emusia Re: już się andrzejkujecie? 28.11.03, 23:06 a dalej jesteś taki miły jak wczoraj? bo jak tak, to ja z toba pogadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: już się andrzejkujecie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.03, 23:09 pogadajcie, prosze. a ja otworze sloik z dzemem figowym (taka niby aluzja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: już się andrzejkujecie? 28.11.03, 23:15 a Ty czemu nie na andrzejkach? Pewnie dziewczyny nie chciały Cię zapraszać bo by nie miały z Tobą szans u chłopaków, co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: już się andrzejkujecie? 28.11.03, 23:18 e nie. jutro sie andrzejkujemy. nie wiem po co co prawda, bo jak juz sam mowiles i tak ja mam wszystkich na skiniencie palca. a powiedz mi, czy jak chlopak rzuca w dziewczyne papierkami na lekcji i sie cieszy jak głupi jak sie mu oddaje, to znaczy ze ta dziewczyna mu sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: już się andrzejkujecie? 28.11.03, 23:20 świata za nią nie widzi, tak mię się wydaje. Przynajmniej ja tak robiłem (tyle że w 4 podstawówki najdalej) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: już się andrzejkujecie? 28.11.03, 23:22 o. to dzieciuch jakis z niego. to innego w takim razie sobie wezme. w koncu tyle ich sie do mnie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ygh 28.11.03, 23:47 hej, chcesz żebym popadł w rutynę? Na zakończenie moge powiedzieć że dzień bez Ciebie na forum to dzien na forum stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ygh 28.11.03, 23:49 ale jutro tez bedzie dzien. i pomysly na nowe komplementy mam nadzieje. ale co w was wszystkich nagle wstąpiło.owszem ciesze miche jak głupia, ale jak rany, zeby tak kazdy byl dla mnie uprzejmy? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ygh 28.11.03, 23:51 a na razie zegnam się z ogłyumel ludzkosci mowiac dobranoc i do jutra (czyt. za pół godziny, jak sie umyje, to jeszcze wpadne na 5 sekund) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ygh 28.11.03, 23:57 tu mnie wcięła. nawet za starych dobrych czasów az tak mi nie kadziłes. PS. nei wiesz co oznacza słowo gille po angilesku. bo babcia przysłała mi bluzkę, ktorej i tak w zyciu na siebie nie włozę bo jest różowa, ale ma napis look gille. pół krakowa szuka w słownikach co oznaczaja gille i nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ygh 29.11.03, 10:55 mi to się"gille"jednoznacznie kojarzą,ale ja to się pewnie nie znam.To musi coś "słiit" kulerskiego być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: ygh 29.11.03, 19:02 gill (słownik ogólny Ectaco-Poland) v, 1 skrzele 2 blaszka (u grzyba) 3 drugi podbródek (u człowieka) 4 wąwóz 5 głęboki lesisty wąwóz 6 potok górski 7 ćwierć kwarty angielskiej 8 wypatroszyć (rybę) 9 grzyb 10 oczyścić grzyb z blaszek gills (słownik ogólny Ectaco-Poland) n, rodz. pl 1 korale indyka 2 dzwonki (u drobiu) gillyflower (słownik ogólny Ectaco-Poland) n, rodz. f 1 goździk (kwiat) 2 lewkonia dopasuj sobie :) m. zawsze do usług Odpowiedz Link Zgłoś
magdal_l Re: ygh 29.11.03, 19:08 może być jeszcze : "wyglądaj jak korale indyka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ygh 29.11.03, 19:36 ihihihi.... kwicze ze śmiechu. bo wyobraziłam sobie, ze idę w bluzce na której mam napisane: -wyglądaj jak skrzele -wyglądaj jak blaszka (u grzyba) -wyglądaj jak drugi podbródek (u człowieka)/ tu sie już zaczęłam turlać -wyglądaj jak wąwóz -wyglądaj jakgłęboki lesisty wąwóz -wyglądaj jak potok górski/to przynajmniej romantycznie brzmi -wyglądaj jak ćwierć kwarty angielskiej -wyglądaj jak wypatroszona ryba/uhuhu hihihi -wyglądaj jak grzyb -wyglądaj jak grzyb oczysczony z blaszek -wyglądaj jak korale indyka -wyglądaj jak dzwonki (u drobiu)/hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: ygh 30.11.03, 12:01 emusia napisała: > ihihihi.... kwicze ze śmiechu. bo wyobraziłam sobie, ze idę w bluzce na której > mam napisane: > -wyglądaj jak głęboki lesisty wąwóz > -wyglądaj jak ćwierć kwarty angielskiej > -wyglądaj jak wypatroszona ryba/uhuhu hihihi > -wyglądaj jak grzyb > -wyglądaj jak grzyb oczysczony z blaszek > > -wyglądaj jak korale indyka Mi sie te najbardziej podobają.W tym przypadku,twoja koszulka nabrałaby zupełnie nowego znaczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: już się andrzejkujecie? 28.11.03, 23:18 kurwa, nie "z Tobą" a "przy Tobie". Sory mała literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: już się andrzejkujecie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.03, 23:21 tu sa andrewski:) leje jak z cebra i trwa debata , w ktorej stronie Teby. najwieksze szanse ma Eliza na polach. ale jak marsowy ma humor a nie elizejski, to ja szans nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś