super.halusia Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 13:39 Wszystko jest ok, trzeba odpocząć czasami od netu:) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 13:42 Chyba niekoniecznie, bo my to się od rana widzimy na analgowym. A co mi tam ptaszki ćwierkają to nie ujawniam. Odpowiedz Link
louger.n Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:48 To Wy tak na dwa fronty 🤔😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:50 się zgłoś na analogowe, Halusia przyjmie :D Odpowiedz Link
louger.n Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:34 A pogoda temu sprzyja. super.halusia napisała: >, trzeba odpocząć czasami od netu:) Odpowiedz Link
louger.n Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:33 Zdążyłam się już zalogować w lesie z bajorem jako opiekun zbieraczy darów jesieni i wyprowadzacz księciunia, potem jako groomer bo przecież kąpiel w bagnie jest tym co psy kochają najbardziej (swoją drogą nasz pies ma lepiej niż nasze dzieci bo jemu pozwoliłam się taplać a im nie). Za moment wyloguję się z kuchni - przynajmniej taką mam nadzieję. U mnie pachnie kruchym że śliwkami, a u Was? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:38 u mnie pachnie ogarnianiem chaty :D Odpowiedz Link