Dodaj do ulubionych

Gdzie zakopaliście ...

14.07.03, 07:36
... Timita?????

Szukamy go od wczoraj! Zakopał się znów za wydmą!
Zatem nawet kawy dziś nie ma w ofercie ...

Kto pomoże go odkopać?
W końcu kawy by się można napić :-)
I z lodówki Timita coś słodkiego sobie doń wziąść :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2miki Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! IP: 213.255.126.* 14.07.03, 08:13
      Timit, wychodz, no!
      • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:21
        No właśnie, wychodź!

A Ty Viki nie gadaj,
        tylko bierz się za łopatę i odkopuj! :-P
        • Gość: viki2lav Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! IP: 213.255.126.* 14.07.03, 08:25
          mam glowe zajeta lista rzeczy do kupienia i do spakowania! O, saperka! Dobra
          pomoge ci, a moze go lepiej zakopiemy?
          • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:27
            Dobra, dobra,
            zakopywać to każdy potrafi,
            a Ty sobie na wakacje pojedziesz,
            a my tu bez kawy i lodówki zostaniemy sami :-P
          • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:37
            a to juz wiem kto mnei tak urzadzil????;>
            kopac ino szybciej...
            • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:38
              Timit,
              szybciej już nie mogę,
              nikt mi nie pomaga,
              a kopię sam już od piątku :-P
              • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:45
                Bry :))))))))))))

qurczaczek, ja tu biegiem leciałam na kawę, a z kawy nici i licz tu na faceta,
                gdy masz potrzebę.................. Do łopaty zagoni :))))))))
                • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:51
                  No właśnie! :-P

Najpierw obiecuje,
                  lodówkę przynosi,
                  sorbety serwuje,
                  a potem w wydmie się zaszywa :-P

A kubeczki chociaż mamy?
                  • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:53
                    ja sobie spokojnie spalem na wydmie a obudzilem sie zasypany..to pewnie sprawka
                    viki, bo byla a teraz zniknela;>!!

o i udalo sie, jeszcze tylko otrzasne sie z piasku i dam cos jesc..kawa!!!
                    • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:57
                      KAWY!!!!!! SZYBKO!!!!!!!
                      A kto dziś przyniósł świeże bułeczki???
                      Timitku, jeszcze tylko tyle piasku przy kołnierzu, daj strzepnę :-PPPPPPP
                      • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:58
                        eh...nie ma to jak pomocna dlon plazowiczow...:)
                        • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:00
                          Viki2fiki - nick mówi sam za siebie - zrobiła Ci fiku-miku :-P

A teraz się nie ociągaj, my cały czas czekamy z pustymi kubeczkami :-)))
                        • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:01
                          Plażowiczów????
                          No wiesz Timitku, nie spodziewałam się....... :-(((((((
                          • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:03
                            w tym zawieraja sie tez plazowiczki:) wiesz taki skrot...

a no prosze kawa!!do wyboru...
                            • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:11
                              Timit :-)

Ty przestań myśleć,
                              bo my tu bez kawy od piątku :-P

Nalej w końcu!
                              I wyrażaj się :-P
                              Bo ja taaakie oczy na tych "plażowiczów" zrobiłem :-P
                            • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:15
                              Timitku, kamień z serca mi spadł :)))))

Bo już bałam się Cię dotykać :))))))

A ta kawa, to co to jest????
                              • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:17
                                kawa w wersji rozna!!
                                • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:23
                                  Kawa opiekana?????:PPPPP

timit napisał:

> kawa w wersji rozna!!
                                  >
                                  • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:24
                                    tak, wersja z ketchupem, fuj;>
                                    • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:28
                                      FUUUUUUJJJJJJJ!!!!!!!!
                                      Ka serwuje lepszą :PPPPPPP
                                      Ka, przyniosłeś może małe moje ulubione małe conieco??????

timit napisał:

> tak, wersja z ketchupem, fuj;>
                                      >
                                      • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:35
                                        Ale Timit nie powiedział,
                                        gdzie zakopał swoją lodówkę :-P

A małe conieco tam właśnie było :-(
                          • edzioszka Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:04
                            to ja espresso poproszę i rogaliki francuskie z marmeladą...:)
                            • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:14
                              a prosze!!a kawa to stoi tu od 5 minut...w weekend to widzialem ze ktos inny
                              kawe serwowal to sie zza wydmy nie wychylalem...
                              • edzioszka Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:17
                                a dziękuje, zapoznam się z poranną prasą, z pewnością cos optymistycznego
                                wyczytam...;)
                              • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:17
                                No właśnie! :-P
                                Nie wychylałeś się :-P
                                A może trzeba było? :-)

Bo kawa to kawa, ale stracić można o wiele więcej, niż kubek kawy :-P
                                • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:20
                                  a co mozna stracic??glove?
                                  • edzioszka Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:21
                                    w towarzystwie uroczych panów to owszem stracic można...;)
                                    • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:23
                                      jakich znowu panow, o co chodzi/?
                                  • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:24
                                    Timit,

dla tak pięknych i uroczych plażowiczek,
                                    to Ty głowy nie chcesz tracić????????????????

Cały weekend tylko podglądałeś? :-P
                                    Oj, nieładnie ...
                                    • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:28
                                      oj nie caly...a poza tym podgladalem tez sasiadki przez lornetke;>

a teraz to ja glowe stracilem i nic nie rozumie;> odloze ja na bok, jak
                                      aniela...
                                      • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:35
                                        Timit,
                                        Ty nie podglądaj,
                                        Ty zacznij działać w końcu :-))))
                                • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:22
                                  No tak, ja straciłam weekend kopacza, gdybym to ja wiedziała ......

ka_27 napisał:

> No właśnie! :-P
                                  > Nie wychylałeś się :-P
                                  > A może trzeba było? :-)
                                  >
                                  > Bo kawa to kawa, ale stracić można o wiele więcej, niż kubek kawy :-P
                                  • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:23
                                    ........i kawa w kubku:)
                                    • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:25
                                      cytrynka, czy nie mozna czasem drobnej ściemki zrobic?...;)
                                      • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:30
                                        Ketchup w kawie, to ściemka?????

Timit mnie chyba nie lubi.....

edzioszka napisała:

> cytrynka, czy nie mozna czasem drobnej ściemki zrobic?...;)
                                        >
                                        >
                                        >
                                        >
                                        • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:31
                                          sciemki, ketchupu??
                                          • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:40
                                            Wykop w końcu tą lodówkę!!!!!!

Ka, tam były parówki????

timit napisał:

> sciemki, ketchupu??
                                            >
                                            • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:42
                                              parowek tam nie ma!! sa tylko wyrafinowane dania...

a lodowke ukrylem, zebyscie nie podjadali miedzy posilkami!!
                                              • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:46
                                                Timit!

Dzieki, że dbasz o naszą linię :-))))

Ale parówki ja tam sam wkładałem przed weekendem!
                                                A Ty ponoć byłeś zakopany :-P

Parówkowym skrytożercom stanowczo mówimy: NIE!!!!!!!

• timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:49
                                                  no wlasnie skrytozerco!!;> a ja zakopany zostalem dopiero w piatek wieczorem po
                                                  ukryciu lodowki. chyba ze mieliscie jakas swoja - a to oznacza bunt?!
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:53
                                                    No pięknie.....
                                                    Kawy nie dostałam.....
                                                    Parówki zeżarli........
                                                    I qurcze, może któryś by się ruszył w końcu!!!!!!!
                                                    Dama czeka, a gdzie gentelmeni???????????

timit napisał:

> no wlasnie skrytozerco!!;> a ja zakopany zostalem dopiero w piatek wieczorem
                                                    > po
                                                    > ukryciu lodowki. chyba ze mieliscie jakas swoja - a to oznacza bunt?!
                                                    >
                                                  • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:56
                                                    Do usług ma Milady :-)))))
                                                    Kawę na ręcznik plażowy podano :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:18
                                                    Do usług??????

No kawa co prawda jest, ale gdzie te parówki?????:PPPPPPPPPPP

ka_27 napisał:

> Do usług ma Milady :-)))))
                                                    > Kawę na ręcznik plażowy podano :-)
                                                  • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:20
                                                    Zawsze dla Ciebie Milady :-))))

Właśne wróciłem ze sklepu,
                                                    przez Timita musiałem tam pobiec
                                                    i świeże parówki kupić :-P

Ketchup czy musztarda Milady? :-)
                                                  • timit bo bede zly.... 14.07.03, 10:23
                                                    bo zrobie bunt i pojde na inna plaze z lodowka i termosem?!?!dalem do kawy
                                                    slodycze w postaci ciastek roznych...a wy plebejskie parowki do kawy chcecie
                                                    jesc??!!
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 10:29

Ja to bym zjadł parówki,
                                                    bo w końcu bardzo się zmęczyłem tym odkopywaniem Ciebie od piątku :-P

Bunt czy bounty masz do tej kawy? :-P

A Milady ciastek na pewno nie odmówi,
                                                    gdy genatelman talerzyk przed nią postawi ... :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:31
                                                    Parówki pyyyychoootaaaaa :)))))))))))))))))

Proszę o babeczkę z owocami Timitku :)))))))))))
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:43
                                                    prosze, masz od razu 2!!
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:57
                                                    A z czarnymi jagodami jest???
                                                    A sorbet to gdzie się podział?????

timit napisał:

> prosze, masz od razu 2!!
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:03
                                                    nie wiem kto was tak rozpuscil chcielibyscie miec od razu wszystko i naraz!?
                                                    eh..nie ma sorbetu. dzis inne menu...a z jagodami o prosze tu lezy, tylko
                                                    trzeba siegnac..;>
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:07
                                                    A może z rączki do buzi? :PPPPPPPPPPP

timit napisał:

> nie wiem kto was tak rozpuscil chcielibyscie miec od razu wszystko i naraz!?
                                                    > eh..nie ma sorbetu. dzis inne menu...a z jagodami o prosze tu lezy, tylko
                                                    > trzeba siegnac..;>
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:08
                                                    mhmmm...prosze! tylko mnie nei dziabnij:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:19
                                                    Od kiedy to Cytryny mają zęby???????????!!!!!!!!!!

timit napisał:

> mhmmm...prosze! tylko mnie nei dziabnij:)
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:21
                                                    a to jak ty jesz??
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:23
                                                    Kwaśnie jadam, kwaśnie :))))))

Zupę ogórkową Timitku poproszę!

timit napisał:

> a to jak ty jesz??
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:24
                                                    eee nie ma DZiS...
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:26
                                                    To co dzisiaj w menu jest przewidziane???

timit napisał:

> eee nie ma DZiS...
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:33
                                                    jej ciastka leza od 15 minut!!tylkio trzeba je sobie wziac..jedzcie w takim
                                                    razie parowki ale tak zebym nie widzial;>
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 10:41

Parówki już dawno zjedzone,
                                                    został już tylko brudny talerzyk :-P

Ja Cię odkopywałem, Milady tęskniła,
                                                    to teraz Ty w ramach rekompensaty możesz umyć ten talerzyk :-)
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:44
                                                    przepraszam ale po parowkach nigdy!!

wloz do zmywarki, tam za sosna jest...
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 10:58
                                                    Za którą sosną? :-)

Za tą? :-P
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:00
                                                    za to obok, wygieta...
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 11:06
                                                    Ta smukła wygięta? :-)
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:07
                                                    dokladnie.
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 11:15
                                                    Ooooo ... :-)

Już tam biegnę :-P
                                                  • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:55
                                                    Timit,
                                                    w tym towarzystwie za lodówkę,
                                                    to Ty jesteś odpowiedzialny,
                                                    w końcu sam ją przytargałeś na własnych plecach :-P

No właśnie "pilnowaczu" lodówki :-P
                                                  • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:58
                                                    eh ja kawe juz dawalem i widzialem twoje jedwabne rece na uchu kubka;> kobiety?!

a lodowka moja jest ukryta i zadnych parowek tam nie bylo!! to wydaje teraz
                                                    herbatniki, ciasteczka zbozowe i jagodzianki. ktio chce??
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:05
                                                    Timitku!!!!
                                                    Wrrrrrrrrr ........
                                                    Pieszczoty przed kawą????????
                                                    Ojjj, dobrze dzień się zaczyna :PPPPPPPPPPPP
                                                  • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:13
                                                    ano:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:16
                                                    Ano ..... miło :)))))))))))))))))))))

timit napisał:

> ano:)
                                                    >
                                            • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:42
                                              a dziwisz się jak tu nikt nie sprzątał od piątku...szkła się pełno poniewiera,
                                              przewrócic się można...;)
                                        • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:32
                                          raczej niewydolna kombinacja - a może krzest dla wilków morskich?...;)
                                    • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:26
                                      Noooooo ....
                                      Nareszcie :-)

> ........i kawa w kubku:)
                                      >
                                      • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:28
                                        i królewski jej aromat wypełnił całą plażę...;)
                                        • timit :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 14.07.03, 09:32
                                          jak zawszeee
                                          • edzioszka Re: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 14.07.03, 09:33
                                            nie zwróciłam uwagi, nie węszę tu...;)
                                            • timit kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:34
                                              eh ignorantka;>
                                              • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:35
                                                ale zteinizować też ją czasem mozna...;)
                                                • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:40
                                                  tylko po co?? a poza tym kofeinizacja to proces calosciwoy, docierajacy do
                                                  kazdej sfery zycia plazowego;>!!
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:43
                                                    fakt, nałóg wszędzie wlezie i ogarnia swem działaniem całkoształt...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:45
                                                    to nie nalog to przyjemnosc!
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:57
                                                    ale i przyjemność należy z umiarem dawkować...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:02
                                                    moze z przerwami...ale mozna intensywnie:)
                                                  • Gość: edzioszka Re: kofeinizacja plazy... IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 10:28
                                                    jak intensywnie, to co proponujesz?..;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:29
                                                    maraton;>
                                                  • Gość: edzioszka Re: kofeinizacja plazy... IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 10:42
                                                    trzeźwości?...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:45
                                                    usmiechu;>
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:46
                                                    ordery przyznają może?...to już prężę pierś do udekorowania...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:51
                                                    ordery z ziemniaka:)
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:05
                                                    z ziemniaka to tylko produkuję trefne pieczatki...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:06
                                                    a frytek nie lubisz??
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:10
                                                    tylko z chlebem...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:12
                                                    bez soli??
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:15
                                                    do soli to mnie głowa boli < a szczególnie jej połowa>...;)
                      • ignatz Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 15.07.03, 20:42
                        spokojunie :-)
    • timit dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 11:35
      moja lodowka(polaczona z kuchenka) zaczela pracowac nad dzisiejszym lunchem.
      pora ok 12...czy chcecie pozniej??
      • edzioszka Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 11:38
        ja wkrótce wychodze, także innym odpowiedź pozostawiam...:)
      • timit Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:16
        nie chcecie, to nie bedzie!!
        • ka_27 dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:21
          Timit,

jak to nie chcemy??
          Ja chcę, Milady:) pewnie też :-)
          Bo w zeszłym tygodniu ciągle narzekała ...
          • timit Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:23
            nikt sie nie odzywal...
            • timit Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:23
              myslalem ze nie chcecie,..
      • ignatz Re: dzisiejszy lunch...:) 15.07.03, 20:42
        póxniej
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:23
      sto???
      • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:25
        Timit,

a gong to juz był?? :-P

A w sprawie stołu, to może Edzioszka coś wie? :-P
      • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:26
        no i nie wiadomo co. dlatego podam lunch...

dzis nalesniki z orzechami i czekolada, moga tez byc z roznymi owocami. a i
        placki z jablkami...
        • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:36
          A z jakimi owocami?

Do Ciebie pasuje tylko Ananas :-P

Tarta z jabłkami :-)))
          • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:37
            hi hi .......
            A NA NAS przyszedł czas,
            na ręcznik!!!!!
            • timit wrrrrrrrrr.......... 14.07.03, 12:40
              wredni;>

na pewno nei z jablkiem. z malinami, truskawkami...
              • kwasna_cytryna Re: wrrrrrrrrr.......... 14.07.03, 12:52
                Milutki Timitek, sezon na truskawki już minął, a mrozonych jeść nie
                będę :PPPPPPPPPP
              • ka_27 wrrrrrrrrr.......... 14.07.03, 12:53
                Timit,

ale masz już w naszym grajdołku wykupiony abonament
                oraz własną tabliczkę :-)))
                • Gość: edzioszka Re: wrrrrrrrrr.......... IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 12:55
                  poproszę sernik z galaretką i truskawkami na wynos...;)

• timit jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 12:58
                    truskawki nie sa polskie, niestety...ale ty marudzisz cytryno!!eh..kobiety?!

...
                    • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 12:59
                      Milady wie, co lubi :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

timit napisał:

> truskawki nie sa polskie, niestety...ale ty marudzisz cytryno!!eh..kobiety?!
                      >
                      > ...
                      >
                      • timit Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:02
                        miLady pewnie w rekawiczkach je, nie??
                        • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:06
                          Milady wie, kiedy należy założyć kapelusz i rękawiczki.......
                          Milady wie, kiedy rękawiczki należy zdjąć.....

timit napisał:

> miLady pewnie w rekawiczkach je, nie??
                          >
                          • timit Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:08
                            tzn kiedy??
                            • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:14
                              Na wyścigi w Ascot :PPPPPPPPPPPPPP

timit napisał:

> tzn kiedy??
                              >
                              • timit Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:16
                                tylko??a wyscigi rydwanami na plazy to nie??
                                • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 14:31
                                  A wyścigi to Cezar uskutecznia :PPPPPP

timit napisał:

> tylko??a wyscigi rydwanami na plazy to nie??
                                  >
                                  • ka_27 jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 08:27
                                    Rydwany ognia?? :-PP

Na plaży?
                                    • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 08:49
                                      Dzień dobry :)))))))

uuuu, zdaje się, że rekiny juz nadpłynęly ;PPP
                                      • ka_27 jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 09:17
                                        To czas zęby ostrzyć :-P
                                        • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 09:20
                                          yyyy to będą piranie kontra rekiny ?? :P
                                          • ka_27 jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 09:29
                                            Brutusy zawsze Cię obronią ma Milady:)
                  • ka_27 Brutusów come back (n/txt) 14.07.03, 12:58
                    • timit czy............. 14.07.03, 13:09
                      ..tylko my jemy na plazy?? czym zywia sie inni??(nie bronia;>)...
                      • ka_27 czy............. 14.07.03, 13:13
                        W naszym grajdałku jest bardzo kameralnie :-)))

Ale goście mile widziani :-)

A kogoś zaprosiłeś?
                        • timit Re: czy............. 14.07.03, 13:16
                          a to my w grajdolku siedzimy??tacy wyalienowani?moze ja w jakiej hipnozie
                          jestem??he...

nikogo nei zapraszalem...ulana juz nie ma...
                          • ka_27 czy............. 14.07.03, 14:21
                            Timit,

na plaży grajdołków bez liku:-)))

Może się przejdziemy i co urodziwsze obaczymy? :-P
                            • ka_27 czy............. 14.07.03, 15:12
                              Timit,

mieliśmy tylko obaczyć co piękniejsze plażowiczki :)))))
                              A Ty znów w jakimś grajdołku ugrzęzłeś,
                              a ja łopatkę już zwróciłem :-P
                              • timit cototo nie..... 14.07.03, 15:47
                                schizo??;>

ja z toba nigdzie nie chodzilem...po zadnych grajdolkach i zadnych grabek nie
                                mam!!??
                                • ka_27 cototo nie..... 14.07.03, 15:52
                                  Timit,

to była luźna propozycja,
                                  ale gdzie Ty zniknąłeś,
                                  to ja już nie wiem :-P

• timit Re: cototo nie..... 14.07.03, 15:57
                                    poplywac...;>
                                    • ka_27 cototo nie..... 15.07.03, 08:02
                                      Ale uważaj na rekiny :-P

Nie chcemy Cię stracic,
                                      bo kto będzie nam lunch serwował? :-P
                                      • timit Re: cototo nie..... 15.07.03, 09:24
                                        ja dzis surfuje lunch...
                                        • ka_27 cototo nie..... 15.07.03, 09:28
                                          Czyli będzie pienisty, niczym morska fala? :-P

A kawę dziś sam robić musiałem :-)
                                          Bo Ty chyba wczoraj, jak poszedłem,
                                          to z innymi flaszkę obalałeś
                                          i dziś zaspałeś :-P
                                          • kwasna_cytryna Re: cototo nie..... 15.07.03, 09:30
                                            A mówili, że gentelmeni... a kawe sama muszę sobie robić :-((((
                                            • timit przepraszam.. 15.07.03, 09:31
                                              ale ciurrrr...kawa jest ale nie wiem czy lunch bedzie...
                                              • kwasna_cytryna Re: przepraszam.. 15.07.03, 09:40
                                                Timitku, a co siem stało ??
                                                • ka_27 przepraszam.. 15.07.03, 09:44
                                                  Cześć Timit,

my także mamy ciur,
                                                  ale tylko z Tobą lunch możemy zjeść :-)
    • timit lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:47
      na chwilku ucieklem zeby podac wam jedzenie!!

salatka grecka, kebab, piersi kurczaka z grilla, zupa warzywna!!
      • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:51

> salatka grecka i piersi kurczaka z grilla; za zupkę podziękuję :)))
        Białe winko kto dzisiaj przyniósł ??
        • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:53
          a nie ja, niestety...a po jedzeniu do zmywarki za sosne..prosze!!
          • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:58
            Oki... dzisiaj ja naczynia niose za sosnę ;PPPPP
            • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:00
              Timit,

jesteś Mistrzem Kuchni? :-))

Lunch pychotka :-)

A białe wino zaraz stanie na ręczniczku plażowym :-)
              • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:02
                Kieliszki ... podane :)))
                • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:08
                  Timit - Mistrz Lunchu,
                  polewać trunek pyszny będzie :-)))
                  • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:54
                    Ka, nalej Ty, bo on znowu zniknal ;PPPPPPPP
                    • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:57