asdzxcvfsrggxdfsd 20.09.23, 09:19 www.pzpn.pl/reprezentacje/reprezentacja-a/aktualnosci/2023-09-20/michal-probierz-nowym-selekcjonerem-reprezentacji-polski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
louger.n Re: Witamy nowego selekcjonera kopaczy nożnych 20.09.23, 09:40 Na nożnej się nie znam. Lata temu spotkałam się ze znajomymi i nie mogłam zrozumieć skąd szał radości gdy kolega zapowiedział że zaraz dołączy do nas jego brat. Dołączył i jakoś od razu rozmowa zeszła na piłkę właśnie. Jeden wielki zachwyt. Ja byłam zdania że jakby ktokolwiek z nas był tak słaby w swojej pracy od razu by wyleciał. Zrobiło się niezręcznie a ja wreszcie dowiedziałam się kim jest ów brat z zawodu 🤦 Nic się nie stało ... 🎵🎶🎼 chyba jakoś tak to śpiewają 🤷 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Witamy nowego selekcjonera kopaczy nożnych 20.09.23, 10:01 Po prostu piła jest najpopularniejszym sportem na świecie. Od wieków różne zabawy z piłką czy czymś tam podobnym były obecne w każdej kulturze. Tak samo łąki, klepiska... Stawiasz "bramkę" z dwóch kamieni i już możesz grać w football. Ewentualnie dopuszczasz niesienie piłki w ręce i masz rugby, american football itp. Odpowiedz Link