Dodaj do ulubionych

A nie mówilam?

25.10.10, 13:31
To oni nakręcają sami spiralę nienawiści .No i jak maqam nazwac to środowisko?

iskry.salon24.pl/242956,platformie-grozono-z-komputera-radnego-po
Obserwuj wątek
    • pis_da_deby Re: A nie mówilam? 25.10.10, 13:38
      elena4.2 napisała:

> To oni nakręcają sami spiralę nienawiści .No i jak maqam nazwac to środowisko?
      >
      > iskry.salon24.pl/242956,platformie-grozono-z-komputera-radnego-po

forum.gazeta.pl/forum/w,28,117954364,117955323,PO_grozi_PO.html
      • elena4.2 Re: A nie mówilam? 25.10.10, 13:41
        A, już było? Sorry.
    • elena4.2 Re: A nie mówilam? 25.10.10, 13:40
      Niech robią tak dalej. Na takim pijarze trafią wszyscy tam, gdzie ich miejsce. Do pierdla.
      • pis_da_deby Re: A nie mówilam? 25.10.10, 13:52
        elena4.2 napisała:

> Niech robią tak dalej. Na takim pijarze trafią wszyscy tam, gdzie ich miejsce.
        > Do pierdla.

Ten kto na to zasluguje powinien tam trafic i nie ma znaczenia z jaka partia sympatyzuje.
        • elena4.2 Re: A nie mówilam? 25.10.10, 18:52
          Ba, ale jak to zrobic?
          Reżimowcy łamią prawo, popełniają i przestępstwa kryminalne i jakoś nie widzę aby były nimi zapełnione cele.
          • porannakawa01 Re: A nie mówilam? 25.10.10, 20:37
            elena4.2 napisała:

> Ba, ale jak to zrobic?
            > Reżimowcy łamią prawo, popełniają i przestępstwa kryminalne i jakoś nie widzę a
            > by były nimi zapełnione cele.

Brudziński JOJO nadal grasuje rozbójniczo na trasach kolejowych rabując podróżnych?
            Jak to z Brudzińskim jest - czy już zaprzestał rabowania podróżnych, przestał łamać prawo i popełniać przestępstwa kryminalne bo jakoś nie widzimy by zapełniał celę?
    • adams96 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 18:55
      dzieci Palikota oraz Wajdy.Przeciez im placa za pisanie na tyn Forum w jezyku nienawisci.
      • czan-dra Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:00
        adams96 napisał:

> dzieci Palikota oraz Wajdy.Przeciez im placa za pisanie na tyn Forum w jezyku n
        > ienawisci.

A teraz spróbuj napisać to po polsku, wiesz, nie wszyscy znają bełkot wolski...
        A to co wypłodziłeś, to nie jest ?język? nienawiści?...
        • elena4.2 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:08
          Nie, to jest odpowiedź na język nienawiści.
          Jaka byś chciał, aby była rzeczona odpowiedź?
          Przecież to co napisał ten POwski skunks szlo na rachunek zwolennikow PISu.
          Wszyscy mieli pomyslec, że to pisał ktoś z nas.
          • czan-dra Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:21
            elena4.2 napisała:

> Wszyscy mieli pomyslec, że to pisał ktoś z nas.

Wy naprawdę traktujecie to jak wojnę... nas, was... a nie Polacy?

POwski skunks, ja naprawdę zaczynam się bać, do czego to dojdzie, już są ofiary, to co, teraz kolej na wyznawcę PiSu?
            Coraz bardziej mam dość tej głupiej nienawiści, myślałem, że na Forum są normalni ludzie, którzy chcą się pośmiać, ale widzę gostków z rezdętym ego, i pełnych jadu...
            • elena4.2 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:27
              Wybiegiem jest mowienie, ze masz dośc tej nienawiści, skoro probujesz wybielac tych, którzy faktycznie sa winni.
              Ja też przyszlam początkowo na to forum posmiac się i pożartowac sobie. Ale przy okazji zaczęłam obserwowac to, co się wokół mnie dzieje. I to zaobserwowane nie pozwala mi się dłużej śmiac, a wręcz zmusza do opowiedzenia się przeciwko.
              • czan-dra Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:44
                Faktycznie winne są i PO i PiS, obie te partie zaczęły używać tego języka w tym samym czasie, mógłbym zalinkowac kto co powiedział, ale znasz te linki równie dobrze jak ja...
                Wg mnie jesteś tak samo zaślepiona nienawiścią jak reszta, wiesz, ja czytałem Twoje posty, jedyne co różni posty wyborców PO i PiS, to to że POwcy traktują to bardziej lekko, mniej w nich nienawiści i zaślepienia...

Wydaje mi się, że można opowiedzieć się za czymś, czy kimś bez nienawiści, ale tylko mi wydaje...
                • elena4.2 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:49
                  Nie mam nienawiści. To co ty bierzesz za nienawiśc to pogarda. Wreszcie sie jej nauczylam.
                  • czan-dra Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 19:58
                    elena4.2 napisała:
                    Przecież to co napisał ten POwski skunks szlo na rachunek zwolennikow PISu.
                    Wszyscy mieli pomyslec, że to pisał ktoś z nas

Hmmmm.... A więc wg Ciebie to nie język nienawiści?

BTW. Podpisałaś "Deklarację Łódzką"?
                    • elena4.2 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 20:01
                      Czy jest językiem nienawiści nazwac śmierdziela śmierdzielem?
                      To jest tylko konstatacja.
                      • czan-dra Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 20:05
                        Więc nie miej pretensji, że Kaczyńskiego nazywają tak jak nazywają...

To również tylko konstatacja...
                        • elena4.2 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 20:16
                          No więc właśnie. problem w tym, ze nazywaja go a przedtem ich, tak, bo próbowali naruszyc status quo tego patologicznego bytu.
                          Od 5 lat przypinaja im łatki, robią z nich zamachowców stanu nawet za granicą, wysmiewaja nawet to, ze ci cytują poezję,
                          A tu sie okazuje, ze zamachowcy stanu to własnie ci którzy urządzili tę jatkę na kaczyńskich, że zabija się członków PIS i że działa się łotrowskimi sposobami i prowokacjami, aby tylko PIS i mohery postawic w złym swietle i wykończyc..
                          Czujesz różnicę?
                          Oskarżanie kogos niezasłuzenie jest przestepstwem. Manipulacja wypowiedziami i przypisywanie złych intencji na siłę jest podłością.
                          Ocenianie ludzi oparte na obserwacji to tylko konstatacja faktów.

Niech sobie teraz przepraszaja się jak chcą.
                          To nie zmieni mojej oceny ani autorytetów, ani polityków ani większej części mediów polskich. Mleko się rozlało. Ci ludzie już nigdy nie odzyskaja w moich oczach szacunku i powagi.
                          • czan-dra Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 20:32
                            Czy Ty aby się nie rozpędziłaś?
                            Kto urządził jatkę na Kaczyńskich?
                            Kto zabija członków PiSu? Jak na razie to jeden pojeb zabił jednego pracownika biura posła.
                            Piszesz o manipulacji wypowiedziami, a czy manipulacją była wypowiedź Kaczyńskiego o szeregu ZOMO, w którym postawił między innymi mnie, a czy manipulacją była wypowiedź o ludziach z niższej półki, nie chce mi się pisać o tych wszystkich kłamstwach, które wypowiedzieli członkowie tej partii, sama je znasz...

PeeS. Zaczynasz mnie przerażać...
                            • tw_wielgus Re: Obłudnica...;) 25.10.10, 20:56
                              forum.gazeta.pl/forum/w,28,117903129,117970819,Re_Jezyk_milosci_wg_Eleny_4_2.html
                            • elena4.2 Re: A nie mówilam? RE:jak oni sie nazywaja chyba 25.10.10, 21:41
                              To ty się sam postawiłes tam gdzie stało ZOMO.
                              Kaczyński mówiac te słowa miał rację. Wielu przeszło na druga strone barykady, dajac sie omamic brudna kasą, za którą sprzedało swoje ideały i wartości. Wielu dla konformizmu i wygody zamyka oczy i udaje, że wszystko jest ok, mimo, ze stoją w kłamstwie i brudzie po uszy. ONI stoja tam, gdzie stało ZOMO, Dołączyli do oprawców i stworzyli razem patologię.
                              Beze mnie.
    • d82 Re: A nie mówilam? 25.10.10, 20:06
      Paranoja! Aż, strach cokolwiek pisać.
      Tak oto powoli odbiera się wolność słowa w ostatnim niezależnym medium.
    • odnowiony_normalnie Jak widać PiS ma V kolumne nie tylko w cenzurze 25.10.10, 20:09
      gazety.pl ale także w biurach poselskich PiS.

elena4.2 napisała:

> To oni nakręcają sami spiralę nienawiści .No i jak maqam nazwac to środowisko?
      >
      > iskry.salon24.pl/242956,platformie-grozono-z-komputera-radnego-po
      • elena4.2 Re: Jak widać PiS ma V kolumne nie tylko w cenzur 25.10.10, 20:24
        Nie bardzo lapię i nie bardzo mam pewnośc, że to komentarz do mojej osoby.
        Ale na wszelki wypadek oidpowiem

Teraz, kiedy zaczyna powoli wychodzic na jaw kto w tej bajce jest czarnym charakterem, każdą próbę oceniania faktów będziecie traktowac jako obrażanie?
        OD KIEDY TO mowienie o bandziorze bandzior jest obrażaniem a wskazywanie palcem gdzie jest zło jest przestępstwem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka