asdzxcvfsrggxdfsd 20.09.23, 11:20 Ta, to wszyscy znają. A coś jeszcze? Bo jak byłem to różne leciało z radia ale nie mam notatek... OMEGA "Dziewczyna o Perłowych Włosach" Polskie tłumaczenie piosenki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malo.co.nie Re: Węgierska muza 20.09.23, 11:38 Coś takiego misie kojarzy (na rower dobre): ZANZIBAR - Szerelemről szó sem volt Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Węgierska muza 20.09.23, 11:42 A to już cos nowszego. Jedno zrozumiałem - nem irtem - czyli nie rozumiem. To była podstawowa moja fraza tam :) Ale czasem się dało dogadać w łamanym rosyjskim. Bo to było dawno temu, pewnie teraz w sklepach coś banglają po anglisku. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Węgierska muza 20.09.23, 11:56 Starsi po niemiecku jednak, młodsi... różnie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Węgierska muza 20.09.23, 12:15 O, to nie próbowałem. Bo jednak Cesarstwo Austro-Węgierskie to dawniejsze czasy. A no tak, wtedy i po niemiecku to ja nie teges. Ja byłem gdzieś tam na przełomie ZSRR. Czasem się pa ruski dało, czasem tylko na migi :) Odpowiedz Link