Dodaj do ulubionych

Czy jest na sali jakiś prawnik?

29.09.23, 11:18
Wielokrotnie prosiłem, by nie wysyłać mi na maila gw poczty nie dotyczącej zarządzania tym forum.
Czy w takiej sytuacji można je uznać te wiadomości za spam, który nie podlega ochronie korespondencji prywatnej?
Bo niektórzy nie mogą się oduczyć...

Spam (ang. spam „mielonka”) – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej [wiki]
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 11:23
      Zablokuj i po problemie...
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 11:33
      Tak na dzień dobry to widzę tylko opcję "oznacz jako nadawca spamu". To pewnie nadal se będzie pisał. A głębiej mi sie nie chce szukać. I tak tam wchodzę raz na jakiś czas - teraz po wczorajszej awarii.
      • a74-7 Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 14:05
        A niech se pisze do usranej ...Skopiuj, zbiezwszystkie ,bo jak widac to stalking przez Net, i do prawnika po list.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 14:54
          Tak, masz rację, czasem takie rzeczy mnie zbytecznie denerwują. Zawsze traktuję nicka jak człowieka, ale czasem nie da się...
          • a74-7 Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 15:20
            no bo za kazdym nickiem siedzi jakas menda , trudno nazwac to czlowiekiem .Nikt nie jest anonimowy , a stalking to crime.
            Nie odpowiadaj na maile, ale swoje rob.
            szkoda tracic zimna krew na takie podsrywajki, sam ci w sieci wpadnie,powodzenia.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 15:25
              No to robię. 20000 przed nami :)
              • a74-7 Re: Czy jest na sali jakiś prawnik? 29.09.23, 15:37
                ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka