Dodaj do ulubionych

Stawiam na swoim :)

18.01.12, 22:03
Przylazło, popatrzyło błagalnie, no więc co miałam zrobić? Wzięłam i postawiłam. Na swoim.
Obserwuj wątek
    • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 18.01.12, 23:59
      Przesunę nieco w moja stronę . tak lepiej wygląda.
      • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 07:14
        Enoweście. Normalnie czuję, że chcecie tanim kosztem postów ponabijać ;-)
        Ale tym niemniej tu se postawie. Na swoim, ofkoz.

Piotrze, drugi raz nie uda Ci sie wykorzystać zmęczenia materiału ;-)
        • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 08:47
          Sprawdzimy. I przeginam w druga stronę . Swoją strone
          • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:09
            Walka jest nierówna, uważam. Ale kiedys i tak będę miał dostęp do Neta po 17.00 ;-)
            A tymczasem ...
            • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:12
              Pójdzie człowiek spać na te głupie parę godzin i już jakieś przestawienia. Moje.
              PS. Baloo, pukam na fejsie :D
              • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:14
                Aha, a nie uważasz, że wylegiwanie sie do 9.12 nie przystoi klasie robotniczej ?
                • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:15
                  Zaraz sie zafejsbukuje.
                • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:18
                  Aha, a uważasz, że ja wstałam i od razu klepałam w klawisze? :D
                  • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:20
                    Tak, ja mam tak samo, jeszcze dodatkowo z papierosami, alkoholem, narkotykami, kobietami, jedzeniem i hazardem. To podobno daje się leczyć ;-)
                    • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:24
                      Jednakowoż, muszę przyznać, że zaraz po przeczytaniu biurowej poczty, wchodzę na Plażę, jak niegdyś :D
                      Baloo, merci :D
                      • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:27
                        Też tak mam, ostatnio, niewiedziećczemu. Z tym, że ie zawsze mi sie to udaje, kurnaszjegoolek.
                        • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:31
                          No, u mnie jakby lepiej pod tym względem, no i pod strzechą jednak też necik jest.
                          (Przy okazji, moje!)
                          • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:34
                            Aha, jak wrócę pod swoją własną strzechę, też będę się chwalił ;-)
                            (Czyje , mówiłaś ?)
                            • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:37
                              Nobo wiesz, kiedyś to tylko u ciurka mogłam.
                              (No jak to, czyje?)
                            • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:38
                              Żle usłyszałes , moje
                              Niektórzy to jeszcze PRZED wstaniem z łóżka łapia z laptoka. ( moje dziecko)
                              • baloo Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:42
                                Dlatego nie należy przedwcześnie wyposażać latorośli. Niech ćwiczą charakter (swój i pisma) ;-)

--
                                Czyje, znaczy, bo nie dosłyszalem ?
                                • misiania Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:44
                                  Czemu nie swoim się bawicie?

M. właścicielka
                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 09:45
                                    Aktu własności nie widzę, więc proszę tu nie pyszczyć.
                                    • misiania Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:12
                                      Nie słyszę protestów, więc zostawiam na moim i idę na film. W końcu za coś mi tu płacą :)))
                                      • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:17
                                        Słuzbowo ogladasz film? Ale nie zmuszają cię ? Bo czasem niektóre bywają cieżkostrawne
                                        • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:18
                                          I oczywiście przesuwam nieco na moje.
                                        • misiania Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:20
                                          Służbowo. Zmuszają. Dziwny ze mnie człowiek, ale wolę z musu oglądać filmy niż np. księgować... :))
                                          • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:34
                                            Taka Piłę na przykład też ?
                                            Bo mnie wystarczyły reklamówki by przez miesiąc się do kina nie zbliżac.
                                • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:03
                                  Laptoka wygrała w uczciwym zakładzie z mamą. I popracowała na niego solidnie. Kto mógł przewidziec ze jej ta pracowitośc przejdzie zaraz drugiego dnia po otwarciu paczki.

Na swoje przesuwam
                                • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:05
                                  > Czyje, znaczy, bo nie dosłyszalem ?

Moje dziecko, a bo co?
                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:13
                                    Baloo pytał czyje, w sensie u kogo stoi ;)
                                    A wiadomo, że u mnie przecież :)
                                    • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:19
                                      Moje dziecko stoi w tej chwili w Hulakuli. Tak sadze

I przesuwam na swoje na drugim froncie
    • misiania Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:21
      Przesunęłam do brzega. Na moje przesunęłam.
      • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:22
        a nene, ten brzeg to mój akurat jest. znaczy na moim stoi teraz.
      • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:24
        Enoweście, przesuwacie tam a sam, aż się podłoga rysuje.
        Niemniej stoi u mnie.
        • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:32
          Stało. Teraz jest na moim. I tu pozostanie
          • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:36
            Niedługo. Zabrałam sobie. Jak mnie przekupisz dobrą kawą to może oddam.
            • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:40
              Dla dzieci zbozowa Inka jest najlepsza. Nie mantyczą potem po nocy i nie przesuwaja co nie ich.

Robie porządek i na własciew , moje mioejsce przesuwam
              • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:43
                Ależ ja wyraźnie widzę, że ono od ciebie ucieka. Do mnie konkretnie.
                • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:47
                  no nie, ja w sąsiednim wątku rozkładam catering, a w międzyczasie za moimi plecami takie rzeczy! Oddawać!
                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:54
                    Przesuwam na właściwe moje miejsce. Kropelkę kropelki pod spód podkadam . Nim dziewczynki uporają się ze sniadaniem powinno sie trwale związac
                    • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 10:56
                      Aha, chciałbyś :D
                      Kropelki mnie nie straszne, mam sposoby.
                      • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 11:08
                        kropelek lepiej nie stosować, ja raz przykleiłam się nią do szopki, a kolega skleił swoje dwie powieki, górną i dolną konkretnie. Lepiej zastosować przesunięcie na swoje z okrzykiem "zaplute, zamazane", co też czynię.
                        • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 11:12
                          Z Ukaszkiem się przykleiłaś? :)
                          Blee, ocieram to oplute, okopuję piachem i sio!
                          • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 11:19
                            A nie nie, to czasy podstawowkowe jeszcze były z tą szopką.
                            Odkopuje spod piasku, zabieram pod pachę i idę do swojego grajdołka.
                            • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 11:48
                              Wszyscy poszli chyba, ale to dobrze, będzie u mnie.
                              • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 11:51
                                Na przeczekanie mnie chciałaś wziąć, ale nie ma tak łatwo. Ciur mój zaginął w tajemniczych okolicznościach i czuje że przeczytałam już cały internet, kontrolując w drugim oknie czy dalej na moim stoi. Przesuwam więc zgrabnie w swoją stronę.
                                • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 12:05
                                  Taka ja to jednym okiem w systemach rezerwacyjnych jestem, drugim na gg, ale trzecie najważniejsze kontroluje plażę. Więc cóż wypada mi zrobić w tej sytuacji? Przyklepać moje, oczywiście.
                                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 12:29
                                    Do czasu
                                    Moje.
                                    • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 12:33
                                      no weście się no. Moje.
                                      • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 13:00
                                        Ojtam, ojtam, na co Ci to? Przygarniam.
                                        • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 13:18
                                          nie ma to tamto, oddawać. Siądę na wszelki wypadek na, żeby nikt nie podebrał.
                                          • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 13:35
                                            Przesuwam powoli na swoje ( z Emusia na wierzchu )
                                            • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 13:43
                                              Nosz żadnego szacunku dla kobiet no! Mamy wszakże pierwszeństwo.
                                            • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 13:45
                                              Wiatr dmuchnął, to pokulało się do mnie. Emusia mało waży, to ją zwiało.
                                              • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 13:58
                                                przyczepiłam ciężarki do nóg i siadam jeszcze raz.
                                                • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:06
                                                  Nie zauważyłaś, że leje, a ty bez parasola? Ja mam, więc lepiej mu u mnie będzie.
                                                  (PS. Jesteś na fejsie może?)
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:15
                                                    pelerynkę mam dużą, zmieścimy się oboje.

(jestem, ale z różnych względów wolałabym nie podawać, mam nadzieję, że się nie pogniewacie)
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:20
                                                    A nene, pelerynka nie wchodzi w grę, parasol li i jedynie.
                                                    (nie pogniewamy się, to tylko ciekawość, ju noł, jak po latach wszyscy wyglądają:0)
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:23
                                                    to w ogóle zabieram i stawiam tu, u siebie pod biurkiem, jest sucho jak pieprz.

(to mogę wysłać zainteresowanym na maila słit focie)
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:26
                                                    Pod biurkiem to masz kurz, a on(o) ma alergię. A u mnie jest idealnie.
                                                    (a nieno, spoko, nie wymagam aż tak, może zobaczymy się live :0)
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:28
                                                    posprzątane mam, wypraszam sobie!

(niestety ale na livie mnie nie będzie, gdziekolwiek by był)
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:35
                                                    No dobrze, faktycznie masz, to ta starość i problemy ze wzrokiem :)
                                                    Tylko rozumiesz, to nie to miejsce i czas.
                                                    (nno, jeśli dojdzie do live'a wogle, ale nawet krk?)
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:36
                                                    no to na czerwonej poduszce na podwyższeniu. Lepszego miejsca nie można znaleźć.

(nawet w krk, taki los)
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:43
                                                    A nene, w mylnym tkwisz błędzie. Są lepsze miejsca.

(no to szkoda)
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:45
                                                    Możesz jakiś przykład zaprezentować dla lepszej wizualizacji?
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:50
                                                    Dopadniemy setki przed 16?
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:51
                                                    No ba, w tym tempie to pewne :0
                                                    Lepszy przykład, łóżeczko. Ciepło, miło i przyjemnie ;D
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 14:58
                                                    Zwizualizowałam sobie i mi się tylko spać zachciało. Zły pomysł to jest. Myślę, że jednak plaża jest odpowiedniejszym miejscem, tylko z tą pogoda coś koniecznie trzeba zrobić. Czy Indianie i Winnetou przewidzieli taniec odpędzający deszcz?
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:05
                                                    To już musisz specjalistów pytać, mnie ta kultura całkiem obca jest.
                                                    A pogoda, faktycznie, brrrr. Będzie problem za 2 godziny się zbierać.
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:09
                                                    za godzinę nawet. Specjalistą od Winnetou był Baloo zdaje się do spółki z Oxym, ale coś ich prowajder z ciurem na amen zeżarł.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:12
                                                    Bardziej Chris niż Ox, mam wrażenie.
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:16
                                                    A chyba faktycznie, pamięć już nie ta. Chyba nawet raz przeczytałam te wiekopomne dzieła. Bardziej mi się podobały niż lalka w każdym bądź razie. Zwłaszcza, że jej na pewno nie przeczytałam.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:19
                                                    Ja je nawet mam wydrukowane i w teczce sobie trzymam :)
                                                    Mieli fantazję, to trzeba przyznać.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:20
                                                    W ogóle cała tfurczość plażowa jest niepowtarzalna.
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:25
                                                    Nawet pamiętam swoje kosmiczne imie: Chkra Masło. Teraz bym była Chkra Mamy. Ale i tak przepraszam bardzo Cipy Anieli nie pobiję :)
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:27
                                                    No co ty, nie byłaś Masło tylko Słoma ;D
                                                    A Socbe Cipoz i Kulwo Brtar to był hit sezonu :0
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:30
                                                    A przepraszam, widocznie tą słomą miałam mózg wyścielony i na pamięć mi się rzuciło :) Jak ja wam wtedy zazdrościłam pracy, bo w najlepszych godzinach do pitolenia ja byłam w szkole, a po południu mogłam tylko czytać rezultaty. Teraz w godzinach pitolenia jestem na necie, a tu nie było z kim kawusi pic. Może nastąpi jakaś zmiana :)
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:33
                                                    Albo Masła za dużo jesz:)
                                                    No faktem jest, że tu się życie koncentrowało zawsze w godzinach ciurkania. A jak było po, to ja byłam odcięta. Teraz na szczęście mogę z dwóch frontów nacierać :D
                                                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:28
                                                    No nie może byc. Przeciez mówiłas że przeczytałaś !!

W mędzyczasie przeturliwuję na swoje.

A skoro juz na zaś sie spotkaniowo wykrecasz to opropsze o gołębia z konterfektem
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:31
                                                    A nene ja nioszkę zgaduję, a tym czasem cichaczem na moim stawiam i betonem zalewam, niedoruszenia.
                                                    wkradam się zanim zastygnie. ten beton.
                                                    i Piotrze, bez turlania mi tu!
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:34
                                                    jest szansa na setke przed 16! To powinno załatwić sprawę tego, że na moim stoi oczywiście.
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:38
                                                    szybko szybko bo czas nagli
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:39
                                                    czy nabijanie postów jest niezgodne z regulaminem konkursu łapania stówek?
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:37
                                                    do gołębnika powinien dobijać się już jakiś zmęczony podróżą gołąb.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:42
                                                    Każdy może raz w celu zdobycia stufki sobie ponabijać.
                                                    Tak twierdzę ja.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:42
                                                    Choć przecież lepiej rozmawiać z kimś :D
                                                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:42
                                                    Fiu fiu

Jakbyś sie jeszcze tak ubrała jak mówiłas to firma by zamarła z wrażenia na conajmniej kilka godzin

I kozystając z zamarcia , przeturliwuje w bezpieczny kąt, mój kąt.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:44
                                                    do czyjego?
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:46
                                                    A, i moje rzecz jasna!
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:47
                                                    Czasem lepiej to nawet dwa razy potwierdzić.
                                                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:48
                                                    A nie w twoim kącie to tylko odcisk w betonie pozostał
                                                    U mnie stoi oryginał
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:48
                                                    Akurat na moje tak się składa.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:48
                                                    Szłoby się kłócić.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:49
                                                    (w stufce daję fory, w stawianiu nie)
                                                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:50
                                                    Tu sie nie ma co kłócić bo po prostu stoi u mnie
                                                    dla pewności siade sobie na nim
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:49
                                                    przypadkiem walnęłam 90 jako przedsmak setki. Te drżące ręcę, to bicie serca, uwielbiam to uczucie przedsetkowe!
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:49
                                                    95!
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:50
                                                    zaczynam się gubic
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:50
                                                    zawsze miałam z tym problem przy setkach
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:49
                                                    hehehe, ekstaza :D
    • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:50
      przygotowuję się
      • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:51
        noi masz to chyba 100 była!
      • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:51
        juz po
        • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:53
          Czy była jakaś komisja do rozstrzygania setkowego? Bo jak odświeżyłam po moim to było ewidentnie 100, więc sobie nieskromnie przypisuję ją.
          • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:58
            Może być twoja ;P
            • emusia Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 09:07
              Dedykuję wszystkim zielonym nickom!
              • baloo Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 09:15
                Aha. Cichaczem, oprócz stufki, chciałaś se coś przestawić może ? Nene.
      • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:51
        Strzelam
        • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:52
          czyje w końcu? (liczniki do mnie nie przemawiają, fcale a fcale)
          • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:53
            po moim strzale było 103 :(
        • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:52
          cholerny telefon, w takiej chwili
          • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:54
            i w dodatku jeszcze nie jest na twoim, hyhy
          • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:54
            mam nadzieje, że współpracownicy nie zauważyli nagłego błysku namiętności w moim oku...
            • emusia Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 15:56
              i tymże optymistycznym akcentem mówię do widzenia, do zobaczenia w poniedziałek, chyba że jutro uczelniany ciur da mi zajrzeć na moment, może znowu złapać jakąś setkę. Miłego weekendu!
              • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 20:20
                Z tego wszystkiego, to zapomniałam powiedzieć, że na moim jest.
                • misiania Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 21:14
                  enie. na moim, rzecz jasna.
                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 23:04
                    Pod osłoną nocy przesuwam na swoje. śledziami mocuje do podłoza i nakrywam siatką maskujacą.
                    Na poprzednim miejscu pozostawiam podróbkę. napewno ktoś się da zwieść.
                    • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 19.01.12, 23:56
                      Działa
                      • baloo Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 07:22
                        Rzeczywiście , działa.
                        • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 09:35
                          Działa działa , nie daje sie przesunąć z mojego
                          • baloo Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 09:38
                            No jak nie, jak tak ?
                            • emusia Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 09:43
                              całkiem ładnie się przesuwa na moje!
                              • baloo Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 09:46
                                Sio. Kucyki zaplatać ;-)
                                • emusia Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 10:15
                                  Już zaplecione, mogę przejąć na czas jak będziesz przygładzać siwy włos na Twojej skroni (narażam się, oj narażam).
                                  • baloo Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 10:35
                                    Enoweś. Te kilka srebrzystych nitek tylko dodaje mi wdzięku i wzbudza mylne wrażenie stateczności ;-)
                                    • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 16:06
                                      Musiałam się podszkolić nieco, ale jużjuż jestem. No i moje :D
                                      • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 17:55
                                        Korzystając że Baloo przygładza , Emusia czesze , Misiania ratuje a Nioszka szkoli - przesuwam na swoje i znikam
                                        • emusia Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 18:32
                                          Wszyscy zniknęli to ja postawie na swoim, może do poniedziałku postoi.
                                          • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 19:21
                                            No chyba raczysz żartować :D
                                            • pieranka Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 20:54
                                              anene, stawiam na swoim. twardo i nieodwołalnie.
                                              • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 21:17
                                                Też się cieszę Pieranko, że wstąpiłaś, ale wiesz, zasady są jasne :D
                                                • pieranka Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 22:28
                                                  Zasady? Pffff!
                                                  Moje stoi. Tam, gdzie postawiłam.
                                                  • emusia Re: Stawiam na swoim :) 20.01.12, 22:36
                                                    Cześć Pieranko! Mogłabyś mi pomóc tu na moje przestawić?
                                                  • misiania Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 00:36
                                                    Nie ma to jak postawić na swoim.
                                                  • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 08:25
                                                    Witam wszystkie dziewczynki

I przestawiam na swoje.
                                                  • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 09:06
                                                    W sobotni poranek to lepiej wygląda jednak u mnie.
                                                  • baloo Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 14:15
                                                    pieranka napisała:
                                                    > Zasady? Pffff!
                                                    > Moje stoi. Tam, gdzie postawiłam.

Zas tam. Przy okazji unizonego powitania, chcilbym zuwazyc, ze kolezanka Pieranka jest calkiem bez alibi, jak na tak dlugie milczenie ;-)

Znacz, ten teges kociol garnkowi; wiem to, ale co mi tam ;-)
    • misiania Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 12:09
      Lubię ten lewy margines. MÓJ lewy margines.
      • baloo Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 14:13
        Na moim niech postoi chwil kilka
        • misiania Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 15:24
          I wystarczy :)
          • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 21.01.12, 21:31
            Też tak myślę, że wystarczy :)
            • misiania Re: Stawiam na swoim :) 22.01.12, 00:57
              No właśnie. Moje.
              • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 22.01.12, 12:54
                Ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela będzie dla nas :D
                • oxycort Re: Stawiam na swoim :) 22.01.12, 22:19
                  Anene.
                  Pod osłoną podwieczorkowej pory przybywam z Niencaka niczym złodziej na brzmienną. Wyćwiczonym, zawinklowym ruchem wężowym podbieram, z niedzielnej pajęczyny obczyszczam i znikam z wybrzuszonym zanaddrzem nieniepopokojony przez nikogo.
                  ~~
                  ox
                  • misiania Re: Stawiam na swoim :) 22.01.12, 22:34
                    Coś ci się pomyliło, Oxy. Moje.
                    • piotr_c Re: Stawiam na swoim :) 23.01.12, 00:38
                      Jakoby duch północna porą się pojawiam i na swoje przestawiam. Pozdrowienia z nad morza przesyłam.
                      • baloo Re: Stawiam na swoim :) 23.01.12, 01:10
                        Trochę za wcześnie sie zjawiłeś , Pietrze. I za krótko siedziałeś ;-)
                        Pozdrowionka, papulce i miziaki . fuj.
              • lipido Re: Stawiam na swoim :) 10.03.12, 20:02
                Moje? Co je moje to je moje, a co Twoje to też moje :D

----------------------------------------------
                mieszkania Ochota sprzedam
    • baloo Re: Stawiam na swoim :) 23.01.12, 00:48
      Niech poniedziałkowy poranek zastanie nas na moim.
      • baloo Re: Stawiam na swoim :) 23.01.12, 01:09
        Stosujemy tu zasadę "Lepiej późno niż wcale" ;-)
        • nioszka Re: Stawiam na swoim :) 23.01.12, 09:10