Dodaj do ulubionych

Komunikat Tureckiego

09.06.23, 17:36
Przed urlopem zgłosił akces
friend_of_women
Bywał tutaj za Kinoteatru, no głównie zainteresowany kłótniami z wiadomo kim, kogo tu nie ma - ale coś wnosił.
Czy ktoś jest przeciw dodaniu Go do uczestników?

Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:42
      Jestem za....bo się marnuje żywcem na innym forum, zresztą bardzo nieprzyjaznym....
      poza kilkoma osobami...
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:46
        Oj ja to forum znam, pozbawione opiekuna, ale że tak zażartuję hehe, jak teraz wracałem to właśnie przez to forum :) Tadam. Teraz się tam nieprzyjemnie zrobiło, może ma to coś wspólnego z tym, że wiadomo kto dostał kolejnego bana na redakcyjnych i rozpaczliwie...
        Podsumowując - mój i Tureckiego głos jest za Frendem, to już mamy 3 :P

• ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:53
          Idealne miejsce na potyczki, zero nadzoru, to się krew leje :)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:59
            A mnie się nie podoba. Są ememy czy inne redakcyjne - które pozostając pod nadzorem "administratorów społecznych" są tolerowanym miejscem na takie napiedralanki, co nabija liczbę odsłon prezentowanych reklamodawcom. Że nie wspomnę o jakichś odpryskach od aquanetu czy czegoś takiego.
            Tamto forum jest wg myśli założycielskiej przeznaczone dla mniej-więcej równolatków, niestety opuszczone i stało się ziemią niczyją, gdzie hulaj troll-duszo.
        • mona.blue Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 17:59
          Ja nie mam nic przeciwko temu, mam nadzieję, że tu nie będzie takich potyczek jak na tamtym forum i innych, z nikiem, którego się tu nie wymawia :)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 18:01
            Ok, to jeszcze poczekam do jutra na ewentualne wypowiedzi innych uczestników - bo tu nie obowiązuje demokracja większościowa. Wystarczy jeden głos na NIE - i będziemy prowadzić wewnętrzne negocjacje.
    • camella Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 18:29
      Jestem za,niech rozwija skrzydła 🙂
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 18:32
        Zapisane, wężykiem :)
        • a74-7 Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 18:55
          Nie znam ,ale chetnie poznam ...;)
          Lapka w gore.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 19:01
            Ok, to już demokratyczna większość się wypowiedziała, więc ograniczam czas na składanie protestów do jutra pirazydrzwi południa :D
          • ta Re: Komunikat Tureckiego 09.06.23, 21:58
            Kolejna łapka w górę :)
    • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:04
      Puk, puk i...? Otwarte! Thanks ;)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:16
        Kolega się rozgości. Gdzieś tam stoi barek z mocniejszym trunkiem, w szufladzie cygarka a w lodówce plebejskie piwerko.
        • ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:29
          I nowy czajnik, ale herbacina we własnym zakresie już ;)
          Witam ( dyg dyg ) ;)
          • camella Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 13:50
            Miło,że wpadłeś 🙂Ja podaję zimną miętową ,znów gorąco.Leżaki wyciągnięte.
      • mona.blue Re: Komunikat Tureckiego 10.06.23, 14:13
        Witam, a może kawa?
        • ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:14
          I gdzie ten Frindziu się podział?
          wczasuje pewnie :)
          • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:39
            I tak i nie, czasu na wszystko brakuje, przepchnę kilka większych zleceń i "pofigluję" z wami ;)
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:45
              Ale wisz pan, że ja zaglądam na 50 i jakoś tam czasu ci nie brakuje.
              Przemyśl sobie, co chcesz w życiu forumowym robić.
              • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:15
                asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Ale wisz pan, że ja zaglądam na 50 i jakoś tam czasu ci nie brakuje.
                > Przemyśl sobie, co chcesz w życiu forumowym robić.

Przyjaciele powinni być wyrozumiali, wroga trzeba mieć na oku. Przez Przemyśl kiedyś przejeżdżałem...
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:24
                  Fajny fikołek, nie jesteśmy przyjaciółmi ani wrogami.
                  • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:32
                    Więc nie rozliczaj mnie z czasu.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:37
                      Nie rozliczam, tylko nie kłam, że go nie masz.
                      • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:38
                        ...ale nie tyle co ty!
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:52
                          Fikasz czy co?...
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:53
                            PS - masz dość czasu na napierdalanki "tam" - napisz "tu" że nie miałeś pomysłu/motywacji - dla mnie to ok. Mnie nie zależy na nabijaniu licznika wbrew pozorom. Ale NIE KŁAM!
                            • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:11
                              Jeżeli tak uważasz, to nic na siłę...cenię życie w realu, fora są tylko odskocznią ;)
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:17
                                Tak uważam ZWŁASZCZA w realu - nie znoszę kłamstwa.
                                • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:30
                                  Wielu nieomylnych popełniło błędy, ale może ty jesteś wyjątkiem!
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:35
                                    Weź.
                                • a74-7 Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:32
                                  https://ih1.redbubble.net/image.1826232344.3993/papergc,500x,w,f8f8f8-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
                                  • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 15:19
                                    Modern airplanes, like birds, have two wings - left and right, they also fly ;)
            • ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 12:45
              Dawaj te zlecenia, pomożemy :)))))))
              • friend_of_women Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 13:18
                Dzięki, poradzę sobie, mam zgrany zespół...prawie jak rodzina ;)
                • ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 20.06.23, 14:41
                  Zgrany zespół, to połowa sukcesu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka