ruda.replay 21.09.23, 08:53 ...wzbudzają kontrowersje? ;) malutka, drobniutka, szczupła... W porównaniu z Camillą, to chucherko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 08:54 Podczas wizyty monarszej pary prezentowała się fajnie... stylówka podoba mi się :) Odpowiedz Link
dziedziczka22 Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:24 wszystko ładnie, pięknie, ale tak sobie myślę, ile wyrzeczeń ją to kosztuje. Nie zje nic co mogłoby ją pogrubić, musi latać na siłownię, widząc te nogi bez żylaków to myślę, że niejedną godzinę spędziła w zakładach leczniczych Może mówię to z zazdrości? bo ja nie mam ani czasu ani pieniędzy na takie fanaberie? A poza tym, jak sobie pomyślę, że nie mogłabym zjeść dużo i gęsto, bo muszę podobać się młodemu mężowi, to ja już wolę swoją naganną figurę i swojego staruszka Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:59 Jakoś te 24 lata róznicy chociaz trochę trzeba tuszować...świat patrzy... masażyści, styliści, chirurg plastyczny, trener osobisty...harmonogram z pewnością zapełniony po brzegi... ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 12:07 ruda.replay napisała: > Jakoś te 24 lata róznicy chociaz trochę trzeba tuszować...świat patrzy... A pisałaś, że temat już zamknięty :) A poważnie mówiąc motyl emanuel biorąc sobie żonę w wieku matki chyba nie oczekiwał, że będzie młódka-sztuka? Kocha ją chyba za coś innego. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 12:05 dziedziczka22 napisała: > wszystko ładnie, pięknie, ale tak sobie myślę, ile wyrzeczeń ją to kosztuje. Wiele kobiet i mężczyzn biega na siłownie, stosuje diety, robi sobie operacja - tak, mężczyźni też. Więc spokojnie - co kto lubi. O taki stary dowcip mi się przypomniał: - Dlaczego anorektyczka jest zawsze smutna? - Bo choćby nie wiem jak się odchudzała wie, że jelito ma grube. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 09:48 Bardzo ładnie się ubiera:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 09:52 Przecież wiesz, czemu jej nie lubią. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 10:20 Kreacje sa nienaganne, zdecydowanie ma swoj styl dopasowany do figury i do urody . Tylko ta 'rysa' na wizerunku pewnie przycmiewa jej prezencje....pani nauczycielka i uczen ;), bo chyba o to tu chodzi? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 10:27 No pewnie - a jak wiadomo jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie. Możliwe też, że pani lat 70 pokazująca kolana i popylająca na wysokich szpilkach niektórym nie mieści się w światopoglądzie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 10:28 Związek troche trudny społecznie.... przetrwali wiele burz i...temat się wyczerpał... mało kto dzisiaj wspomina relacje poczatkowe... temat przewodni...ubiór, zabiegi odmładzające... trzeba przyznać, że wyglada lepiej i korzystniej, niż wtedy, gdy internet wrzał z powodu ich związku, rożnicy wieku...ba...uważa się, że to ona stoi za jego politycznym sukcesem :) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 10:31 No wiesz, temat może i się wyczerpał. ale czy sympatia "w narodzie" jej jakoś wzrosła od tamtego czasu? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 10:47 posiłkując się wiad z netu... "Większość Francuzów lubi żonę Emmanuela Macrona. Nie przeszkadza im, że Brigitte jest od prezydenta sporo starsza. Wręcz przeciwnie, podziwiają ją za formę, styl, łamanie tabu i obronę swojego zdania. Chociaż oczywiście nie brakuje przeciwników tego związku i krytyków decyzji podejmowanych przez pierwszą parę. Jednak przy całej sympatii, zrozumieniu i podziwie, dla Francuzów wcale nie jest oczywiste, że żona prezydenta powinna automatycznie otrzymywać status Pierwszej Damy." czyli...jak zwykle..zwolennicy i przeciwnicy... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 10:52 No i tym bardziej jak zwykle tekst zależy od tego, po której stronie kto się opowiada. A tak wracając do strojów, to jaki nagłówek się lepiej będzie klikał: Doskonała kreacja pani Macron czy Pani Macron znowu zaszokowała! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:03 Ci, bardziej pamiętliwi na pewno skrytykują, bo "uwodła młodocianego" ale trzeba spojrzeć obiektywnym okiem...to, co ładnie leży i pasuje do sylwetki Camilli, na Brigitte wygladało by komicznie....jedynie do czego mogłabym się przyczepić, to peruka Pani Macron... zbyt gęsta, stawarzająca wrażenie "ogromnej" głowy, być może to ma jakiś cel...przysłania niemłodą już twarz.... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:07 Ale mi nie o to nie o to. Po nagłówku że zaszokowała w piątym akapicie będziesz miała "Ona znowu chce wszystkich zszokować, tym razem nieodpowiednim strojem" - przyznała w rozmowie z nami anonimowa mieszkanka Pont du Sru de Mer . Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:19 bo tak uznała anonimowa mieszkanka Sru coś tam... bardziej interesowała by mnie opinia stylisty... spójrz na wcześniejsze foty w necie...od zawsze tak się ubierała... nad wizerunkiem pracuje sztab ludzi...nic z przypadku Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:25 Ja to się mogę tylko wypowiedzieć, że te kreacje z 1 zestawienia mi się podobają, na tym drugim zdjęciu to mnie drażnią guziki? w kształcie kotwic - ale może to miało jakiś sens okazjonalny? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:35 Wieczorne przyjęcie w Wersalu...wyglądały baaardzo ładnie :) klasa! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 21.09.23, 11:39 Oj Wersal, przypomniało mi się pewne złośliwe określenie Anglosasów ale nie będę psuł eleganckiego wątku :) Odpowiedz Link
leziox Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 23.09.23, 15:01 Nie wiem, dlaczego, ale jakoś nie lubię czytać związków o europejskich, albo i innostrannych pasożytach. Ale Wy sobie nie przeszkadzajcie, to tylko moje fobie. Som. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dlaczego kreacje Brigitte Macron... 24.09.23, 22:50 Do pracy o 5 nie muszą wstawać ;) czasem spojrzę, co tam nowego w wyższych sferach ;) Odpowiedz Link