ruda.replay 16.09.23, 12:21 Można się zgłaszać - napisał założyciel nie można, nie ma okienka do akcesu, czyli nic z tego... na forum jest jakiś błąd.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Forum. 16.09.23, 12:31 dobra....z małą pomocą doszłam do sedna sprawy... trzeba kliknąć w"rozpocznij wątek"...wtedy się pokazuje.. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Forum. 16.09.23, 12:43 Instrukcja obsługi koneiczna ;) taki przydasie ;) Odpowiedz Link
leziox Re: Forum. 16.09.23, 14:01 Biorąc pod uwagę długie kolejki chętnych do forum, oczekujące w przedpokoju, było to niezwykle konieczne. :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Forum. 16.09.23, 16:26 Wyleciało mi z pamięci, jak to się robi akces na zamknięte forum.... tak kombinowałam, że w końcu nie wiedziałam, gdzie i jak... nie wiedziałam, gdzie jest okienko akcesowe.... Odpowiedz Link
marii51 Re: Forum. 17.09.23, 13:53 mialam wielkie wzruszenie,=strach , przerażenie , tzw z powodu nieuważnego przeczytania zanim zaznaczyłam ..zamknij forum o co chodzi z tym słowem ..akces?== skrót akceptuj? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Forum. 17.09.23, 14:43 marii51 napisała: > mialam wielkie wzruszenie,=strach , przerażenie > , tzw z powodu nieuważnego przeczytania > zanim zaznaczyłam ..zamknij forum > > o co chodzi z tym słowem ..akces?== skrót akceptuj? > W całej tej historii chodzi o to, że Ruda zaprosiła tutaj Dziediczkę22 a ja nijak nie widziałem zgłoszenia. Dlatego zmieniłem opis w nagłówku. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Forum. 15.11.23, 16:03 Czego szukam na forum...rozrywki, oderwania się na chwilę od szarej rzeczywistości...mogę wymieniąć, jak by co :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Forum. 15.11.23, 17:17 ruda.replay napisała: > Czego szukam na forum...rozrywki, oderwania się na chwilę od szarej rzeczywisto > ści...mogę wymieniąć, jak by co :) To tak jak ja... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Forum. 15.11.23, 17:16 W kwestii formalnej - założyciel pisał gdzieś też, żeby z takich okienek lepiej nie korzystać - te komunikaty czasem nie wiadomo gdzie się podziewają. Maliem mnie atakować! Odpowiedz Link