Dodaj do ulubionych

Zapytanie do załozyciela

14.09.23, 10:13
Chciałam zapytać czy w zarządzaj forum wyświetla Ci się kto moderuje forum bo u mnie to zniknęło i nie widać moderatora .Czy to jest jakiś blad u mnie na forum, czy jakaś awaria? dzięki

--
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:26
      Jak to rozwiązać?
      • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:32
        Masz na forum szpiega z gumką i wymazał :D:D
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:38
      Nijak nie pomogę, bo na tym forum nigdy nie dodawałem moderatorów. Jak teraz patrzyłem to mam coś takiego:

Administratorzy
      Dodaj administratora
      Wpisz login
      • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:42
        Ja już tego nie mam ,ale te dziadostwo mi się pokazuje:)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:44
          To pisz na forum "o forum" albo "o moderacji".
          Możesz tez próbować maila co tam podają admini.
        • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:44
          to ciągniesz za sobą, bo masz w sygnaturce
          • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:54
            Już nie ma, bo mam wspaniałego informatyka ,który mi pomógł:)
            • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:54
              Jakim to trzeba być głąbem ,takie coś wymyśleć :D
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:55
              aaaa, bo ja zrozumiałem, że specjalnie to wkleiłaś jak ja to co widzę w opcjach ;D
              • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:01
                asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> aaaa, bo ja zrozumiałem, że specjalnie to wkleiłaś jak ja to co widzę w opcjach
                > ;D

Któregoś dnia wysadzi w powietre własne forum, czuje to w kościach :D
              • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:04
                asdzxcvfsrggxdfsd
                Re: Zapytanie do załozyciela
                14.09.23, 10:55
                aaaa, bo ja zrozumiałem, że specjalnie to wkleiłaś jak ja to co widzę w opcjach ;D

No co Ty, ja tak dobrze nie znam się na komputerach:)

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:05
                  No ale skoro to była sygnaturka to palec Ci się omsknął czy GW coś odwaliła?
                  • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:09
                    Bo to krasnoludki wkleiły...
                    nie Halusia....:D
            • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:58
              Zapamietaj, bo informatyk nie jest wieczny i kto Ci pomoże :D
              • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:02
                Gazeta.pl:)
                • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:14
                  Jakim to trzeba być złośliwym człowiekiem, żeby drugiemu robić na przekór:)
                  • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:19
                    Nikt obcy tego nie mógł zrobić, tylko Ty sama...
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:21
                      Tu bym nie był taki pewien. Niedoinformatycy gw potrafią odwalać różne rzeczy. Może chcieli dodać info o adminach forum do nagłówka a coś im się źle klikło i system zaczął dodawać do stopki właściciela. I w panice to ubili. Ale jak było to nie wiem.
                      • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:26
                        :D
                        weźcie zmieńcie dilera, bo ten Was oszukuje :D
                        i wsadzili Halusi w sygnaturkę moderatorów...
                        po czym te loty? :D:D:D
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:29
                          Nie oni, tylko system, w którym ktoś źle kliknął. Fakt, mało prawdopodobne ale zobacz ile razy nagle znika wyświetlanie obrazków/filmów. A potem wracają :)
                        • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:35
                          Jak na razie jest dobrze ,może ten zdeterminowany człek znowu coś wymyśli:D
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:37
                            Oby nie :D
                          • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:39
                            ...a to nie ktoś z informatyków, jak napisał Asd, tylko jakiś człowiek?????
                            znaczy się forumowicz??
                            Boszzz....na cześwo nie dam rady :D:D::DD
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:43
                              Czyli informatyk to nie człowiek? No dziękuję bardzo :D
                              • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:48
                                z forum - nie dopisałam ;)
                                zagadka - kto to mógł być?
                                :D:D
                                nooo, ktoooo...kto się nie bał i wsadził moderatorów w sygnaturkę...
                                kto miał dostęp do nicka??
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:52
                                  Nie rozumiesz... Ja pisałem o zmianie systemowej hipotetycznej. Że na KAŻDYM forum miała sią pojawić informacja o adminach. Tylko ktoś popełnił błąd i to się wpisywało do sygnaturki założyciela. Jasne, scenariusz mało prawdopodobny ale nie niemożliwy.
                                  Oczywiście, gdyby ktoś złośliwie przejął konto Halusi to by narobił więcej szkód.
                                  • leziox Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:05
                                    Ale po co przejmować konto Halusi?
                                    :D
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:06
                                      A to nie wiem.
                                      • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:15
                                        Jednak stawiam, że coś nasza koleżanka narozrabiała :)
                                        • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:18
                                          Nie ,wiem kto ,ale już tej osoby nie ma:)
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:18
                                          A co mie to? :)
                                          • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:23
                                            czyli dałas dostęp komus do własnego nicka
                                            żeby co...przywrócił Ci moderatorów, którzy znikneli?
                                            i ten ktoś wsadził w sygnaturkę napis?
                                            • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:25
                                              Był moderatorem:)
                                              • super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:29
                                                Chyba że nagle wyskoczy, jak Filip z konopi :D po takiej desperacji, to nic nie: wiadomo :D
                                                • marii51 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:57
                                                  super halusia

przeczytałam wszystkie tutaj posty
                                                  ale nadal nie rozumiem co takiego u Ciebie na TWOIM FORUM SIĘ PRZTDARZYLO?

tresc sygnaturki jet moja i tylko mojo ,,
                                                  -
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:06
                                                    Cześć Marii.
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:32
                                                super.halusia napisała:

> Był moderatorem:)

Z dostępem do Twojej sygnaturki?! Takie jaja teraz na gw?
                                                • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:42
                                                  ten wątek nadaje się do wywalenia
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:45
                                                    Etam, szkoda licznika :D
                                                  • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:47
                                                    łocywiście ;)))
                        • a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:39
                          Byla jedna taka z podobnymi odlotami , do komputra jej wchodzili ...:D:D
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:42
                            Tak wiem, o blond włosach, związana przez jakiś czas z pewnym znanym artystą. Ale to faktycznie albo prawdziwa osoba - albo podszywający się troll) - więc proponuję zamknąć temat dla dobra rodziny.
                            • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 18:59
                              Ty się o rodzinę nie martw, bardziej o swój tyłek, zebyś tam bohatyrem nie został :D
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 09:28
                                Przez moment kiedyś byłem. Ale tak nieco mimochodem. Bo komuś coś w zupełnie niezwiązanym temacie napisałem a na jej blogu się okazało, że to jednak miało związek z nią :D
                          • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 19:00
                            a74-7 napisał:

> Byla jedna taka z podobnymi odlotami , do komputra jej wchodzili ...:D:D

chociaż wionek bnarodzeniowy mogli zostawić :D
                            • a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 20:38
                              W temacie wionka to ja mam kilka dokumentow obciazjacych ...
                              Ale niech kurtyna spadnie na ten caly shit .
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 09:30
                                O, mówiłem, że mimochodem - bo tego jakoś nie kojarzę :)
                                No cóż, po co do tego wracać jednak :D
                                • a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:24
                                  silence is golden .....
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:27
                                    Milczenie jest złotem - tak to idzie po polsku :)
                                    • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:34
                                      ale jeszcze tematu nie skończyłam to jaka cisza? :D
                                      ograniczacie mnie :D:D
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:48
                                        Ja nie. Już Tureckiemu oko lata :D
                                        • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:51
                                          ja się Tureckiego nie boje :)
                                          niech mu lata....:P
                                          to przecież ja decyduję, co napiszę, a nie jakiś Turecki :))
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:56
                                            Ty decydujesz co napiszesz, a Turecki co się utrzyma :D
                                            Ale jak bez konkretnych nicków to spoko.
                                            • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:02
                                              niech mieli starym, nowego dostarczać nie będę...spoko ;)
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:05
                                                Że blondi ma nowy nick czy o co chodzi? :)
                                                • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:11
                                                  Ty się z tym "blondi" nie wychylaj, bo ja zwietrzy, to matko z córkami :D
                                                  powiem tak...człek chory, to siedzi na d...., a nie zionie nienawiścią...
                                                  bo co i komu chce udowodnić...Wisły kijem nie zawróci, wpływu na nic nie ma...
                                                  to po jaką cholerę te wieloletnie wywody jakiejś kochanicy...
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:21
                                                    A niech se zwietrza, to forum zamknięte wszak :D A co tam ewentualnie wypisuje na blogu to mi powiewa. Za to rodzina tego pana już miała z nią niezłe problemy.
                                                  • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:37
                                                    Nie rozumiesz chyba....zamknięcie nie ma nic do rzeczy, bo se weźmie posty, jak swoje :D
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:39
                                                    No ale to pisałem - niech se bierze na bloga - od 100 lat tam nie zaglądam.
                                                  • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:40
                                                    jaki blog?! masz stare wiad...teraz fb :D
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:45
                                                    Cytuję: 100 lat temu. A FB to nigdy nie miałem, taki staruch :D
                                                  • ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:47
                                                    jaaakaaaa szkodaaa...już wysłałabym Ci zaproszenie :D:D
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:55
                                                    Cóż, nie ma mnie na FB czyli nie istnieję jak twierdzą niektórzy :)
                                                  • leziox Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:57
                                                    asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Cóż, nie ma mnie na FB czyli nie istnieję jak twierdzą niektórzy :)

Dla mnie Fejsbóg też nie istnieje i tak, jakby go nie było.
                                                    I nigdy tam mnie nie było.
                                                    Jakoś nie żałuję że nie dorabiam ryżego ryja.
        • a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:36
          Ja już tego nie mam ,ale te dziadostwo mi się pokazujesmile

--
          Administratorzy z prawami właściciela
          a74-7
          super.halusia

Nosz ja cie prosze - dziadostwo !
          :D:D:D
          Slow brak :D
          • e-zybi Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:42
            Nie pomogę Wam, jestem poza forum, bez dostępu :-(
            • a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:52
              I (pewnie) tu babcia pogrzebana ;)
              Pisalam halusi , u halusi),gdzie halusia ma szukac bledow .
              Ja sie na tym nie znam , blondynka komputerowa jestem:)
              Ehhh, ide slonine kroic na smalec :)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:53
                Daj daj daj - smalec, żeby nie było :D
              • e-zybi Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:54
                Wiesz co dobre ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka