Dodaj do ulubionych

Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami ...

• ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:50
        Tamten, to żaden Winnetou....nutki w indiańskim stylu...
        Oj, śledziło się każdy odcinek z Winnetou...muzyka, piękny jugosłowiańskie widoczki...
        aktor stworzony do tej roli :)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:52
          Jasne, po prostu modelowa uroda Indianina :D
          • ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:54
            :D:D
            patrząc na rdzennych, to za ładny trochę :D
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 12:58
              Nie za ładny tylko w ogóle nie ten fenotyp.
      • leziox Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 13:58
        Ja to se tak myślę że ten wątek powinien był brzmieć:
        Dziki zachód.
        No ale ja to mogę się nie znać.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 14.09.23, 14:02
          to już do Rudej :)
          • ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:40
            Może być i Dziki Zachód, ja tam zgodna jestem :))
            kowboje, konie, cygaro, saloon...
            rewolwerowcy i wszystko, co z tym zwiazane ;)
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:49
              A może być czarnoskóry szeryf? Bo nawet taki był...
              • ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:52
                był?
                to pokaż no go :>
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 10:55
                  pl.wikipedia.org/wiki/Bass_Reeves
                  • ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:04
                    lubił przebieranki :D
                    ale chwalony, ze skuteczny...:D
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:07
                      U nas to chyba wypłynęło po Jango - że niby skąd czarny mógł mieć taką pozycję :D
                      • ruda.replay Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:12
                        a to Jango, to co...bo nie wiem...
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Apacze, Komancze i ten no tańczący z wilkami 15.09.23, 11:23
                          No tak, anglosaska pisownia - zgubiłem literkę...

https://res.cloudinary.com/bloomsbury-atlas/image/upload/w_568,c_scale/jackets/9781628928396.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka