asdzxcvfsrggxdfsd 30.09.23, 14:44 co się od wczoraj nie pojawili. Co się dzieje z forum gw?! Republika- Biała flaga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 30.09.23, 15:05 Chyba nie pomarli nagle... Śmierć W Bikini Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 30.09.23, 15:15 Coś się zaczyna klarować. Ruda wczoraj dostała jakąś blokadę na parę godzin, ale termin minął i nadal nie może pisać. Oczywiście mail do zawodowych zwraca tekst z automatu - bo teraz to są na weekendzie... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 30.09.23, 15:32 Nakręcane ręce obejmują mnie Nakręcane nogi obejmują mnie Nakręcane usta obejmują mnie Jesteś żywa bądź tak Bardzo bardzo chcę No nie na forum, tu działają jakieś automaty nad którymi już chyba nikt nie panuje... Republika - Sexy Doll Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 30.09.23, 15:53 No to jeszcze jedna Republika, na wypadek, gdyby fora gw odleciały w niebyt... Odchodząc zabierz mnie Republika - Odchodząc [;Official Music Video];] Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 30.09.23, 17:06 Ruda i blokada? Pewnie ktoś naskarżył, samo z siebie coś takiego z reguły się nie dzieje. Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 30.09.23, 20:00 No i po to wlasnie jest m.in. Telegram, aby się skomunikować, gdyby co. Ale to powtarzam i powtarzam... :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Gdzie oni są? 02.10.23, 10:15 Mam nadzieję, że z poniedziałkiem administracja wróci do pracy i przywróci zbanowane nicki. Swoją drogą niesprawiedliwie zbanowane. Odpowiedz Link
camella Re: Gdzie oni są? 02.10.23, 11:14 Albo przestaniemy pisać albo poczekamy na Rudkę co ona na to.. szkoda mi nowych osób Loui, które tu zapoznałam.Życie toczy się dalej..mam teraz dużo pracy więc zajmę się tym Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 02.10.23, 12:39 Jakby kto chcial, wstawiam tutaj link zapraszajacy do grupy na telegramie. Melyna Wislana Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 10:58 Tłumaczyłem już u lezia, że ze względów sprzętowych nie mogę założyć konta na telegramie; może kiedyś :) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 12:46 Możesz podziękować jednej osobie, wiesz komu..........:) Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 12:57 A ja otrzymałem na majla zaproszenie na pewne forum, chociaż wcale się tam nie meldowałem...Ciekawe... Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 14:16 No, jątrzyć nie będę. Ale niektóre nicki wcale nie zachęcają do pisania tam i siam. Zresztą całkiem dobrze mi w mojej melynie. Jak kto chce, zawsze może tam zajrzeć. No i tutaj oczywiście też. Gdzie ja się tam będę po obcych chałupach włóczyć... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 16:44 Tłumaczyłem już u lezia, że ze względów sprzętowych nie mogę założyć konta na telegramie; może kiedyś smile mam ten sam problem ; wiem ,ze na telegramie jest duzo interesujacego materialu ( oczywiscie poza wspomniana Melyna ;) Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 16:53 Nie ma takiej rury na świecie, której nie można odetkać... :D:D:D:D Odpowiedz Link
a74-7 Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 17:31 A ty co ? wystepujesz jako polish plumber we Chrancji :) Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 20:42 No dziękuję bardzo za taki komplement. Zebym tak wyglądał, to mógłbym po wieczorku, gdzie robiłbym striptease dla pań, jeszcze popracować przy odtykaniu rur. Albowiem żadna praca nie hańbi. :) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Gdzie oni są? 14.10.23, 21:13 :D :D :D Come back to reality , :D znaczy do pracki ;) Milego ...:) Odpowiedz Link