Dodaj do ulubionych

Ritello - naprawdę Warto zainwestować ?

04.05.23, 22:48
Jeśli jesteś użytkownikiem Ritello R2 podziel się swoimi doświadczeniami. Napisz co się zmieniło w Twoim domu i odkąd używasz Systemu Ritello . Jeśli jeszcze nie jesteś użytkownikiem i chciałbyś o coś zapytaj również zapraszamy do zadawania pytań.
Obserwuj wątek
    • sebastians_1989 Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 11.05.23, 23:08
      Urządzenia Ritello R2 używamy w domu od 9 miesięcy , regularnie filetujemy powietrze dzieciakom, mieszkanie sprzątamy raz w tygodniu. Podczas prezentacji byłem dość sceptyczny ale po 9 miesiącach stwierdzam, że zakup Ritello to był strzał w dziesiątkę . Urządzenie mogło by pracować trochę ciszej to była by już petarda . Kupiliśmy urządzenie od superczysto.pl, dzwonili kilka razy pytać czy wszystko Ok. Polecam
    • tom_masala Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 16.05.23, 14:10
      Wczoraj zainwestowałem. Na razie testuje, Jest nieziemsko skuteczny, to widać. Przedtem czytałem opinie, które są w necie, ale sprzedawca mi wyjaśnił, ze są stare i dotyczą innej firmy. pisane przez konkurencje i ze od dwóch lat jest nowy dystrybutor w Polsce i faktycznie, żadnych złych opinii nie ma o nim. Cena jest nie powiem, zobaczymy, na razie jak wylewam kolejne zbiorniki z mułem to czuje jak zaczynam oddychać inaczej w domu.
      • longina67ala Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 16.05.23, 23:31
        No ja mam mieć jutro taką prezentacje. Co znaczy zbiorniki z mułem?
        • longina67ala Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 20.05.23, 08:00
          Już wiem. Sama się dowiedziałam na prezentacji. To co zobaczyłam w zbiorniku na wodę po wytrzepaniu naszego materaca było paskudne. Faktycznie muł. Także, choć byłam wściekła na męża, że jakieś obca kobieta (on zgodził się na prezentacje, bo kolega mu powiedział) udowadnia mi, że mam brudno, to dzisiaj mam przed sobą pierwszą sobotę z ritello. Szok.
      • tym_bardziej_tym Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 21.05.23, 23:34
        No właśnie, też czytałam te opinie i trochę mnie zmroziło, bo dwa dni temu kupiliśmy Ritello. Dobrze rozumiem, że te sprzed 4-5 lat nie dotyczą tej firmy? Mylące to jest bardzo. Czyli czytać tylko opinie do dwóch lat w stecz. Ok, dzięki za info.
    • romekz1980 Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 16.05.23, 23:01
      Sprzęt posiadamy od pół roku, spełnia 100% wymagań, jest rewelacyjny
      • novata23 Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 26.05.23, 16:13
        Jeżeli będziesz potrzebować nowego i nie będziesz wiedzieć, gdzie uzyskać śródki, to zwracaj się do serwisu CapitalKo! Na pewno będzie przydatny!
    • annagawli Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 10.06.23, 12:05
      Jestem szczęśliwą posiadaczką Ritello od 6 miesięcy. Po tym czasie wiem że były to dobrze zainwestowane pieniądze. Przede wszystkim urządzenie pozwoliło mi odzyskać mój czas i zadbało o nasze zdrowie! Nie oddała bym go za żadne skarby!
    • rudaaxxd Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 05.07.23, 19:39
      Jestem nową użytkowniczką Ritello na początku nie byłam przekonana Co do sprzętu i jej skuteczności lecz teraz widzę efekty. Syn jest alergikiem i teraz tak często nie muszę biegać po lekarzach bo katar nie pojawia się tak często jak wcześniej. Urządzenie jest 100 % skuteczne widzę to po tym jak kurz się osadzał w mieszkaniu bo wcześniej mogłam sprzątać prawie codziennie i ścierać kurze a teraz nie muszę robić tego codziennie i zdecydowanie mniej jest tego kurzu. Teraz regularnie filtruje powietrze synowi żeby lepiej przesypiał mi całą noc. Rewelacyjne urządzenie jestem zadowolona
    • rudaaxxd Re: Ritello - naprawdę Warto zainwestować ? 05.07.23, 19:45
      Jestem nową posiadaczką tego cuda od kąd posiadam to urządzenie dziecko mniej mi choruje i lepiej przesypia noc i mniej kurzu osadza się w domu co jest wielkim plusem bo nie muszę tak często sprzątać jak to robilam wcześniej. 100% zadowolona polecam każdemu z osobna kto jeszcze nie spróbował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka