Dodaj do ulubionych

W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii forum

28.09.23, 15:50
podaję adres do ewentualnego kontaktu:

konto24816@gmail.com

Proszę o

a) wysłanie jakieś wiadomości, bym miał pewność, że adres działa
b) podawanie w tym wątku pod swoim nickiem też takich "śmieciowych" adresów (byle nie z gw, bo jak padnie to wszystko) - żebym miał na przyszłość pewność, jak już tu wszystko padnie - że do naszego towarzystwa nie próbuje wbić się jakiś tr-oll.

Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 28.09.23, 16:40
      U mnie była awaria i to ostra ,większość uczestników usunięto ,z listy zarządzania forum:)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 28.09.23, 16:59
        No toś trzeba myśleć na przyszłość.
    • a74-7 Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 28.09.23, 20:54
      Zapisaliswa, zglosimy sie w czasie kolejnego kryzysu . Dzieki .:)
      • leziox Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 28.09.23, 23:09
        Tak dla jaj zalozylem na Telegramie grupę pt. Melyna Wislana.
        Gdyby cos sie tu stalo, możeta zajrzec tam, aby się odnaleźć.

:)
        • camella Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 29.09.23, 09:38
          Melyna Wiślana 😂😁 podoba mi się...
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 29.09.23, 09:44
          Nawet wczoraj patrzyłem na tego telegrama. Nawet da się pobrać wersję portable - bez instalowania w systemie. A potem zażądał ode mnie logowania z numerem telefonu... Coś źle robiłem?
          • camella Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 29.09.23, 09:49
            Nie, trzeba podać swój numer
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 29.09.23, 09:52
              A to ja mam w d. Potrzebuję jeszcze jakiegoś spamu z ruskiej spółki teraz znajdujących się w jakiejś arabii...
              • leziox Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 29.09.23, 16:50
                Nie dostaje się żadnego spamu, w przeciwieństwie do innych firm, które łowią naiwnych w sklepach, oferując możliwość wygranej za podanie nazwiska, adresu i nr. telefonu. W przeciwieństwie do fejsboga nie jest to jakis nachalny portal. Jesli nie chcesz ujawniać swojego nr, to nikt tego nie widzi, a funkcja ciągłego czatu jest calkiem fajna.
                Ale każdy musi wiedziec za siebie.
                Mnie się tam podoba.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: W nawiązaniu do dzisiejszej -kolejnej awarii 29.09.23, 16:51
                  O, zapamiętałem na "w razie W".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka