oszolom.z.radia.maryja 14.02.04, 15:28 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040214&id=po41.txt - Jak widać nie tylko złe rzeczy dokonują się w naszym kraju....i całe szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Hans Re: Tym razem coś opymistycznego z mojej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:33 Prezes Mlekpolu Edmund Borawski jest masonem z loży Wschód Polski. Dziwię się, że Nasz Dziennik wspiera dzialalność masonerii... znowu sabotaż w redakcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Tym razem coś opymistycznego z mojej strony 14.02.04, 15:37 Gość portalu: Hans napisał(a): > Prezes Mlekpolu Edmund Borawski jest masonem z loży Wschód Polski. Dziwię się, > że Nasz Dziennik wspiera dzialalność masonerii... znowu sabotaż w redakcji??? Korekta: chodzi o WIELKI Wschód Polski (loża "Przesąd Zwyciężony") :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hans Oczywiście! Moje niedopatrzenie! n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:38 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tym razem coś opymistycznego z mojej strony 14.02.04, 15:38 Gość portalu: Hans napisał(a): > Prezes Mlekpolu Edmund Borawski jest masonem z loży Wschód Polski. Dziwię się, > że Nasz Dziennik wspiera dzialalność masonerii... znowu sabotaż w redakcji??? -Pan Edmind Borawski jest posłem PSLu a ta partia jest nam ideowo najbliższa, zwłaszca z frakcją Podkańskiego znakomicie uklada nam się wspólpraca. Problemem jest Kalinowski..wierzę że jak się go usunie ze stołka prezezsa to nic nie stanie już na przeszkodzie by przyłączyli się do LPR Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hans Oszołom? Oszalałeś? LPR z masonami spółkuje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 18:33 Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:01 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i namiary braci?! Nie bądź śmieszny! PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż niemieckich (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z czego - trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:03 freemason napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie > > A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i namiary > braci?! Nie bądź śmieszny! > > PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż niemieckich > (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie > kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z czego - > trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:)))) -W jakimś periodyku ...a jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:05 oszolom.z.radia.maryja napisał: > freemason napisał: > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie > > > > A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i namiary > > > braci?! Nie bądź śmieszny! > > > > PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż > niemieckich > > (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie > > kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z czego > - > > trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:)))) > > -W jakimś periodyku ...a jakim? To napisała Ewa Sołowiej w Naszym Dzienniku, to był jej jedyny artykuł w ciągu 6 lat istnienia pisma. O coś się popsztykali z astronomem z Torunia i taki wynik był tej awantury, że wysmażyła coś, za co musiała później baaaaardzo przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:21 freemason napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > freemason napisał: > > > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > > > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie > > > > > > A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i na > miary > > > > > braci?! Nie bądź śmieszny! > > > > > > PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż > > niemieckich > > > (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie > > > kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z c > zego > > - > > > trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:)))) > > > > -W jakimś periodyku ...a jakim? > To napisała Ewa Sołowiej w Naszym Dzienniku, to był jej jedyny artykuł w ciągu > 6 lat istnienia pisma. O coś się popsztykali z astronomem z Torunia i taki > wynik był tej awantury, że wysmażyła coś, za co musiała później baaaaardzo > przepraszać. > - podaj datę wydania w którym paniSolowiej zamieściła swój artykuł na temat masońskich korzeni działaczy PSL Odpowiedz Link Zgłoś
freemason W najnowszym numerze jest też coś do śmiechu:))) 14.02.04, 15:42 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20040214&id=my21.txt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hans Ale dali ognia! Jak ja to mogłem przeoczyć...? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja To nie są żarty! masoneria to poważne zagrożenie! 14.02.04, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz "...z mojej strony" 14.02.04, 15:53 Oszołom, z jakiej "mojej strony"? Przecież to nie jest Twój tekst, więc z jakiej Twojej??? Napisałbyś w końcu coś sam... Odpowiedz Link Zgłoś