Dodaj do ulubionych

adwokat karnista pilne !

02.08.14, 22:47
potrzebuje namiary na najlepszych adwokatow, moj maz wczoraj trafil do wiezienia nie wiedzac ze zapadl pare lat temu wyrok przeciwko niemu i ma odsiadke...

potrzebuje adwokata ktory pomoze uwolnic mojego meza na wolnosc, albo pomoze postarac sie o przerwe w karze, nastapilo to tak nagle ze nie jestesmy w stanie sobie z tym poradzic. zostalam bez niczego, czlowiek ktory dostosowal sie do wszystkich wymogow dzisiaj jest za kratami, polskie prawo mnie przeraza. kryminalisci chodza na wolnosci a przypominaja sobie o czlowieku ktory juz dawno wyrosl z marginesu spoleczenstwa i liczy sie dla niego tylko rodzina..... :( prosze mi pomoc. cena nie gra roli. tylko skutecznosc
Obserwuj wątek
    • pati11110 Re: adwokat karnista pilne ! 02.08.14, 22:49
      dodam ze przy okazji chca mu poodwieszac wyroki sprzed 8 lat. co mozna zrobic? by mu pomoc? by nam pomoc? boje sie o jego psychike, mamy corke, kolejne w drodze.

sad nie ukaral jego. ukaral cala rodzine ! :(
    • p.nowak21 Re: adwokat karnista pilne ! 17.08.14, 23:58
      Polecam adwokata Adama Zaborskiego. Gość ma podejście do sprawy, ma duże doświadczenie i głowę na karku i nie oszukuje jak inni. Zresztą można o nim poczytać w necie. Ja się nie zawiodłem i szczerze będę polecał. Telefon do niego 500 427 274.
      • ka5tris Re: adwokat karnista pilne ! 24.02.16, 13:44
        A ja właśnie na Panu Zaborskim się zawiodłam i nie polecam.Uwierzyłam dobrym opiniom w internecie.Pieniądze wziął a nawet nie pofatygował się napisać list do prokuratury..
    • teresamalik Re: adwokat karnista pilne ! 18.08.14, 16:12
      W moim strasznym problemie karnym, a właściwie problemie mojego męża pomógł mi adw. M. Bartnik www.krakow-adwokat.pl wiec może i Tobie się uda. Mój mąż miał nie jeden ale kilka wyroków o których niestety nie raczył mi powiedzieć, poznaliśmy się w Anglii, kiedy wróciliśmy do Polski został zatrzymany przez policję, bardzo to przeżyłam, trwało to długo i byłam na skraju załamania ale ostatecznie udało się męża wciągnąć.
    • nawyk6 Re: adwokat karnista pilne ! 27.11.14, 21:48
      Miałem styczność z Panią Katarzyną Słapczyńską. Sympatyczna babka profesjonalnie podeszła do sprawy i wywalczyła wyrok w zawiasach. Polecam, bo warto się z nią skontaktować i nie była jakaś szczególnie droga
    • bartek2013 Re: adwokat karnista pilne ! 02.03.16, 00:49
      Najlepszy karnista to krzysztof Malinowski z Gliwic.Od spraw bardzo trudnych.Pomugl mojemu wujkowi.Z całego serca polecam
    • piter2103 Re: adwokat karnista pilne ! 05.03.16, 08:26
      " Cena nie gra roli" To ulubine haslo Krzysztofa Malinowskiego. I sytuacja; gdy ktos siedzi, a biscy oddadza wszystko , by go wyciagnac !!! Jednak w przypadku tego " adwokata" pewne jest jedno wezmie wszystko, w zamin nie da nic.
    • kamilkonieczny1966 Re: adwokat karnista pilne ! 02.04.16, 18:15
      Najlepszy adwokat to Patryk Riedel jest z miasta Katowice i Wodzisław, to najlepszy gość aresztowali mojego kumpla a miał zarzut w recydywie, był podczas przerwy w karze myśleliśmy że będzie kicha, a tu niespodzianka mecenas go wyciągnął, proces się ciągnie już drugi rok, a mój kumpel se chodzi po wolności i się śmieje : ) tu jest www.adwokat-riedel.pl/ Jak jest potrzeba to tylko do niego wbijać! dobra papuga ;)
      • tomekpoleci Re: adwokat karnista pilne ! 20.05.18, 16:25
        ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRAWNIKA RIEDEL

stanowczo odradzam ‚prawnika’ riedel,
        twierdzi że ma 'czynne' kancelarie' w kilku miejscach,
        w rzeczywistości te 'kancelarie' NIE DZIAŁAJĄ
        niedawno miał reprezentować ofiary przestępstw w sprawie karnej, nie tylko nie wykonał pracy, ale działał na ich szkodę, np. nie był na ŻADNEJ rozprawie sądowej,
        sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie,
        "prowadził" sprawę na poziomie praktykanta, w trakcie prowadzonej przez niego sprawy karnej ani razu nie pojawił się w sądzie, nie wykonywał czynności procesowych, wprowadzał w błąd stronę, którą miał reprezentować, wykazał się RAŻĄCĄ niekompetencją, unikał swoich mocodawców, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na mail’e, sms’y itd.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM tego prawnika, nie potrafił poprowadzić sprawy karnej, działał na szkodę ofiar przestępstw, o czym wiedział itd.
        nie tylko nie wykonał pracy ale działał na ich szkodę, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w

internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie, prawnik prawie bez dorobku ma bardzo dużo 'dobrej' reklamy i bardzo dużo go w internecie, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach

duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie,
        prawnik prawie bez doświadczania i z niewielkim stażem ma bardzo dużo wychwalającej reklamy i bardzo dużo go w internecie,
        dużo go tam i najwidoczniej ma dużo czasu,
        sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach za to mało tego 'pana prawnika' w pracy, najwidoczniej ma dużo czasu
    • pawel_1995 Re: adwokat karnista pilne ! 30.11.16, 02:56
      Dobra kancelaria specjalizująca się wyłącznie w sprawach z zakresu prawa karnego. Od blisko 15 lat prowadzi sprawy karne dbając o dobro i interes swych Klientów, którym zapewnia wsparcie merytoryczne we wszystkich rodzajach spraw karnych na każdym etapie postępowania. Warta polecenia. www.prawaskazanego.pl
    • tomekpoleci Re: adwokat karnista pilne ! 20.05.18, 16:26
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRAWNIKA RIEDEL

stanowczo odradzam ‚prawnika’ riedel,
      niedawno miał reprezentować ofiary przestępstw w sprawie karnej, nie tylko nie wykonał pracy, ale działał na ich szkodę, np. nie był na ŻADNEJ rozprawie sądowej,
      sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie,
      "prowadził" sprawę na poziomie praktykanta, w trakcie prowadzonej przez niego sprawy karnej ani razu nie pojawił się w sądzie, nie wykonywał czynności procesowych, wprowadzał w błąd stronę, którą miał reprezentować, wykazał się RAŻĄCĄ niekompetencją, unikał swoich mocodawców, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na mail’e, sms’y itd.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM tego prawnika, nie potrafił poprowadzić sprawy karnej, działał na szkodę ofiar przestępstw, o czym wiedział itd.
      nie tylko nie wykonał pracy ale działał na ich szkodę, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w

internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie, prawnik prawie bez dorobku ma bardzo dużo 'dobrej' reklamy i bardzo dużo go w internecie, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach

duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie,
      prawnik prawie bez doświadczania i z niewielkim stażem ma bardzo dużo wychwalającej reklamy i bardzo dużo go w internecie,
      dużo go tam i najwidoczniej ma dużo czasu,
      sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach za to mało tego 'pana prawnika' w pracy, najwidoczniej ma dużo czasu
      • kinga82 Re: adwokat karnista pilne ! 22.02.19, 14:44
        Ja bardzo polecam usługi mecenasa Marka Kocewiaka (Kocewiak Szal i Partnerzy - 604 701 235 ). p. Marek jest bardzo rzetelny i Kancelaria ma bardzo przystępne ceny- są rzetelni, maja doświadczenie, jednym słowem super kancelaria, kameralna, miesci się na Pradze, bardzo pomocni, konkretni ludzie i co najważniejsze przystępni cenowo mimo Warszawy, widać, że patrzą na człowieka i z pasją wykonują swój zawód. Gorąco polecam
    • zlyy_vonsh Re: adwokat karnista pilne ! 03.03.19, 15:04
      W Łodzi za najlepszego eksperta od takich spraw uchodzi mecenas Cyrański. Bardzo mi pomógł w mojej sprawie, kiedy odwiesili mi zawieszoną wcześniej karę i wszystko wskazywało na to, że pójdę siedzieć. Mecenas zadziałał w sądzie i wywalczył mi zawieszenie kary na nowo. Idź do niego, pomoże Ci.
    • nvtng79 Re: adwokat karnista pilne ! 30.03.19, 07:13
      Mogę potwierdzić pozytywne opinie, które przewijają się na tym portalu na temat adwokata Cyrańskiego z Łodzi. Wplątałem się kiedyś w gruby temat narkotykowy, wszedł prokurator i naprawdę się bałem, że wszystko się skończy długoletnim więzieniem. Na szczęści ktoś mi polecił mecenasa Cyrańskiego, a ja poprosiłem go, żeby mnie bronił. Podszedł do tego zadania bardzo fachowo, włożył w moją sprawę mnóstwo pracy. Akta znał prawie na pamięć i był bardzo, bardzo aktywny na procesie. Przesłuchiwał świadków, składał różne wnioski, aż wreszcie przekonał sąd, że nie miałem tak naprawdę nic wspólnego z grupą, która handlowała dragami. I udało się - nie poszedłem do więzienia. Uważam, że do mecenasa Cyrańskiego można się zgłosić z każdą sprawą karną, to typ adwokata, który ratuje ludzi przed odsiadką.
    • alex.de.large.73 Re: adwokat karnista pilne ! 05.04.19, 07:21
      To prawda, Cyrański jest naprawdę dobry. Zgłosiłem się do niego po wyroku, kiedy już miałem bilet do więzienia. Zaproponował mi ubieganie się o odroczenie wykonania kary. Złożył od razu stosowny wniosek, jednocześnie wystąpił o wstrzymanie wykonania kary i od razu mi to przyznali. Odroczenie też mi wywalczył. Kiedy się miało skończyć, załatwił mi przed sądem przedłużenie okresu odroczenia. A na sam koniec złożył jeszcze jeden wniosek, tym razem o zawieszenie kary. To też się udało. Ostatecznie w ogóle nie poszedłem siedzieć, a plan był taki, żeby to tylko odsunąć w czasie. Adwokat Cyrański jest mega skutecznym karnistą.
    • fnrstu Re: adwokat karnista pilne ! 12.05.19, 10:37
      Przyłączam się do licznych na tym forum głosów na temat adwokata Cyrańskiego - to naprawdę dużej klasy fachowiec od spraw karnych. Zostałem kiedyś niesłusznie oskarżony o oszustwo - z powodu błędów poczty kilku klientów mojego sklepu internetowego nie dostało zamówionego towaru. Zamiast porozmawiać o tym ze mną, poszli od razu na policję. A przecież oddałbym im pieniądze i nie byłoby całej sprawy. Policja potraktowała sprawę poważnie i dostałem zarzut oszustwa - tak jakbym od początku zaplanował, że wyciągnę od tych ludzi pieniądze. Zgłosiłem się po pomoc do pana mecenasa Cyrańskiego i była to bardzo dobra decyzja. Pan mecenas natychmiastowo skontaktował się z prokuratorem i przedstawił dowody, z których wynikało, że cała sprawa była pomyłką, a nie planowym działaniem, i to jeszcze nie moją pomyłką do tego. Sprawa została umorzona, a ja uniknąłem procesu przed sądem i być może skazania. Zawdzięczam to panu adwokatowi Cyrańskiemu, którego można z czystym sumieniem polecić do każdej sprawy karnej.
    • edp Re: adwokat karnista pilne ! 13.11.22, 02:31
      Potrzebujesz pomocy prawnej?

Jesteśmy profesjonalnym doradztwem prawnym online, na ternie całego kraju dla klientów indywidualnych. Specjalizujemy się w różnych gałęziach prawa i wiemy jak Ci pomóc.

Specjalizujemy się w szczególności:
      • przygotowywaniem opinii prawnych, na podstawie opisanych przez Państwa problemów i zadanych pytań,
      • przygotowywaniem wzorów pism procesowych,
      • sporządzaniem pism procesowych m.in. pozwów, odpowiedzi na pozwy, apelacje itd.,
      • oferujemy także indywidualną pomoc prawnika do sprawy.

Zachęcamy do kontaktu poprzez:
      www.edoradztwoprawne.pl
      e-mail: kontakt@edoradztwoprawne.pl

telefon: 22 247 28 55
      WhatsApp: 22 247 28 55
      www.facebook.com/edoradztwoprawne

Jesteśmy dostępni dla Państwa codziennie w godzinach od 8:00 do 24:00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka