Dodaj do ulubionych

Tym razem coś opymistycznego z mojej strony

14.02.04, 15:28
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040214&id=po41.txt
- Jak widać nie tylko złe rzeczy dokonują się w naszym kraju....i całe
szczęście!
Obserwuj wątek
    • Gość: Hans Re: Tym razem coś opymistycznego z mojej strony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:33
      Prezes Mlekpolu Edmund Borawski jest masonem z loży Wschód Polski. Dziwię się,
      że Nasz Dziennik wspiera dzialalność masonerii... znowu sabotaż w redakcji???
      • freemason Re: Tym razem coś opymistycznego z mojej strony 14.02.04, 15:37
        Gość portalu: Hans napisał(a):

> Prezes Mlekpolu Edmund Borawski jest masonem z loży Wschód Polski. Dziwię
        się,
        > że Nasz Dziennik wspiera dzialalność masonerii... znowu sabotaż w redakcji???

Korekta: chodzi o WIELKI Wschód Polski (loża "Przesąd Zwyciężony") :)))))
        • Gość: Hans Oczywiście! Moje niedopatrzenie! n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:38
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Tym razem coś opymistycznego z mojej strony 14.02.04, 15:38
        Gość portalu: Hans napisał(a):

> Prezes Mlekpolu Edmund Borawski jest masonem z loży Wschód Polski. Dziwię
        się,
        > że Nasz Dziennik wspiera dzialalność masonerii... znowu sabotaż w redakcji???

-Pan Edmind Borawski jest posłem PSLu a ta partia jest nam ideowo najbliższa,
        zwłaszca z frakcją Podkańskiego znakomicie uklada nam się wspólpraca. Problemem
        jest Kalinowski..wierzę że jak się go usunie ze stołka prezezsa to nic nie
        stanie już na przeszkodzie by przyłączyli się do LPR
        • Gość: Hans Oszołom? Oszalałeś? LPR z masonami spółkuje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:40
          • freemason I to jeszcze z ateistyczną lożą francuską!!! ntxt 14.02.04, 15:40

• oszolom.z.radia.maryja Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 18:33
            Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie
            • freemason Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:01
              oszolom.z.radia.maryja napisał:

> Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie

A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i namiary
              braci?! Nie bądź śmieszny!

PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż niemieckich
              (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie
              kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z czego -
              trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:))))
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:03
                freemason napisał:

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
                >
                > > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie
                >
                > A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i namiary
                > braci?! Nie bądź śmieszny!
                >
                > PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż
                niemieckich
                > (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie
                > kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z czego -
                > trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:))))

-W jakimś periodyku ...a jakim?
                • freemason Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:05
                  oszolom.z.radia.maryja napisał:

> freemason napisał:
                  >
                  > > oszolom.z.radia.maryja napisał:
                  > >
                  > > > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie
                  > >
                  > > A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i namiary
                  >
                  > > braci?! Nie bądź śmieszny!
                  > >
                  > > PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż
                  > niemieckich
                  > > (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie
                  > > kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z czego
                  > -
                  > > trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:))))
                  >
                  > -W jakimś periodyku ...a jakim?
                  To napisała Ewa Sołowiej w Naszym Dzienniku, to był jej jedyny artykuł w ciągu
                  6 lat istnienia pisma. O coś się popsztykali z astronomem z Torunia i taki
                  wynik był tej awantury, że wysmażyła coś, za co musiała później baaaaardzo
                  przepraszać.
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Jacy masoni? dowody proszę! 14.02.04, 19:21
                    freemason napisał:

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
                    >
                    > > freemason napisał:
                    > >
                    > > > oszolom.z.radia.maryja napisał:
                    > > >
                    > > > > Jesli mi ich nie przedstawisz to będzie to pomówienie
                    > > >
                    > > > A to ty liczysz, że masoneria ci poda dokładne adresy swoich lóż i na
                    > miary
                    > >
                    > > > braci?! Nie bądź śmieszny!
                    > > >
                    > > > PS. W jakimś periodyku czytałem, że OR jest członkiem jednej z lóż
                    > > niemieckich
                    > > > (zwerbowali go podczas pobytu w Bawarii) - wyznaczono mu zadanie
                    > > > kompromitowanie polskiego Kościoła i obrażanie polskich biskupów, z c
                    > zego
                    > > -
                    > > > trzeba przyznać - wywiązuje się znakomicie:))))
                    > >
                    > > -W jakimś periodyku ...a jakim?
                    > To napisała Ewa Sołowiej w Naszym Dzienniku, to był jej jedyny artykuł w
                    ciągu
                    > 6 lat istnienia pisma. O coś się popsztykali z astronomem z Torunia i taki
                    > wynik był tej awantury, że wysmażyła coś, za co musiała później baaaaardzo
                    > przepraszać.
                    >
                    - podaj datę wydania w którym paniSolowiej zamieściła swój artykuł na temat
                    masońskich korzeni działaczy PSL
    • freemason W najnowszym numerze jest też coś do śmiechu:))) 14.02.04, 15:42
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20040214&id=my21.txt
      • Gość: Hans Ale dali ognia! Jak ja to mogłem przeoczyć...? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:50
      • oszolom.z.radia.maryja To nie są żarty! masoneria to poważne zagrożenie! 14.02.04, 18:34
    • goniacy.pielegniarz "...z mojej strony" 14.02.04, 15:53
      Oszołom, z jakiej "mojej strony"? Przecież to nie jest Twój tekst, więc z
      jakiej Twojej??? Napisałbyś w końcu coś sam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka