ruda.replay 23.09.23, 10:10 jeszcze nie dziś, jeszcze nie jutro... niech no spadnie ostatni liść... i akumulatory dobrego samopoczucia zaczną tracić moc ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:21 Podobno dziś dzień spadającego liścia 🍂🍁 Ja mam nadzieję na spokojną sobotę 😄 Dzień dobry. Odpowiedz Link
camella Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:23 Dzień dobry 🙂 Lubię jesień.Szczególnie listopad ,ciepłe kocyki,herbatki, książki..to mój czas . Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:30 camella napisała: > Dzień dobry 🙂 Lubię jesień.Szczególnie listopad ,ciepłe kocyki,herbatki, książ > ki..to mój czas . Do świąt jeszcze jako tako "lubie"....ale styczeń i luty, to żywcem będę tu marudzić, bo to miesiące, których zdzierżyć nie mogę ;) Witaj Cam :) Odpowiedz Link
camella Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:37 Ja najbardziej nie lubię kwietnia ,taki plecień🙂 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:48 Plecie, to fakt...i śniegiem lubi sypnąć...ale rekompensuje sobie te pogodowe zawiłości tym, że maj tuż, tuż ;) a potem przychodzi upragniony maj, w mojej wyobraźni widzę już motylki :D a tu ...trzeba włączyć piec c.o, bo z uroczego maja wielkie nic! tak było w tym roku ;) Odpowiedz Link
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 11:06 Ja też lubię. Te zapachy, kolory, dłuższe wieczory. I właśnie te kocyki, książki, herbatki, świeczki... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 11:13 ....o godzinie 19 zdmuchnąć płomień świeczki i można już iść spać :> :D Odpowiedz Link
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 11:15 To też plus 😄 Chociaż u nas to akurat pora spacerów 🤣 Odpowiedz Link
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 11:13 Ubiegły listopad spędziliśmy na Śląsku, przyjemny czas, chociaż nie mało miał wspólnego z odpoczynkiem i spokojem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 11:15 Zdecydowanie, to nie jest mój ulubiony czas... długi dzień, mnóstwo słońca, zieleń wokół...letni czas bardzo lubię... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:26 Dobry, doobry..Lou :) Kapie, a tak ładnie zapowiadał się dzień, gdy wstałam ;) Będą spadać i to hurtem...ale najpierw kolorowa jesień ;) I taką obiecują, słoneczną...liczę na to ;) Odpowiedz Link
camella Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:45 U mnie wczoraj się zachmurzyło i nic deszczu...a tu gdzieś z trasy foto nic jeszcze koloru w liściach.. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 10:49 Zielono jeszcze :) ruch mały, można jechać przed siebie ;)) Odpowiedz Link
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 23.09.23, 11:14 Ja też się tego trzymam 😄☀️ Odpowiedz Link
super.halusia Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 24.09.23, 09:18 Ale słoneczko świeci:) Odpowiedz Link
e-zybi Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 24.09.23, 18:42 …oby jak najdłużej świeciło, choć dzień już krótki i to widać 😏 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 24.09.23, 18:50 Po 18 było już ciemnawo, chmurzyska ciężkie, zasnuły niebo...taki zapłakany cały weekend. :) Odpowiedz Link
camella Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 25.09.23, 07:50 U mnie do późnego wieczora było słoneczko i pszczółki bzykały. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 25.09.23, 12:01 piekne, kiedyś całe połacie widziałam... podświetlone jesiennym słonkiem wręcz zachwycały :) Odpowiedz Link
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 25.09.23, 09:06 Rodzinkę po 21ej z plaży ściągałam. Woda bardzo przyjemna, słonko delikatne a w powietrzu czuć jesień. Dzień dobry 🙂 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 25.09.23, 10:01 Czuć..wilgoć, jesiennie i w ogóle jakaś taka mało miła ;) Odpowiedz Link
louger.n Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 25.09.23, 12:11 Jakieś resztki miłego można jeszcze znaleźć 😄 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Lato odeszło i jesień nastała ;) 25.09.23, 12:14 u mnie cynie jeszcze dzielnie stoją ;) i późna lawenda w rozkwicie :) ale wory 240l na sprzątanie ogrodu kupiłam już dzisiaj ;) Odpowiedz Link