Gość: @@@ IP: 10.9.97.* 17.08.01, 15:55 DŁUBIA W NOSIE - FUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 23:22 kobietki podziwiaja swoją urode :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 08:56 albo malują usteczka - sama czasem tak robię, a mam koleżankę, która po drodze do pracy potrafi pomalować wszystko, łącznie z paznokciami! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 20.08.01, 07:43 a ja mysle o pomalowanych usteczkach o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:29 muszę Cię zmartwić, malowanie usteczek zostało zawieszone do odwołania z powodu bezustannego kataru, który zmusza mnie do siedzenia z chusteczką przy nosie, no i szmineczka by się rozmazała hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 07:30 juz to wiem, niestety, ale czekac chyba warto, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacky Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 11:40 W Atenach nie czekają. To proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.08.01, 14:38 pierdzą w stołek jak koziołek !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 15:46 Czytam gazetę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.77.32.* 19.08.01, 15:51 Patrzę tępo przed siebie i zamyślam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.134.154.* 19.08.01, 19:31 drapia sie po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.telenergo.pl 20.08.01, 09:22 dają sobie zrobić loda ( cokolwiek miałoby to znaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 10.9.97.* 20.08.01, 09:41 sa tacy co zasypaja - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 10.9.97.* 20.08.01, 11:15 podnosze tamat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzma Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.el-4100100.acn.pl 21.08.01, 01:23 boją się patrzeć na stojący obok samochód z czarnymi szybami, nie wiadomo jacy łysi tam jadą i co mają zamiar z tym biednym kierowcą zrobić, generalnie nie moga się doczekać kiedy światło się zmieni na zielone, uff:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:32 początkujący kierowcy trzęsą się ze strachu, czy ruszą bez kangura; a ci bardziej zaprawieni w bojach - pastwią się na tych biedakach z zielonym listkiem. A propos - widział kto zielony listek na samochodzie faceta? Dziiiiiiwne, chyba tylko babki są początkujące, cooooooooo??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 07:33 a kto ostatnio widzial zielony listek. wszyscy udaja doswiadczonych kierowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:48 o nie, ja tam na początku jeździłam z zielonym, wtedy wszystkie przewinienia uchodziły mi na sucho, raz na ten listek to nawet policję skruszyłam....... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 07:50 a teraz listek odpadl i jestes krolowa nadmorskich szos ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:52 dokładnie TAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 07:53 wobec tego, mam nadzieje, ze nie bedzie mi dane jechac tak daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 21.08.01, 07:54 słucham??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 07:57 chcialem przez to powiedziec, ze nie chcialbym spotykac na drodze kierowcow (zreszta plci obojga), ktorzy po 2-3 latach twierdza, ze jezdza bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 21.08.01, 08:04 no patrz rondelku, a ja już myślałam, że masz co innego na myśli...... Co do kierowców to się zgadzam całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.ipartners.pl 21.08.01, 10:39 Szkoda, ze ten odpadający listek nie był figowy.... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 10:45 1. usmiecham sie do przechodniow na pasach, wczoraj jeden przystojniak wpadl na slup ze swiatlami, 2. puszczam oczko do panow siedzacych w samochodach obok, 3. maluje usta bezbarwna szminka, 4. staram sie zlapac butelke z woda, ktora mi sie toczy po podlodze i mnie tym cholernie denerwuje, 5. podciagam ponczochy albo obciagam spodniczke, w zaleznosci od potrzeby, 6. szukam karty wjazdowej na parking, 7. zastanawiam sie, co moglam zapomniec zabrac z domu, 8. licze czas jaki mi pozostal do odpalenia forum i spotkania milych ludzi, (pod tym wzgledem jeszcze sie nie zawiodlam). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iwa100 Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 21.08.01, 11:26 a jeszcze zapomnialam o : 8. staram sie przeszukac wieczny smietnik w mojej torebce w poszukiwaniu gumy do zucia, telefonu, ktory zawsze okazuje sie rozladowany oraz kluczy do biura, ktore jednak zawsze udaje mi sie zabrac, dzieki i za to, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.net.external.hp.com 29.08.01, 09:19 Mialem takie ustrojstwo na szybie wiele lat temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 194.139.172.* 21.08.01, 12:46 Gadaja przez telefon. Ew. wysylaja sms-y. Ja do tej pory nie zdobylem sie na kupienie zestawu glosnomowiacego. A sluchawkowego nigdy nie moge znalezc. Kiedys jednego sms-a wysylalem przez 5 skrzyzowan. A jak, hehe, w koncu go wyslalem (tresc tyczyla usprawiedliwienia spoznienia), to okazalo sie, ze podjezdzam pod firme. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejly Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 07:04 Przeklinają do momentu, gdy pojawi się zielone :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jss Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 212.160.228.* 22.08.01, 14:34 dokladnie, to chyba jakas plaga, ale dotyczy raczej facetow, tzn. nie widzialam jeszcze dlubiacej (przepraszam za slowo) kobiety; z moich obserwacji wynika, ze mezczyzni robia to z wielka pasja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.25.97.* 23.08.01, 13:50 Namietnie zerkam w lusterka ... zeby sprawdzic czy jakis pacan nie wybija mi znowu szyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.eds.de 23.08.01, 15:38 Ogladaja fajne dupcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybierek Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.08.01, 17:02 ja moge sie przyznac do nastepujacych czynnosci: 1. krecenie numeru na komorce 2. czytanie GW i innych gazet 3. usmiechanie sie do sztuk w sasiednich samochodach (jesli akurat sa) 4. robienie gazem brum, brum, brum, zeby sprowokowac do wyscigu (jesli jestem na pole position i jesli ktos ma gorszy samochod ode mnie. oba warunki wystepuja prawie nigdy) 5. zbieranie rzeczy z podlogi przy siedzeniu pasazera 6. zbieranie dlugich wlosow mojej dziewczyny z siedzenia pasazera 7. wyrzucanie zebranych dlugich wlosow mojej dziewczyny z siedzenia pasazera 8. poprawianie krawata 9. zmienianie stacji radiowych 10. dlubanie w nosie 11. drapanie sie po glowie 12. (przed startem, gdy zmienia sie na zielone) trabienie na wolno startujacych natomiast nie puszczam bakow. baki puszczam tylko w czasie jazdy. i tylko przy otwartych oknach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Ka-eM Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:13 Pogłaśniają muzykę i wyśpiewują ciekawsze frazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flash Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 01:14 Ja np. 1 Szukam ciekawszej muzyki w radiu. 2 Rozgladam sie za znajomymi (moze akurat jada w te strone i ten tramwaj jak zwykle sie spoznia) 3 Gdy tylko mam dobry chumorek usmiecham sie do innych ale zadko z odzewem (wszysacy zamysleni i w pospiechu) 4 NO dobra przyznaje sie gdy zbliza sie czas odjazdu kombinuje ktorym pasem bedzie szybciej za skrzyzowaniem. A swoja droga na takim czerwonym tracimy bardzo wiele czasu (zycie mija) i jak tu "chwytac dzien". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RGB Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 20:57 Otwierają na maxa okno i suszą swój spocony łeb (i pachy)...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.chello.be 26.08.01, 21:05 Gość portalu: RGB napisał(a): > Otwierają na maxa okno i suszą swój spocony łeb (i pachy)...... No coz...to jak nie maja klimy, bo jak maja, to sie ciesza ze jeszcze troche dluzej posiedza w samochodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-likan Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 22:12 Jak jest duuuuuży korek przed światłami, a wiem że za np. 300m zaczyna sie pas do skrętu w prawo po prostu wjeżdżam na chodnik i jadę nim aż do wspomnianego pasa, przy żółtym gaz do dechy i nie trace czasu na stanie w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.waw.cdp.pl 30.08.01, 10:48 Nie bardzo wiem, czym tu się chwalić. Jeżdżenie po chodnikach to zwykłe chamstwo drogowe, a nie jakiś kozacki wyczyn. To już wolę grzebanie w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.77.32.* 03.09.01, 01:29 To widze ze z ciebie nie pelikan a zwykla swinia Odpowiedz Link Zgłoś
minich Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 27.08.01, 10:14 Dłubią w nosie, wyzywają tych którzy postawili światła,zastanawiają się jak ominąć kolejkę,co żona kazała kupić jaki numer wywinąć sąsiadowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.ptf.com.pl 27.08.01, 10:16 mam nadzieję,że mnie to nie spotka.....(taki mąż oczywiście)....... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 27.08.01, 10:26 Gość portalu: anka napisał(a): > mam nadzieję,że mnie to nie spotka.....(taki mąż oczywiście)....... To nie są najgorsze rzeczy, jakie mogą robić mężowie...Aniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.ptf.com.pl 27.08.01, 10:27 ale i tak bym takiego nie chciała.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:29 uwaga forum, zmywamy się, tu się robi prywatny wątek Chrisa i Anki....... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 27.08.01, 10:33 Gość portalu: o. napisał(a): > uwaga forum, zmywamy się, tu się robi prywatny wątek Chrisa i Anki....... To nieprawda, a poza tym i tak się nie zmyjecie tylko zlecicie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 27.08.01, 10:31 Wszystko przed Tobą Wybór należy do Ciebie...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filszy Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.ita.pwr.wroc.pl 27.08.01, 10:44 Mniemam iż palą te wstrętne papierochy, a gdy światło zmieni sie na zielone, to z okien leci tona kiepów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.25.149.* 27.08.01, 13:24 Jak tylko zatrzymam sie na czerwonym - zapuszczam wycieraczki, a nastepnie obserwuje kto idzie za moim przykladem. To jest zarazliwe co najmniej jak ziewanie! Naprawde zabawny widok. Dla odwazniejszych proponuje inny wariant zabaw z wycieraczkami. Wystarczy ustawic dysze lewego spryskiwacza na lewo od szyby (a prawego na prawa) i polewajac pasazerow czekajacych na przystanku obserwowac ich reakcje. W ten sposob czas spedzony na swiatlach mija naprawde szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.25.149.* 27.08.01, 13:28 Aha! czasem w przyplywach dobrego humoru, podskakuje w siedzeniu aby rozkolysac samochod. Ten zabieg dziala rozweselajaco na innych sfrustrowanych kierowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 213.25.149.* 27.08.01, 13:33 ... A jak juz calkiem nie moge wytrzymac, to wlaczam koguta i syrene, po czym spokojnie opuszczam skrzyzowanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligosia Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 217.153.51.* 28.08.01, 08:48 wyobraźcie sobie, że widziałam jak na światłach pani zdejmowała stanik, dyskretnie! zaczęła na jednym skrzyzowaniu - padła jedna naramka, jechałam obok i byłam pełna podziwu. Na drugim skrzyżowaniu zdjęła drugą naramką i poradziła sobie z zapięciem - zaznaczam że miała na sobie bluzeczkę. Był to fascynujący widok - zastanawiam się co by byłogdyby na moim miejscu jechał jakis facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.213.* 28.08.01, 08:51 jejku, a w jakim samochodzie ta pani jechała (czy to aby nie ja?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 195.205.69.* 28.08.01, 09:25 1. oczywiscie, ze zerkam w lusterko 2. rozgladam sie 3. zmieniam stacje radiowa 4.szukam czegos, co znajduje sie na tylnim siedzeniu 5. wys. sms( to juz opanowalam nie tylko na postoju) 6.kiedy obok mnie siedzi moj facet-robie co nieco, by bylo nam milo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyjka Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 18:00 trąbią jakby od reszty kierowców zależał kolor świateł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-likan Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 20:39 Jakiś czas temu gość stojący obok mnie przypalał sobie drewnianą fifę z zielskiem. Innym razem w Polonezie stojącym przede mną kierowca otworzył drzwi i wystawił na jezdnie 2 puszki po piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.spirs.jest.piekna.pl 29.08.01, 13:00 Moj ojciec namietnie dlubie w nosie, a matka zapisuje sobie w notesiku co ciekawsze myśli dot. jej pracy , ewentualnie rozmawia z psem, siedzącym na siedzeniu obok. Byłam w czasie wakacji w Moskwie. Tam kierowcy nic nie robią, ponieważ nawet nie zwracają uwagi na światła. W Rosji nawet na znaq "przejScie dla pieszych" jest narysowany biegnący ludzik - żeby przeżyć, trzeba biec. Odpowiedz Link Zgłoś
madziap. Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 29.08.01, 13:11 Wychodzi na to, z enikt czekajac na swiatlach po prostu cierpliwie nie czeka na ich zmiane! To stad po zapaleniu zielonego czeka odczekac kilkanascie sekund az pierwszy zagapiony kierowca ruszy!Stad robia sie korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziap Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: 212.160.165.* 29.08.01, 15:21 Co,pomyslow zabraklo? Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 30.08.01, 11:34 Ja, wyrwany z zamyślenia, zastanawiam się, co to za przystanek i czy już trzeba wyasiadać Odpowiedz Link Zgłoś
pedek Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? 31.08.01, 10:34 Jak to: co robia? Czekaja na zmiane swiatel !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTEK Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 12:40 Jak mają szyberdach to się opalają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: packard Re: CO ROBIĄ KIEROWCY GDY CZEKAJA NA ŚWIATŁACH ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:11 probuja włozyć reke pod spodnicę pasażerki, ale to banał Odpowiedz Link Zgłoś