asdzxcvfsrggxdfsd 13.09.23, 12:22 Dodano 2 nicki, które na różnych innych forach skarżą się na atakowanie ich tutaj bez możliwości obrony. Proszę teraz przedstawić swoje stanowisko w sposób kulturalny. Koniec komunikatu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 12:36 ...żeby to zrobić, to trzeba mieć odwagę.. a nie obsikiwać inne fora swoimi wynurzeniami. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 12:42 forum.gazeta.pl/forum/w,23923,176654195,176654195,Pozdrowienia_dla_Rudej.html forum.gazeta.pl/forum/w,23923,176655187,176655187,Do_Asd.html Jest wątek, Asd umożliwił rozmowę... więc proszę skorzystać, albo zaprzestać gierek i wywoływać zadymy na czyimś, opuszczonym forum.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 12:42 Zobaczymy, choć nie spodziewam się - wielokrotnie im proponowałem. W końcu teraz zostali "na chama dodani" i koniec kropka. Odpowiedz Link
taniarada Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 12:54 O dzięki ja tak bez żadnego trybu .Każdy ma swoich przyjaciół i ich broni .Nie ma powodu by kogoś obrażać i wyzywać od kołtuna ,braku wykształcenia, trollicy i typu innych .Czy ktoś lubi chłopów czy kobiety to nie jego sprawa .Że Halusia nas zaprosiła to nie powód do obrażania się strzelania focha .Nie każdy musi być w każdym wątku .Ilu ludzi na tym globie tyle poglądów i racji .Sporo osób czyta fora i raczej się nie angażuje w pisanie ,potyczki lub ubliżanie .Jesteśmy dorośli ,a wszyscy zachowujemy się jak dzieci ,którym zabrano z piaskownicy zabawki .Piszemy dosyć długo na forach GW i wiemy jak postępować z trollami i hejterami .W moim przypadku zmieniałem tylko nicka jak miałem blokadę ,teraz nie ma potrzeby by to robić .Niektórzy mają takie na dane forum ja raczej nie .Na forum psychologia typu wrażliwych nie mogę pisać pod tym nickiem ,choć okazało się że nie jestem takim draniem jak pewna pani chciała koniecznie to udowodnić i z takiej pani zrobiła się prześladowcą .Może zamiast kopać się to lepiej dyskutować i szanować się .Ile nam wszystkim zostało tego życia ,sam napisałeś o facecie . Miałem takie przypadki w swoim życiu i na forach ,gdzie ludzie znikali .A później widniały ich klepsydry .Zresztą wszyscy czytacie 50 to i tak tam można o tym podyskutować .Nie było też powodu do wybuchu takiego gniewu by rozpętać taką wojnę .Sorry memory .Pozdrówka . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 13:10 taniarada napisał: > O dzięki ja tak bez żadnego trybu . Witam i to bynajmniej nie ironicznie. > Każdy ma swoich przyjaciół i ich broni też kiedyś mnie chciałeś bronić mimo tego, że JA tego nie chciałem :) > Nie > ma powodu by kogoś obrażać i wyzywać od kołtuna ,braku wykształcenia, trollicy > i typu innych . Oczywiście, i takie słowa do konkretnego nicka nie są tu tolerowane. >Że Halusia nas zaprosiła to nie powód do obrażania się strzelania focha . Oczywiście - ja tam zareagowałem na twoją chamską odzywkę w moim kierunku. > W moim przypadku zmieniałem tylko nicka jak miałem blokadę ,teraz > nie ma potrzeby by to robić . Tak, wiem. > .Na forum psychologia typu wrażliwych nie mogę pisać pod tym nickiem ,choć okaz > ało się że nie jestem takim draniem jak pewna pani chciała koniecznie to udowo > dnić Jednak z jakiegoś powodu administracja wyższego szczebla tak uznała. Zastanowiłeś się dlaczego? >Zresztą wszyscy czytacie 50 to i tak > tam można o tym podyskutować . Nie, ja tam zajrzałem ze względu na obecną aktualną sytuację. Wcześniej dałem sobie spokój widząc jakie tam się stał "trollowisko" bez nadzoru jakiegoś admina. Tak - TEŻ za twoją sprawką. > Nie było też powodu do wybuchu takiego gniewu by rozpętać taką wojnę. Znaczy jaką? Bo to ty głównie wszędzie wprowadzasz zamieszanie. I w kolejnym geście dobrej woli proponuję - załóż tutaj wątek o piłeczce kopanej. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 13:32 Siejecie zamęt, wszędzie tam, gdzie się pojawicie. Prowodyrem jest Twoja koleżanka, a Ty ślepo bronisz i nie chcesz zauważyć, że manipuluje Tobą, jak kukiełką. Twoja sprawa....ale oświadczam Ci kolejny raz...jeśli jeszcze raz spróbuje mnie idiotycznie atakować, to zrobię jej kuku, jak do tej pory, i zapomni, że na to pozwolę. Niech idzie na inne forum i tam sobie znajdzie obiekt do wyzłośliwiania. Tylko troll tak postępuje...kopnie, a potem udaje ofiarę. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 13:36 Stara technika. Z tym, że nie tylko troll. Polityka... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 13:31 Pani kochamzapachfrezji nie umiała tutaj przyjść bronić swoich racji. Na innym forum niemoderowanym :) co usiłowała obrabiać nam tyłki poprosiła o usunięcie z wisełki. Cóż - nasz klient nasz pan. I proszę się nie przywiązywać do tego nicku, przez te pół roku mojej ostatniej obecności na forach GW już chyba go 3 razy zmieniała :D Z tym, że oddając szacunek - nigdy nie ukrywa, że jest tą samą osobą. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 13:39 A to nie jest pan, bo się pogubiłam:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Komunikat Tureckiego 13.09.23, 13:41 Ja nie wiem kto jest kto, ale męski nick przynajmniej wyżej się tu wypowiedział. Odpowiedz Link