Dodaj do ulubionych

Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowaniem

30.09.23, 11:44
?
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 13:39
      Wszystko jest ok, trzeba odpocząć czasami od netu:)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 13:42
        Chyba niekoniecznie, bo my to się od rana widzimy na analgowym. A co mi tam ptaszki ćwierkają to nie ujawniam.
        • louger.n Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:48
          To Wy tak na dwa fronty 🤔😉
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:50
            się zgłoś na analogowe, Halusia przyjmie :D
      • louger.n Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:34
        A pogoda temu sprzyja.

super.halusia napisała:

>, trzeba odpocząć czasami od netu:)
    • louger.n Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:33
      Zdążyłam się już zalogować w lesie z bajorem jako opiekun zbieraczy darów jesieni i wyprowadzacz księciunia, potem jako groomer bo przecież kąpiel w bagnie jest tym co psy kochają najbardziej (swoją drogą nasz pies ma lepiej niż nasze dzieci bo jemu pozwoliłam się taplać a im nie). Za moment wyloguję się z kuchni - przynajmniej taką mam nadzieję. U mnie pachnie kruchym że śliwkami, a u Was?
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nikogo nie ma, czy znowu problemy z logowanie 30.09.23, 14:38
        u mnie pachnie ogarnianiem chaty :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka