ruda.replay 28.09.23, 12:19 Podłapał fuchę u szejka ;) ucieszy się Izabela, będzie z czego ściągnąć zaległe alimenty :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:30 To on miał kiedyś biedę?! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:31 jak nie płacił na żonę, to chyba miał :D ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:34 Może w papierach :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:39 Dubaj - więc jest szansa, że podłapie którąś z żon szejka :D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:43 Ja pamiętam nieco na odwrót, jak ojciec jeszcze żył; to przez te długi faktycznie płacił alimenty mamie. (Bo wierzyciel nie chciał wtedy słyszeć o rozłożeniu na raty tylko chciał całości na raz albo windykacja). Mimo, iż mieszkali razem a nawet nie mieli separacji nie mówiąc o rozwodzie. Ale to by dzisiaj nie przeszło raczej - działanie w porozumieniu na szkodę wierzyciela. Odpowiedz Link
louger.n Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:46 To on na żonę czy dzieci 🤔 ruda.replay napisała: > jak nie płacił na żonę, to chyba miał :D > ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:49 Alimenty to chyba i tak idą na żonę. A czy ona dzieciom coś odpali... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 12:58 www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1529915%2Ckazimierz-marcinkiewicz-skazany-utrzymuje-dorosla-osobe-od-10-lat.html tę drugą żonę... dla niej zostawił tę pierwszą :D:D Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 13:04 Wyrok nakazowy? Nic nie wiedział? Wniosek o przywrócenie terminu ze względu na niezawinione przez siebie okoliczności i wraca normalny proces. Ja bym tam takim politykom nie wierzył, co klepią do prasy. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 13:13 Bardzo fajną żonę i dwóch synów miał ,też nauczycielką była. Mieszkali w moim mieście............. Odpowiedz Link
louger.n Re: Koniec biedy u Marcinkiewicza. 28.09.23, 14:25 Myślałam że to płaszcze przeciwdeszczowe 😉 Odpowiedz Link