Dodaj do ulubionych

Czu Was też wywaliło dostęp do forum

28.09.23, 11:33
przez ostatnie 1,5 h?
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:36
      Przyzwyczajać się, bo kiedys powrotu nie będzie :>
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:40
        Tak jest, w takim razie dzisiaj solennie obiecuję, że przejrzę te swoje jakieś "śmieciowe" adresy email i któregoś podam - w razie grubej draki.

• louger.n Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:40
      A już myślałam że to coś u mnie
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:41
        Cóż, to forum od lat się sypie coraz bardziej. najgorsze, że zaglądałem na Forum o forum i oczywiście administracja nie raczyła powiadomić olaboga, pracujemy.
        • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:45
          korki wywaliło, to nie zdązyli :D
          • super.halusia Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:47
            U mnie, też była awaria.....
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 11:49
              Nie u Ciebie, nie u nas - a u nich. Trzeba się przygotować na sytuację, gdy tak się im wszystko posypie, że już nikomu się nie będzie chciało naprawiać. No ale to pod wieczór podam maila do kontaktu na taką sytuację.

• ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:01
                ale tliła się nadzieja, bo można było polatać po forach i poczytać :D

• louger.n Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:08
                  Ja na spacer poleciałam, póki jest jeszcze czym oddychać ☀️
            • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:03
              super.halusia napisała:

> U mnie, też była awaria.....

po takich awariach przeważnie otwierało się Twoje forum...
              więc sprawdź :D
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:08
                Nie przesadzaj, ukryte otwarły się chyba tylko raz i dawno temu. A że potem długo latały zrzuty ekranu to inna sprawa :D
                • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:13
                  wina załozycielki...nie ukryła wątków :D
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:19
                    No mogła kasować - (tak niektórzy zareagowali) ale niektórzy akurat akurat w danym momencie nie byli obecni. A jak troll sobie zrobi zrzuta...
                    • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:22
                      to do dzisiaj wisi :D
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:25
                        Tylko pewnie nikt tym się nie interesuje. Przecież tyle nowych awantur jest do wywołania :D
                        • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:30
                          WOLAŁABYM, ŻEBY BYŁO WYKASOWANE
                          • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:30
                            ups...caps
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:39
                              A to już się chyba nazywa efekt Straissend.
                              O, nawet na pewno:

pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_Streisand
                              • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:41
                                czego to sie człowiek nie dowie :D
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:48
                                  Weź, to znane od lat.
                                  • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:49
                                    czy ja musze wszystko wiedzieć? :)
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:51
                                      No nie, od tego masz mnie :D
                                      • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:56
                                        jasne...
                                        już raz weszłam w takie zazyłości, to czytałam na forum, że debil jestem :)
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 12:59
                                          To pasujemy... Io stupido.
                                          • ruda.replay Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 13:03
                                            no, ale to prawda :)
                                            tak było :)
                                            spoko...jak coś będzie nie halo, to na pewno poproszę o pomoc :)
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 13:10
                                              Ale to nie mnie. Ja nie jestem demiurg internetowy :D
                                              • a74-7 Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 15:19
                                                U mnie juz ok, nawet przestalo sie ciagnac ...:)
                                                Nice to be back :)
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czu Was też wywaliło dostęp do forum 28.09.23, 15:22
                                                  Witam witam! Zaraz skończę robotę to podam jakiegoś maila do kontaktu, jakby gie-wu sie całkiem wywaliło na głupi ryj :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka