kulawekolano 05.06.25, 16:08 Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci dzieci lubią misie, misie jedzą dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Usypianki 05.06.25, 16:23 "..dzieci pija rozne rzeczy zona pije bo sie leczy..." Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 05.06.25, 16:29 dunajec1 napisał: > "..dzieci pija rozne rzeczy > zona pije bo sie leczy..." > To mieszkanie jest meliną piją razem tanie wino. Ale na usypianie dobre takie jest mieszkanie. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 05.06.25, 18:02 Widziałem, jak na Mariolę patrzysz, patrzysz na nią, jakby była jedyną osobą, na której ci zależy. Czemu to nie może być Bożena? Jasne, jej włosy są platynowo-blond, a jej oczy mają kolor nieba. Twoje włosy są jak jesienny zachód słońca, a oczy jak głęboki las. Jak to możliwe, że jesteście tak różni, na pewno macie coś wspólnego. To głupota z twojej strony, że wierzysz, że możesz mieć wzięcie u Marioli ;-) zbi Nie Ma Mocnych Na Mariolę Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 06.06.25, 10:31 Nie wiem czy to jeszcze rano już nie boli mnie kolano. A może to już jest noc? No to wszystkim dobranoc. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Usypianki 06.06.25, 20:45 Mieciutki ,czysty dywanik , za krzeslem - bezpiecznie jak w schronie ;) Troche podobny z boku do mojego ostatniego kocurka :) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 14:26 Znowu siedzę i sobie sam smętne bluesy sam sobie sobie gram mam chujowy dzień jutro będzie jeszcze źlej. Czasem chciałbym już innym być chciałbym mądrze i pięknie żyć a tak co ja mam bluesy sam sobie grać? Oż kurwa mać! Dobranoc. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Usypianki 12.06.25, 14:39 Jutro na pewno będzie lepiej, bo jutro jest piątek Tygodnia koniec i weekendu początek Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 14:51 borsuczyca.klusek napisała: > Jutro na pewno będzie lepiej, bo jutro jest piątek > Tygodnia koniec i weekendu początek > Tylko ta gitara stara spać mi jakoś nie pozwala. Kurcze, jak przestaję grać to nie mogę, kurcze spać. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 12.06.25, 15:12 Oj! Bajer to Ty masz, mówisz na gitarze grasz? Może na bałałajce, trenuj i ćwicz palce ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 15:42 e-zybi napisał: > Tak na marginesie sprawy… > Też grasz? To Oryginalny Fender jest? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 12.06.25, 15:48 Wystarczy zainspirować, a ciekawość będzie zżerać ;-) Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 12.06.25, 21:03 Jak mnie "najdzie". To nie Fender, to jest Gibson. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 22:05 e-zybi napisał: > Jak mnie "najdzie". To nie Fender, to jest Gibson. > Wiadomo że Gibson. To był taki sprawdzian :D Przepraszam. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 13.06.25, 06:47 e-zybi napisał: > No! Co Ty, przecież się nie gniewam ;-) > To po co ja przepraszałem? Kurcze, jak ja nie cierpię przepraszać! :D Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 15:40 e-zybi napisał: > Oj! Bajer to Ty masz, > mówisz na gitarze grasz? > Może na bałałajce, > trenuj i ćwicz palce ;-) > Gram na chińskiek podróbce fendera. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 12.06.25, 15:08 Oj! Jakieś dziwne te dźwięki, takie bardziej hard rockowe. Z bluesem tego bym nie łączył, mając "zajętą" głowę... Classic Hard Rock 🎸 Best Classic Hard Rock Songs 🤘 Classic Hard Rock Music Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 15:15 e-zybi napisał: > Oj! Jakieś dziwne te dźwięki, > takie bardziej hard rockowe. > Z bluesem tego bym nie łączył, > mając "zajętą" głowę... Jeszcze nie słyszałeś dziwnych dźwięków. Swoje zamieściłem na youtube. Są chętni do odsłuchania? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 15:45 e-zybi napisał: > Yes...;-) > Kurcze nie wiem jak zamieścić swoją piosenkę. Bo na dysku google ją umieściłem i teraz nie wiem jak ją przekazać. A w ogóle, to byłem pijany jak nagrywałem i nie wiem czy tym się chwalić. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Usypianki 12.06.25, 15:48 Chyba możesz wrzucić tu link do dysku Google. Robisz udostępnienie folderu dla tych, którzy mają link. Chyba, że gazeta wykryje spam co też jest możliwe... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 15:49 Zobaczymy czy się uda: drive.google.com/file/d/0BzJP7S9bQu6HUElQVzBhLTh2a0E/view?usp=sharing&resourcekey=0-0xpfY6ASu5i3bfbo8h5oyQ Trzeba kliknąć w ten link i chyba się uda? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 16:31 kulawekolano napisał: > Zobaczymy czy się uda: > > > Trzeba kliknąć w ten link i chyba się uda? Ciekawe dlaczego cytat nie wykrywa linka? Może moja twarz jest za brzydka? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 17:01 borsuczyca.klusek napisała: > Działa 😀 > A podoba się moja piosenka? Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 12.06.25, 19:05 borsuczyca.klusek napisała: > no 🙂 > Potwierdziłaś, że nie dość że poetą jestem, to jeszcze muzykantem, którego da się słuchać :D Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 16.06.25, 01:28 Kicia śpi razem z piesiunią. Ludzie to tak spać nie umią. Tylko ja nie mogę spać co jest ze mną kurwa mać?! Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 17.06.25, 18:24 Nie wiem co mam grać co mam z sobą brać chyba tu zostawię strach który mi w kłamstwie kazał żyć. Spokojnie, to tylko Tadek Nalepa tak śpiewał. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 17.06.25, 18:59 Czytam i ziewam, sorki, takie bywają wtorki. Jutro trysnę humorem, robiąc sałatkę z porem. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 17.06.25, 19:12 Jeżeli nie żarłeś to źle, każdemu żreć się chce. Jeż żre perz, perz żre jeż, żre perz jeż, chrząszcz żre też. Chrząszcz żre miąższ, miąższ żre chrząszcz, żre miąższ chrząszcz, żre też wąż. Wąż żre wiąz, żre wąż wiąz, wiąz żre wąż i czka wciąż. Chrząszcz i jeż czekają też! AK Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Usypianki 18.06.25, 12:08 Znudziły mi się usypianki. Straszne będą me poranki. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Usypianki 21.06.25, 01:31 Nas usypia, to co i Was ;-) Takiego wypoczynku Ci życzę... img1.dmty.pl//uploads/202506/1750004528_hTwFhs.mp4 Odpowiedz Link