie obowiązuje demokracja większościowa. Wystarczy jeden głos na NIE - i będziemy prowadzić wewnętrzne negocjacje. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 18:55 Nie znam ,ale chetnie poznam ...;) Lapka w gore. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 19:01 Ok, to już demokratyczna większość się wypowiedziała, więc ograniczam czas na składanie protestów do jutra pirazydrzwi południa :D Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:04 Puk, puk i...? Otwarte! Thanks ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:16 Kolega się rozgości. Gdzieś tam stoi barek z mocniejszym trunkiem, w szufladzie cygarka a w lodówce plebejskie piwerko. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:29 I nowy czajnik, ale herbacina we własnym zakresie już ;) Witam ( dyg dyg ) ;) Odpowiedz Link
camella Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:50 Miło,że wpadłeś 🙂Ja podaję zimną miętową ,znów gorąco.Leżaki wyciągnięte. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:14 I gdzie ten Frindziu się podział? wczasuje pewnie :) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:39 I tak i nie, czasu na wszystko brakuje, przepchnę kilka większych zleceń i "pofigluję" z wami ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:45 Ale wisz pan, że ja zaglądam na 50 i jakoś tam czasu ci nie brakuje. Przemyśl sobie, co chcesz w życiu forumowym robić. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:15 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ale wisz pan, że ja zaglądam na 50 i jakoś tam czasu ci nie brakuje. > Przemyśl sobie, co chcesz w życiu forumowym robić. Przyjaciele powinni być wyrozumiali, wroga trzeba mieć na oku. Przez Przemyśl kiedyś przejeżdżałem... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:24 Fajny fikołek, nie jesteśmy przyjaciółmi ani wrogami. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:32 Więc nie rozliczaj mnie z czasu. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:37 Nie rozliczam, tylko nie kłam, że go nie masz. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:53 PS - masz dość czasu na napierdalanki "tam" - napisz "tu" że nie miałeś pomysłu/motywacji - dla mnie to ok. Mnie nie zależy na nabijaniu licznika wbrew pozorom. Ale NIE KŁAM! Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:11 Jeżeli tak uważasz, to nic na siłę...cenię życie w realu, fora są tylko odskocznią ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:17 Tak uważam ZWŁASZCZA w realu - nie znoszę kłamstwa. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:30 Wielu nieomylnych popełniło błędy, ale może ty jesteś wyjątkiem! Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 15:19 Modern airplanes, like birds, have two wings - left and right, they also fly ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:45 Dawaj te zlecenia, pomożemy :))))))) Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:18 Dzięki, poradzę sobie, mam zgrany zespół...prawie jak rodzina ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:41 Zgrany zespół, to połowa sukcesu :) Odpowiedz Link