super.halusia 14.09.23, 10:13 Chciałam zapytać czy w zarządzaj forum wyświetla Ci się kto moderuje forum bo u mnie to zniknęło i nie widać moderatora .Czy to jest jakiś blad u mnie na forum, czy jakaś awaria? dzięki -- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:32 Masz na forum szpiega z gumką i wymazał :D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:38 Nijak nie pomogę, bo na tym forum nigdy nie dodawałem moderatorów. Jak teraz patrzyłem to mam coś takiego: Administratorzy Dodaj administratora Wpisz login Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:42 Ja już tego nie mam ,ale te dziadostwo mi się pokazuje:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:44 To pisz na forum "o forum" albo "o moderacji". Możesz tez próbować maila co tam podają admini. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:44 to ciągniesz za sobą, bo masz w sygnaturce Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:54 Już nie ma, bo mam wspaniałego informatyka ,który mi pomógł:) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:54 Jakim to trzeba być głąbem ,takie coś wymyśleć :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:55 aaaa, bo ja zrozumiałem, że specjalnie to wkleiłaś jak ja to co widzę w opcjach ;D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:01 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > aaaa, bo ja zrozumiałem, że specjalnie to wkleiłaś jak ja to co widzę w opcjach > ;D Któregoś dnia wysadzi w powietre własne forum, czuje to w kościach :D Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:04 asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:55 aaaa, bo ja zrozumiałem, że specjalnie to wkleiłaś jak ja to co widzę w opcjach ;D No co Ty, ja tak dobrze nie znam się na komputerach:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:05 No ale skoro to była sygnaturka to palec Ci się omsknął czy GW coś odwaliła? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:09 Bo to krasnoludki wkleiły... nie Halusia....:D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 10:58 Zapamietaj, bo informatyk nie jest wieczny i kto Ci pomoże :D Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:14 Jakim to trzeba być złośliwym człowiekiem, żeby drugiemu robić na przekór:) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:19 Nikt obcy tego nie mógł zrobić, tylko Ty sama... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:21 Tu bym nie był taki pewien. Niedoinformatycy gw potrafią odwalać różne rzeczy. Może chcieli dodać info o adminach forum do nagłówka a coś im się źle klikło i system zaczął dodawać do stopki właściciela. I w panice to ubili. Ale jak było to nie wiem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:26 :D weźcie zmieńcie dilera, bo ten Was oszukuje :D i wsadzili Halusi w sygnaturkę moderatorów... po czym te loty? :D:D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:29 Nie oni, tylko system, w którym ktoś źle kliknął. Fakt, mało prawdopodobne ale zobacz ile razy nagle znika wyświetlanie obrazków/filmów. A potem wracają :) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:35 Jak na razie jest dobrze ,może ten zdeterminowany człek znowu coś wymyśli:D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:39 ...a to nie ktoś z informatyków, jak napisał Asd, tylko jakiś człowiek????? znaczy się forumowicz?? Boszzz....na cześwo nie dam rady :D:D::DD Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:43 Czyli informatyk to nie człowiek? No dziękuję bardzo :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:48 z forum - nie dopisałam ;) zagadka - kto to mógł być? :D:D nooo, ktoooo...kto się nie bał i wsadził moderatorów w sygnaturkę... kto miał dostęp do nicka?? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 11:52 Nie rozumiesz... Ja pisałem o zmianie systemowej hipotetycznej. Że na KAŻDYM forum miała sią pojawić informacja o adminach. Tylko ktoś popełnił błąd i to się wpisywało do sygnaturki założyciela. Jasne, scenariusz mało prawdopodobny ale nie niemożliwy. Oczywiście, gdyby ktoś złośliwie przejął konto Halusi to by narobił więcej szkód. Odpowiedz Link
leziox Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:05 Ale po co przejmować konto Halusi? :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:15 Jednak stawiam, że coś nasza koleżanka narozrabiała :) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:18 Nie ,wiem kto ,ale już tej osoby nie ma:) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:23 czyli dałas dostęp komus do własnego nicka żeby co...przywrócił Ci moderatorów, którzy znikneli? i ten ktoś wsadził w sygnaturkę napis? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:29 Chyba że nagle wyskoczy, jak Filip z konopi :D po takiej desperacji, to nic nie: wiadomo :D Odpowiedz Link
marii51 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:57 super halusia przeczytałam wszystkie tutaj posty ale nadal nie rozumiem co takiego u Ciebie na TWOIM FORUM SIĘ PRZTDARZYLO? tresc sygnaturki jet moja i tylko mojo ,, - Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:32 super.halusia napisała: > Był moderatorem:) Z dostępem do Twojej sygnaturki?! Takie jaja teraz na gw? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:42 ten wątek nadaje się do wywalenia Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 12:45 Etam, szkoda licznika :D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:39 Byla jedna taka z podobnymi odlotami , do komputra jej wchodzili ...:D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:42 Tak wiem, o blond włosach, związana przez jakiś czas z pewnym znanym artystą. Ale to faktycznie albo prawdziwa osoba - albo podszywający się troll) - więc proponuję zamknąć temat dla dobra rodziny. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 18:59 Ty się o rodzinę nie martw, bardziej o swój tyłek, zebyś tam bohatyrem nie został :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 09:28 Przez moment kiedyś byłem. Ale tak nieco mimochodem. Bo komuś coś w zupełnie niezwiązanym temacie napisałem a na jej blogu się okazało, że to jednak miało związek z nią :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 19:00 a74-7 napisał: > Byla jedna taka z podobnymi odlotami , do komputra jej wchodzili ...:D:D chociaż wionek bnarodzeniowy mogli zostawić :D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 20:38 W temacie wionka to ja mam kilka dokumentow obciazjacych ... Ale niech kurtyna spadnie na ten caly shit . Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 09:30 O, mówiłem, że mimochodem - bo tego jakoś nie kojarzę :) No cóż, po co do tego wracać jednak :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:27 Milczenie jest złotem - tak to idzie po polsku :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:34 ale jeszcze tematu nie skończyłam to jaka cisza? :D ograniczacie mnie :D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:48 Ja nie. Już Tureckiemu oko lata :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:51 ja się Tureckiego nie boje :) niech mu lata....:P to przecież ja decyduję, co napiszę, a nie jakiś Turecki :)) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 10:56 Ty decydujesz co napiszesz, a Turecki co się utrzyma :D Ale jak bez konkretnych nicków to spoko. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:02 niech mieli starym, nowego dostarczać nie będę...spoko ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:05 Że blondi ma nowy nick czy o co chodzi? :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:11 Ty się z tym "blondi" nie wychylaj, bo ja zwietrzy, to matko z córkami :D powiem tak...człek chory, to siedzi na d...., a nie zionie nienawiścią... bo co i komu chce udowodnić...Wisły kijem nie zawróci, wpływu na nic nie ma... to po jaką cholerę te wieloletnie wywody jakiejś kochanicy... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:21 A niech se zwietrza, to forum zamknięte wszak :D A co tam ewentualnie wypisuje na blogu to mi powiewa. Za to rodzina tego pana już miała z nią niezłe problemy. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:37 Nie rozumiesz chyba....zamknięcie nie ma nic do rzeczy, bo se weźmie posty, jak swoje :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:39 No ale to pisałem - niech se bierze na bloga - od 100 lat tam nie zaglądam. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:40 jaki blog?! masz stare wiad...teraz fb :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:45 Cytuję: 100 lat temu. A FB to nigdy nie miałem, taki staruch :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:47 jaaakaaaa szkodaaa...już wysłałabym Ci zaproszenie :D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:55 Cóż, nie ma mnie na FB czyli nie istnieję jak twierdzą niektórzy :) Odpowiedz Link
leziox Re: Zapytanie do załozyciela 15.09.23, 11:57 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Cóż, nie ma mnie na FB czyli nie istnieję jak twierdzą niektórzy :) Dla mnie Fejsbóg też nie istnieje i tak, jakby go nie było. I nigdy tam mnie nie było. Jakoś nie żałuję że nie dorabiam ryżego ryja. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:36 Ja już tego nie mam ,ale te dziadostwo mi się pokazujesmile -- Administratorzy z prawami właściciela a74-7 super.halusia Nosz ja cie prosze - dziadostwo ! :D:D:D Slow brak :D Odpowiedz Link
e-zybi Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:42 Nie pomogę Wam, jestem poza forum, bez dostępu :-( Odpowiedz Link
a74-7 Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:52 I (pewnie) tu babcia pogrzebana ;) Pisalam halusi , u halusi),gdzie halusia ma szukac bledow . Ja sie na tym nie znam , blondynka komputerowa jestem:) Ehhh, ide slonine kroic na smalec :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zapytanie do załozyciela 14.09.23, 13:53 Daj daj daj - smalec, żeby nie było :D Odpowiedz Link