agnieszka-0701
08.05.11, 06:56
Chcialabym opisac swoja sytuacje zwiazana z ta strona internetowa (nie uzywam polskich liter bo mam system w wersji angielskiej). Kiedy chcialam wyslac kartke swiateczna za pomoca tej strony to bardzo sie niestety rozczarowalam. Po wybraniu kartki i po napisaniu zyczen pojawila sie informacja ze musze wyslac sms-a aby uzyskac kod umozliwiajacy wyslanie tej kartki, zdecydowalam sie na wyslanie tego sms-a poniewaz jego koszt wynosil 0,31 zl brutto (tak podali na tej stronie). Po wyslaniu sms-a okazalo sie ze z konta ubylo mi niestety 31 zl a nie 31 groszy. Zareklamowalam to oczywiscie ale oni odpisuja mi wymijajaca i podaja rozne dziwne argumenty. Po mojej reklamacji od razu zmienili rowniez tresc strony na ktorej podana jest cena sms-a, teraz jest podana ta ktora ja zaplacilam i twierdza ze ta informacja byla podana w tresci regulaminu ktory trzeba zatwierdzic. Ale ja zasugerowalam sie cena ktora byla podana na stronie informujacej o koniecznosci wyslania tego sms-a. Wyraznie bylo napisane ze koszt sms-a to 0,21zl+vat czyli 0,31 zl. Moim zdaniem podawanie dwoch sprzecznych informacji o cenie sms-a nie jest chyba zgodne z prawem? To zwykle wyludzanie pieniedzy. Jak dzialac w takiej sytuacji. Twierdza ze podawanie ceny jednostkowej nie jest sprzeczne z prawem ale ja zaplacilam nieswiadomie za jakis pakiet a nie za jednostke, pomimo ze podawali cene jednostkowa. Prosze o jakas odpowiedz i z gory dziekuje!!!