Dodaj do ulubionych

Szukam prawnika karnego Warszawa

13.02.15, 00:34
Witam.
Poszukuję w stolicy odpowiedniego prawnika do reprezentowania w sądzie okręgowym.
Dotąd mam przykre doświadczenia z adwokatami gdyż zwykle są cholernie pazerni i liczą się dla nich tylko ich własne interesy nie wspominając że często zwyczajnie kłamią i nie biorą za nic odpowiedzialności. Sprawa dotyczy przestępstw przeciwko mieniu. Trzeba zapoznać się z wieloma tomami akt, napisać apelację i skutecznie powalczyć o niższy wymiar kary.

Polecicie kogoś normalnego i pracowitego ???
Obserwuj wątek
    • artu.r78 Re: Szukam prawnika karnego Warszawa 19.03.15, 21:36
      Mogę Ci polecić dobrego adwokata ale z Łodzi. Ceny tego typu usług nie są tam, aż takie wysokie a mecenas jest bardzo dobry, mnie pomógł w 2 sprawach więc polecam. Zostawiam namiary 608 084 497 Mecenas Cezary Pomykała.
      • wiolaxx Re: Szukam prawnika karnego Warszawa 31.03.15, 18:59
        Office Smiling - usługi prawne
        Najlepsi prawnicy, szeroki zakres usług!
        www.officesmiling.pl
    • aplikant26 Re: Szukam prawnika karnego Warszawa 08.04.15, 08:26
      Proszę o podanie kontaktu telefonicznego, wstępnie ocenię realne szanse i zainteresuję sprawą swojego patrona - specjalistę w sprawach karnych.
      • otsio Re: Szukam prawnika karnego Warszawa 08.04.15, 12:07
        Prawnika pracowitego i taniego już znalazłem. Wziął 2tyś zł za zapoznanie się z 50 tomami akt i drugie tyle za apelacje. Inni chcieli dorobić się na mnie, wołali 10 tyś zł za samo zapoznanie się z aktami a potem 5-10 chcieliby za apelacje. Bez komentarza...
    • thaimassage Re: Szukam prawnika karnego Warszawa 20.06.16, 14:52
      Polecam mecenasa Dariusza Staniszewskiego. Przy moich sprawach naprawdę sporo sie narobił i zawsze był przygotowany do każdej rozprawy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka