Gość: Dr.KrisK IP: *.eng.fsu.edu 12.02.02, 02:21 ..z amiast wpisywać się (równie nudnie) na wszystkie wątki. Potem człowiek otwiera taki wątek z nadzieją, że śmiesznie albo mądrze, a tu ani śmiesznie, ani mądrze... po prostu szechter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rd Re: Szechter - idź spać!!!! IP: *.server.ntl.com 12.02.02, 02:24 Albo po prostu kolejne wcielenie tego debila Kagana. Gosciu tak sie wciagnal , ze powoli zaczyna sie mu pierdzielic czy atakuje czy broni...... Ot typowy objaw rozszczepienia osobowosci ... Biedny czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Re: Szechter - idź spać!!!! IP: *.eng.fsu.edu 12.02.02, 02:28 Raczej to nie Kagan - K. robi błędy ortograficzne, a szechter z trudem kleci zdania. Cecha wspólna (tu możesz miec rację): namolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Szechter - idź spać!!!! IP: *.server.ntl.com 12.02.02, 02:37 No wiesz, Kagan mimo ze kretyn to cwana bestia i takie bzdurki jak zmiana stylu to zaden problem dla niego. Stawiam na to ze Szechter to Kagan. Gosciu sie juz tak zaplatal w swoich roznych wcieleniach na tym forum, ze czasami podpisuje post jako ktos tam a w tresci odpowiada uzywajac swojego K: Albo [isze tekst na ktory sam sobie odpowiada nie zmieniajac nawet providera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Chyba masz rację. IP: *.eng.fsu.edu 12.02.02, 02:40 Fakt. Ale błędy ortograficzne robi nieświadomie - te jego "ochydne", "pochybel", "pochula"... A może to kolejna jego teoria, tym razem na rzecz uproszczenia języka polskiego? W każdym razie znudziłem się. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
szechter Re: Chyba masz rację. 12.02.02, 02:42 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Fakt. Ale błędy ortograficzne robi nieświadomie - te > jego "ochydne", "pochybel", "pochula"... A może to kolejna jego teoria, tym > razem na rzecz uproszczenia języka polskiego? > W każdym razie znudziłem się. Dobranoc. Nie musisz czytac! Szechtera zaraz zabanuja, wiec zmieniam adres. U know who... Odpowiedz Link Zgłoś
szechter Re: Szechter - idź spać!!!! 12.02.02, 02:40 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > ..z amiast wpisywać się (równie nudnie) na wszystkie wątki. Potem człowiek > otwiera taki wątek z nadzieją, że śmiesznie albo mądrze, a tu ani śmiesznie, > ani mądrze... po prostu szechter. NIE martw sie! Szechtera wkrotce zabanuja, jak piusa01 czy de bruce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK No tak... IP: *.eng.fsu.edu 12.02.02, 02:45 Panie K. - tak między nami naukowcami (reszta na forum juz śpi) - co z tymi błędami ortograficznymi? Ja przepraszam (nieszczerze), ale naukowiec i takie błędy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: No tak... IP: *.lib.monash.edu.au 12.02.02, 04:37 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Panie K. - tak między nami naukowcami (reszta na forum juz śpi) - co z tymi > błędami ortograficznymi? Ja przepraszam (nieszczerze), ale naukowiec i takie > błędy? Bo to jest moja wlasna, kaganowa ortografia i juz! Kagan, PhD, MA etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Szechter - idź spać!!!! IP: *.server.ntl.com 12.02.02, 02:45 Czy tylko na bana dla Kagana reagujesz blotkiem pod adresem MAas i Michnika czy mozna oczekiwac jakis atakow po zakaganowaniu Ciebie jako Piusa debruce czy szechtera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Szechter - idź spać!!!! IP: *.lib.monash.edu.au 12.02.02, 04:39 Gość portalu: rd napisał(a): > Czy tylko na bana dla Kagana reagujesz blotkiem pod adresem MAas i Michnika czy > mozna oczekiwac > jakis atakow po zakaganowaniu Ciebie jako Piusa debruce czy szechtera? Dobrze wiesz ludziku, ze Kagana NIE sposob zabanowac... A za ban na piusa czy de bruce sikorka z szechterka beda musieli wysluchac nieco prawdy o sobie... Von Kaganoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Szechter - idź spać!!!! prosba IP: *.tkb.net.pl 12.02.02, 03:11 panowie, pod jakimi nickami kryje sie jeszcze moj nieodzalowany bywszy idol kagan? jesli moglibyscie, to bardzo prosze, kilka rozszyfrowalam sama, a ta reszta? czort - sztyrlic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Powiem szczerze - nie wiem... IP: *.eng.fsu.edu 12.02.02, 03:19 .. i nie za bardzo mnie to rusza oraz interesuje. Zaczyna mnie trochę ten facet denerwować, głównie za ględzenie + nachalność. Okrutnie tego nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Powiem szczerze - nie wiem... IP: *.tkb.net.pl 12.02.02, 03:41 dziekuje za odpowiedz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Powiem szczerze - nie wiem... IP: *.lib.monash.edu.au 12.02.02, 04:41 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > .. i nie za bardzo mnie to rusza oraz interesuje. Zaczyna mnie trochę ten facet > > denerwować, głównie za ględzenie + nachalność. Okrutnie tego nie lubię... Widze, ze moja upierdliwosc zaczyna niezle dzialac na twoje nerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: Powiem szczerze - nie wiem... 12.02.02, 07:14 Jego nie trzeba banowac. On sam sobie mozg zabanowal i dla tego niczego juz nie moze wymyslic poza pisaniem w kolko tych samych pierdol. No coz jak na tragedie ludzkosci to wszystko sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś