kancelaria_p_prezydenta 01.02.10, 16:24 Miał po prostu nieupublicznione wyniki "głębszych badań", z których wynikało ze PiS wygra z palcem w nosie... tinyurl.com/yhyk5ar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Wiadomo dlaczego Kaczyński rozpisał wybory w 01.02.10, 16:25 chwilowo rządzi PO hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Wiadomo dlaczego Kaczyński rozpisał wybory w 01.02.10, 20:52 > chwilowo rządzi PO hehehehehe Ciekawe, czy po wyborach , Ty i inni fani PiS zostaniecie na FK. Pewnie zostaniecie......masz juz pomysł na nowy nick :-> Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Wiadomo dlaczego Kaczyński rozpisał wybory w 01.02.10, 16:29 No proszę ,stary numer - wiem ale nie powiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Czy głębsze badania 01.02.10, 20:53 wzięły się od jednego głębszego? Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Wiadomo dlaczego Kaczyński rozpisał wybory w 01.02.10, 16:31 W 2007 miałem 2latka, a dzisiaj jestem przedszkolak całą gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Wiadomo dlaczego Kaczyński rozpisał wybory w 01.02.10, 16:47 ajr-on napisał: > W 2007 miałem 2latka, a dzisiaj jestem przedszkolak całą gębą. Ale kłamiesz już jak dorosły PiSior, co łatwo można sprawdzić w innych Twoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Kaczor kręci (kuprem) jak kaczka pod górę:) 01.02.10, 16:46 Chodziło o kasę za wybory!! Wszystko to PiSssss:) Polecam: www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 Wszystko jest świetne, ale czas od 7:07 dotyczy tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Kaczor kręci (kuprem) jak kaczka pod górę:) 01.02.10, 20:29 dupetek napisał: > Chodziło o kasę za wybory!! Wszystko to PiSssss:) To był jeden z powodów, ale jestem "głęboko przekonany", że gdyby nie miął pozytywnych sondaży to by nie rozpisał wyborów. Reakcja jego i Lecha na to wskazywały, a przypminam ze PO nie wygrał 2-3 procentami lecz 10. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Badania dzilimy na 01.02.10, 20:44 Płytkie Głębsze Jeszce głębsze Najgłębsze Do dwóch ostatnich PiS jeszcze nie dotarł. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Badania dzilimy na 01.02.10, 20:44 Płytkie Głębokie Głębsze Jeszcze głębsze Najgłębsze Do dwóch ostatnich PiS jeszcze nie dotarł. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Badania dzilimy na 01.02.10, 21:27 ouglasmclloyd napisał: > Płytkie > Głębokie > Głębsze > Jeszcze głębsze > Najgłębsze No to po głębszym! Albo po głębszej (małpce). Odpowiedz Link Zgłoś