ruda.replay 11.08.23, 08:59 Butelkowe, czy w puszce? Ciemne, czy jasne? Podobno piwosze żyją dłużej :) Piwny brzuszek, to nie wina piwa! ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 09:59 Podobno to nie ma znaczenia, w co jest late - byle z puszki przelać do szkła. Bo te negatywne opinie biorą się z kontaktu ust z "metalem" Podobno. Odpowiedz Link
camella Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 10:04 Ja nie lubię zapachu piwa,czasem wypiję te smakowe w upały na jakiejś imprezie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 10:07 Ależ oczywiście co kto lubi. Ja na przykład nie lubię tych zapachowych wynalazków. Owszem prawdziwe z wiśnią czy miodem może być chętnie. A najlepsze i tak w bieargartenie z żywym owocem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 10:36 Piwa nie lubię i w ogóle nie piję, ale weekend...tyle promocji w sklepach ;) wręcz...rozpijanie narodu :D nawet kiełbasę "dorzucili" też w promocji...na grille akuratnie ;) a że ciepło, to dymek będzie się snuł ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 10:39 No i dobrze, jakby WSZYSCY lubili piwo, to b nie było wina i innych trunków. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 11:07 e, tam....produkcje na pełną parę... w końcu wątroba zastrajkuje ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 11:15 Jak nie pijesz, nie palisz, żyjesz zdrowo - to demencje tylko czyhają. Jak to powiedział pewien przelotnie poznany łebski lekarz - sama wybierasz, na co chcesz umrzeć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 11:28 Niekoniecznie....kto chce pije, kto chce pali, narkotyzuje się... ma wybór... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 11:42 Rozumiem że maryśka a nie coś ciężkiego? Bo tu już był taki wątas do czego to prowadzi. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 12:31 Wręcz szokujący, ale nie wszystko w życiu jest ładne i kolorowe... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 12:43 Bezalkoholowe jest naprawdę bez %? .ozna prowadzić auto? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 12:58 Teraz już podobno jest. Kiedyś było do 0,5% a teraz są jakieś nowe technologie, że faktycznie 0,0. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 13:17 To niedługo madki będą serwować na kinderbalach :-D Skoro zero.... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 13:33 Nigdy tego nie kupowałam i nie piłam.... Piwniczanki zapas, piwo dla chętnych, gdy grill... Jakieś wino się znajdzie... A gdy zajdzie potrzeba, to dowiozą do domu... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Piwo, piweczko...;) 11.08.23, 13:37 No ja też nie, ale młodzi kupują. Bo wali w mózg.... Odpowiedz Link