06.05.23, 16:44
Dzień dobry,
w marcu otrzymałem telefon od firmy Godle.....,
w sprawie reklamy w sieci.
Rozmowa była prowadzona w taki sposób jak bym przyjmował zamówienie i bez obejrzenia produktu zakupu.
W rozmowie wiele razy podkreślałem, że niczego jeszcze nie zamawiam, ale jestem zainteresowany i proszę wysłać na email. który podałem. W celu sprawdzenia oferty.
W email,. potrzymałem tzw. projekt strony, czyli tego produkty -szablon reklamy, który nie potwierdziłem, w żaden sposób. Uznając, że jest to naciąganie i itp.
Po dwóch tyg. otrzymuję telefon, o zaległej płatności. W tej rozmowie przez telefon informuje, że niczego nie zamawiałem, i wysłałem sms o takiej treści, ponieważ rozmowa była nie przyjemna z rozmówcą.
Na zasadzie wystraszenia mnie.

03.2023 r. otrzymuję ponowne wezwanie do zapłaty email. IV, jak nie zapłacę wciągu 7 dni, przekazanie zostanie do firmy windykacyjnej zew. + opłaty poniosę dodatkowe+ dopiszą mnie do rejestru dłużników.

Proszę o kontakt osoby które tak zostały wkręcone lub mogą zostać wykorzystane
email. Kontaktziobro@wp.pl
Obserwuj wątek
    • mieszko2024 Re: UWAGA 10.05.23, 19:06
      Kto normalny zamawia stronę a potem nie chce płacić ? Właśnie dzięki takim „przedsiębiorcom” gospodarka kuleje bo przedsiębiorcy nie dostają pieniędzy za prace.
      • kazikzzzz Re: UWAGA 10.05.23, 19:57
        mieszko2024 napisał:

> Kto normalny zamawia stronę a potem nie chce płacić ? Właśnie dzięki takim „prz
        > edsiębiorcom” gospodarka kuleje bo przedsiębiorcy nie dostają pieniędzy za prac
        > e.

Jaki rząd taki kraj. Obecna władza nie dba o przedsiębiorców co tu dużo mówić . Dzisiaj lepiej pracować na etacie bo jak prowadzisz firme to nie liczysz się dla nikogo
      • michal2701111 Re: UWAGA 03.06.23, 11:08
        Kto normalny bez zgody pobiera dane z sieci, widzenia i wkreca, zawierając umowę, gdzie jej nie ma i wciska wizytówki, a później starszy, wszystko tak w białych rękawiczkach.....
        Pewnie pracujesz w tej firmie, tak spokojnie jeździsz do pracy, w sieci jesteś bez skarny 🤪
      • michal2701111 Re: UWAGA 17.06.23, 07:55
        Co Ty pierdolisz, pewnie siedzisz w tym Zamb....weź się za robotę zjeb..
    • tomaszten Re: UWAGA 11.05.23, 09:27
      Jaki rząd taki kraj ? też mi coś PiS przynajmniej nie sprzedaje kraju jak Tusk drogi budują social wypłacają jak na zachodzie dużo rodaków wraca za granicy Lepiej już nie będzie
    • kazikzzzz Re: UWAGA 11.05.23, 09:28
      Jaki rząd taki kraj. Obecna władza nie dba o przedsiębiorców co tu dużo mówić . Dzisiaj lepiej pracować na etacie bo jak prowadzisz firme to nie liczysz się dla nikogo
    • kazikzzzz Re: UWAGA 11.05.23, 09:32
      Lepiej było do czasów rządów AWS (PiS) . Potem już statystyki się kończą na 2020 drogi Pani
    • orkanaugorze12 Re: UWAGA 11.05.23, 11:42
      To dowodzi tylko tego, z liczba ludzi na zasiłkach, leni, obiboków wzrosła, bo gdy przeczytali kilka forów to doszli do wniosku że nie opłaca się pracować, płacić, każdy przesiębiorca postrzegany jest jako złodziej krętacz, ludzi do pracy nie ma, podatek już od wszystkiego naliczany , drozyzna na każdym kroku prąd, ogrzewanie już nie wspomnę , klienci nie płącą kłucą i obrzucają się wzajemnie błotem
      A z nich wszystkich biedaków śmieje się państwo i doi każdego na maxa , podkręca śrubę i rozdaje ukraińcom a ci odbiorą zasiłki i wracają do siebie. to już nie da rady normalnie funkcjonować
      pytanie z czego opłacane są te wszystkie zapomogi? Z podatków, na które cieżko pracują Ci którzy jeszcze mają jakieś chęci pracować w tym systemie .rynek zleceń kurczy się, ludzie wylewają swoje flustracje na każdym kroku, każdy ogląda złotówkę z dwóch stron zanim wyda, niedługo większa połowa firm upadnie ? zostanie kilkanaście procent
      Na dzień dzisiejszy koszty prowadzenia działalności są tak wysokie ze już nikomu nie opłaca się dalej ciągnąć nawet przy zatajaniu zarobków i nie wystawianiu fv bo dzisiaj wszystko skarbówka wie
      Jak w tym kraju ma być dobrze, obecny rzad do tego doprowadził i nie piszcie że będzie lepiej bo za kilka miesięcy bankruci wyjdą na ulice
    • michal2701111 Re: UWAGA 03.06.23, 11:12
      Witamy. Informujemy, iż minął termin wpłaty za zakupioną usługę reklamową w firmie Goldennet. Prosimy o przesłanie zaległości na numer konta 08 1020 ,..........

W załączniku przesyłamy szczegóły zamówienia na podstawie którego zostało wystawione wezwanie KRD. Prosimy zapoznać sie z nim.

W przypadku niedokonania płatności w terminie 7 dni dług zostanie przekazany do windykacji zewnętrznej oraz zostaną naliczone odsetki opłaty manipulacyjne oraz dokonany wpis do rejestru dłużników.

Kom: 881 301 313
      ( proszę zostawić SMS z wiadomością proszę o kontakt)
      Goldennet
      Ul. Wądołkowska 16a
      18-300 Zambrów
      NIP: 7231531787
      Windykacja@goldennet.pl

Przedsiębiorcy proszę do mnie pisać.
      • michal2701111 Re: UWAGA 03.06.23, 11:13
        kontaktziobro@wp.pl

• michal2701111 Re: UWAGA 03.06.23, 11:16
      Pisać przedsiębiorcy może to tego Tatusia z Zambrowa, aby za swoje źle wychowane dziecko się wziął,
      • michal2701111 Re: UWAGA 03.06.23, 11:18
        881 301 313. Googla sprawdź ten numer, ile razy szukany i jakie negatywy
    • kazikzzzz Re: UWAGA 27.06.23, 23:19
      Chłopie jak nic nie kupiłeś to czego wypisujesz???
      nie płac i tyle albo wyślij im link do tego forum bo pewnie maja ciebie i te fora w głębokim poważaniu . Pewnie taki z Ciebie klient jak ze mnie baletnica. Albo jesteś jednym z tych TROLI co czasu maja dużo ,z 500 plus tylko żyją , dup boli bo biznesik nie wyszedł i wylewasz swoje żale zamiast wziasc sie za robotę.
      Poziom polskich „przedsiebiorcow” - gorzej niż żenada
      • michal2701111 Re: UWAGA 02.07.23, 08:49
        Bujaj się frajerze, taki mądry to jesteś tutaj, jak ta firma Kamila z Zambrowa, pewnie mjze jesteś nim?
    • kaska90876-1 Re: UWAGA 19.07.23, 14:45
      JAKOŚ W CZERWCU DO MNIE DZWONIONO. Raczej musiales cos zle zrozumiec i sie zgodziles na wykonanie projektu a to jest zobowiązujące, czyli jendoznaczne z zamowieniem i jasno powiedziane jest przy zamowieniu ZAKUPIŁPan uslugę. Tez tak miałem, poprostu zapytalam czy jest to zobowiazujace bo chcialem zobaczyc SWOJ PROJEKT. Wiec jak uslyszalem ze tak to powiedziałem ze chce zobaczyc przyklady jednak a nie swoj projekt. Zobaczylem przyklady, zastanowiles sie i pozniej i tak kupiłem. Mysle z wiele jest firm, osob ktore rozmysla sie a potem maja pretensje ze na sile cos im wcisnięto. Komunikacja i pytanie przede wszystkim.
      • michal2701111 Re: UWAGA 21.07.23, 09:53
        Ujawnij się , bo jesteś pracownikiem pewnie ,,musiałem coś źle zrozumieć'' Kobieto mam nagranie i sprawa jest w sądzie. Może Ty czegoś nie rozumiesz?
        • michal2701111 Re: UWAGA 21.07.23, 09:54
          Opinie pozytywne na stronie tej firmy do fikcja
      • michal2701111 Re: UWAGA 21.07.23, 09:55
        Mnóstwo osób się do mnie zgłasza poszkodowanych 😱Dany radę zapewniam Was wszystkich,że Pan Kamil razem z pracownikami pójdzie do pudła.
    • osksukces Re: UWAGA 01.10.23, 20:51
      forum.gazeta.pl/forum/w,276369,175904151,175904151,UWAGA.html?p=175904151
      Witam. Zostałem oszukany przez Goldennet choć trochę inaczej to wyglądało. Ja przystałem na warunki, zapłaciłem i.... od pół roku czekam aż stworzona przez Goldennet strona będzie widoczna. Po kilkukrotnych reklamacjach firma pana Kamila stwierdziła, że wywiązała się z obowiązku, moja strona ( ta stworzona przez nich ) prawidłowo się pozycjonuje w wyszukiwarce Google. Ja mojej firmy w wyszukiwarce znaleźć nie mogłem i zażądałem zwrotu pieniędzy. Po wielu wysyłanych mailach i groźbie skierowania sprawy do sądu Goldennet wspaniałomyślnie zaproponowali zwrot połowy wpłaconych im przeze mnie pieniędzy. Na ten moment zwrot przyjąłem ale strony jak nie było widać tak nie widać nadal. Ale żeby nie było... moja firma to szkoła jazdy Sukces z Warszawy. Niech ktoś mnie znajdzie w wyszukiwarce Google szukając kursu na prawo jazdy w Warszawie. Wyswietlam się jedynie jako ogłoszenie sponsorowane, ale to nie jest robota Goldennet tylko innej firmy. Dlatego chętnie dołączę się do ewentualnego pozwu grupowego przeciwko tym złodziejom. Sam też myślę o zgłoszeniu oszustwa do prokuratury.
      • osksukces Re: UWAGA 22.11.23, 07:21
        Witam ponownie. Chciałbym oficjalnie przeprosić firmę Goldennet za nazwanie jej złodziejami, jak również za stwierdzenie że zostałem oszukany. Złodziejami nie są gdyż po rozwiązaniu współpracy zwrócili wpłacone pieniądze.
        Stwierdzenie "zostałem oszukany" również mogło czytających wprowadzić w błąd . Właściwsze byłoby określenie, że nie zostałem wystarczająco precyzyjnie poinformowany w jaki sposób firma pozycjonuje stronę. W dziedzinie reklamy jestem całkowitym laikiem i pojęcia związane z pozycjonowaniem stron , wyrażeniami z tym związanymi itp są dla mnie abstrakcją. O swojej niewiedzy poinformowałem osobę która do mnie dzwoniła z propozycją reklamy, jednak widać ludziom z branży nie mieści się w głowie że ktoś może aż tak jak ja nie mieć wiedzy z tej dziedziny. Stąd zapewne nieporozumienie we współpracy. Dlatego jeszcze raz przepraszam firmę Goldennet za formę powyższego wpisu . Liczę, że kolejne osoby będą miały owocną z nimi współpracę. Pozdrawiam wszystkich czytających OSK-Sukces
    • firma.goldennet Re: UWAGA 17.10.23, 15:12
      Szanowny Panie...

Obecnie jest Pan widoczny między innymi po frazach:
      kurs na prawo jazdy warszawa wysoka skuteczność
      nauka jazdy warszawa wysoka skuteczność
      jazdy doszkalające warszawa wysoka skuteczność
      ekspresowy kurs na prawo jazdy grodzisk mazowiecki
      jazdy doszkalające grodzisk mazowiecki okolice
      kurs na prawo jazdy grodzisk mazowiecki wysoka zdawalność
      nauka jazdy grodzisk mazowiecki wysoka skuteczność
      nauka jazdy grodzisk mazowiecki skuteczne lekcje
      nauka jazdy grodzisk mazowiecki wysoka zdawalność

Jest ich znacznie więcej niż zakupiono .

Próbowaliśmy rozmawiać z Panem i wyjaśnić że wybrany przez Pana budżet jest w wysokości miesięcznej stawki pozycjonowania SEO stron .

Niemniej jednak nie pozostajemy bierni w naszych działaniach i przez cały rok starannie pracujemy na frazy aby wypracować jeszcze lepsze. Im dłużej trwa współpraca tym lepszy efekt możemy osiągnąć przy zachowaniu niskiego budżetu .

Jeśli oczekuje Pan natychmiastowych i najdroższych w realizacji efektów należy uczciwie rozważyć indywidualne pozycjonowanie strony w standardowej cenie.
    • geodezja3029 Re: UWAGA 20.11.23, 09:53
      Jeśli jesteś prawdziwym klientem a nie złośliwą konkurencją która pisze z anonimowych kont, to skontaktuj się z firmą i wyjaśnij sprawę zamiast pisać na forach..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka