GoĹÄ: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 05:14 To takie byloby <sicher>! I w tryndzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Czy Ks Czajkowski będzie Prymasem? 07.02.04, 11:03 mam nadzieję że ten koszmar nigdy się nie spełni..zresztą ten ksiądz spłodził jednej ze swych studentek dziecko..dziwne ze ta sprawa jest tak przemilczana Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J.G. nawet "Radio Ma-ryja" o tym nie mowi ? IP: 212.21.228.* 07.02.04, 11:22 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nawet "Radio Maryja" o tym nie mowi ? 07.02.04, 14:25 po 1 Maryja to jedno słowo!obrażasz Matkę Syna Bożego! po 2 gdyby RM głosno to powiedziało mogłoby mieć kłopoty bo katolewica posiadająca znaczne wpływy w polskim kościele miałaby doskonały pretekst do uderzenia w toruńską rozgłośnię a by gadali że to my rozbijamy kościół..my już wiemy że przygotopwuje się kolejną prowokację po której nastąpi atak na Radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J.G. Ale z ciebie "dyplomata" ,rodem z ZSRR IP: 213.206.5.* 07.02.04, 14:37 Radio Ma-ryja musi wiec ukrywac prawde lub klamac,bo innego wyjscia nie ma. Co do Ma-ryji, to ja mowie o radiu, a nie o kobiecie z historii twojej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Czy Ks Czajkowski będzie Prymasem? 07.02.04, 14:50 oszolom.z.radia.maryja napisał: > mam nadzieję że ten koszmar nigdy się nie spełni..zresztą ten ksiądz spłodził > jednej ze swych studentek dziecko..dziwne ze ta sprawa jest tak przemilczana A co z dzieckiem ojca Rydzyka i Ewy Sołowiej? Dziwię się, że sprawa została pzremilczana. Nawet RM ani ND nie poinformowało o narodzeniu się potomka... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Czy Ks Czajkowski będzie Prymasem? 07.02.04, 15:36 freemason napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > mam nadzieję że ten koszmar nigdy się nie spełni..zresztą ten ksiądz spłod > ził > > jednej ze swych studentek dziecko..dziwne ze ta sprawa jest tak przemilcza > na > > A co z dzieckiem ojca Rydzyka i Ewy Sołowiej? Dziwię się, że sprawa została > pzremilczana. Nawet RM ani ND nie poinformowało o narodzeniu się potomka... > - To jest bzdura wyssana z palca Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Czy Ks Czajkowski będzie Prymasem? 07.02.04, 15:59 oszolom.z.radia.maryja napisał: > freemason napisał: > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > mam nadzieję że ten koszmar nigdy się nie spełni..zresztą ten ksiądz > spłod > > ził > > > jednej ze swych studentek dziecko..dziwne ze ta sprawa jest tak przem > ilcza > > na > > > > A co z dzieckiem ojca Rydzyka i Ewy Sołowiej? Dziwię się, że sprawa został > a > > pzremilczana. Nawet RM ani ND nie poinformowało o narodzeniu się potomka.. > . > > > - To jest bzdura wyssana z palca To dlaczego nigdy tego nie zdementowano na antenie RM, a takie plotki przecież krążą po Toruniu i całych Kujawach!!! Z całej sytuacji byłoby zaś mnóstwo korzyści, bo ojciec Rydzyk może sobie wyhodować godnego i sprawdzonego następce na szefa rozgłośni, nie zdając się na jakieś niepewne postaci w stylu Nowaka, Sołowiej i Bendera, bo przecież jego rodzony syn nie zdradzi ideowej linii radia, będzie mu zawsze wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Czy Ks Czajkowski będzie Prymasem? 07.02.04, 19:50 freemason napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > freemason napisał: > > > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > > > mam nadzieję że ten koszmar nigdy się nie spełni..zresztą ten ks > iądz > > spłod > > > ził > > > > jednej ze swych studentek dziecko..dziwne ze ta sprawa jest tak > przem > > ilcza > > > na > > > > > > A co z dzieckiem ojca Rydzyka i Ewy Sołowiej? Dziwię się, że sprawa z > ostał > > a > > > pzremilczana. Nawet RM ani ND nie poinformowało o narodzeniu się poto > mka.. > > . > > > > > - To jest bzdura wyssana z palca > > To dlaczego nigdy tego nie zdementowano na antenie RM, a takie plotki przecież > krążą po Toruniu i całych Kujawach!!! > Z całej sytuacji byłoby zaś mnóstwo korzyści, bo ojciec Rydzyk może sobie > wyhodować godnego i sprawdzonego następce na szefa rozgłośni, nie zdając się na > > jakieś niepewne postaci w stylu Nowaka, Sołowiej i Bendera, bo przecież jego > rodzony syn nie zdradzi ideowej linii radia, będzie mu zawsze wierny. > - nas plotki nie obchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pleple Re: Czy Ks Czajkowski będzie Prymasem? IP: *.acn.pl 07.02.04, 21:03 Oszolciu czy to Ty nim jesteś? I skad czerpiesz takie rewelacje? W Radiu M. tak mówią? Odpowiedz Link Zgłoś