ruda.replay 14.09.23, 11:52 czyli wszystko o Indiańcach... wątek rozwojowy ;) Leo Rojas - Winnetou - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:30 A co to za podrabiani Indianie? Oto jedyny prawdziwy Winnetou rodzony we Francji w filmie niemiecko-jugosłowiańsko-francuskim w dodatku z czeskim dubbingiem :) Pierre Brice - Vinnetou / Winnetou - The Main Theme (Martin Böttcher) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:50 Tamten, to żaden Winnetou....nutki w indiańskim stylu... Oj, śledziło się każdy odcinek z Winnetou...muzyka, piękny jugosłowiańskie widoczki... aktor stworzony do tej roli :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:52 Jasne, po prostu modelowa uroda Indianina :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:54 :D:D patrząc na rdzennych, to za ładny trochę :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:58 Nie za ładny tylko w ogóle nie ten fenotyp. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:53 Polscy Indianie Kabaret Ani Mru-Mru - Indianie - Full HD (DVD & BD) Odpowiedz Link
leziox Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 13:58 Ja to se tak myślę że ten wątek powinien był brzmieć: Dziki zachód. No ale ja to mogę się nie znać. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 14:02 to już do Rudej :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:40 Może być i Dziki Zachód, ja tam zgodna jestem :)) kowboje, konie, cygaro, saloon... rewolwerowcy i wszystko, co z tym zwiazane ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:49 A może być czarnoskóry szeryf? Bo nawet taki był... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:52 był? to pokaż no go :> Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:55 pl.wikipedia.org/wiki/Bass_Reeves Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:04 lubił przebieranki :D ale chwalony, ze skuteczny...:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:07 U nas to chyba wypłynęło po Jango - że niby skąd czarny mógł mieć taką pozycję :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:12 a to Jango, to co...bo nie wiem... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:23 No tak, anglosaska pisownia - zgubiłem literkę... Odpowiedz Link