Dodaj do ulubionych

Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochowiak

IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 05.04.04, 10:28
Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Held ale jaja IP: 80.51.245.* 05.04.04, 10:29
      O kurwa

Tyle miesiecy przepychanek a na koncowy raport wybieraja wersje Kaczki :/
      • Gość: ff hanba IP: *.chello.pl 05.04.04, 10:32
        zaorac lewice
        • Gość: skok Ciekawe kto sie wyłamał i jakiego haka na niego IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 10:46
          mieli.
          • slon2002 Wiadomo bylo od poczatku, ze taki bedzie koniec 05.04.04, 11:00
            Tylko idiota mogl spodziewac sie uczciwego raportu.
            Wtym kraju zawsze musi byc, ble ble ble, bla bla bla.
            Czyli nikt nic nie wie i niczego nie udowodniono.
            • Gość: tres Czarzasty jest nie do ruszenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:17
              A Halber przeciez mówil "Ch..m precz!" no i co, Rokitek z Zebrem myśleli ze rozerwą te sitwe. Never... The Power of Cash, yeaaa
              • Gość: niezrzeszony SAMOOBRONA i PSL WSPARŁY AFERZYSTÓW i ZŁODZIEI !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.04.04, 11:34
                "Za raportem Błochowiak głosowali: Stanisław Rydzoń (SLD), Jerzy Szteliga
                (SLD), Jan Łączny (Samoobrona), Błochowiak (SLD) i Bohdan Kopczyński (niezrz.).
                Na posiedzeniu nie było Józefa Szczepańczyka (PSL)."

A więc jednek Samoobrona jest NADAL "V kolumną" SLD!
                Poza tym werdykt jest nieważny bo Liga Polskich Rodzin nie miała w komisji
                swego przedstawiciela: "Bohdan Kopczyński (niezrz.)" - CO TO ZA KOMISJA!
                • Gość: druid Czy ktos jest tym zdziwiony?? IP: 217.153.97.* 05.04.04, 11:55
                  To w koncu bardzo wygodna wersja dla wszystkich przy korycie

A lud mial przynajmniej jakies igrzyska - skoro z chlebem jest krucho
                  • agrrest Re: Czy ktos jest tym zdziwiony?? 05.04.04, 17:54
                    boze - dobre!!!! z chlebem krucho, ale ocet na polkach i pasta do zebow "pasta
                    do zebow" sie znajdzie jak trzeba bedzie:)
                    • Gość: szok BLOCHOWIAK -- POLITYCZNA PROSTYTUCJA !!!!!!!! IP: 141.158.65.* 05.04.04, 22:12
                      POSKOMUNISCI W OSTATNICH SWYCH PODRYGACH
                      USTAMI BLOCHOWIAK PLUJA NARODOWI W TWARZ ...
                      • Gość: dezerter Re: BLOCHOWIAK -- POLITYCZNA PROSTYTUCJA !!!! IP: *.port.east.verizon.net 06.04.04, 01:16
                        Oto moj raport z komisji sledczej, dodam ze nikomu niczego nie przysiegalem,
                        nikogo poza soba nie reprezentuje...i robie to za darmo.
                        "Ida mrowki do mrowiska,
                        nagle jedna sie posliskla,
                        przewrocila dwa koziolki
                        i nabila so guziolki.
                        Wszystkie mrowki sie z niej smialy,
                        takiej gapy nie widzialy.
                        Z lekka na mrowke pokrzyczaly,
                        a na koniec wodki daly.
                        • Gość: chinczak PRAWDZIWY kompromis Agory z SLD szantaz nie IP: 61.149.8.* 06.04.04, 02:14
                          przyniosl rezultatow, ale to nie koniec, poczekajcie do Maja!
                          • Gość: sk Rozwaliliśmy SLD, usunęliśmy Kwiatkowskiego IP: *.sawan.com.pl 06.04.04, 09:25
                            kupiliśmy Nałecza i Lewandowskiego, a głupiego raportu nie potrafilismy
                            załatwić. Chyba raje miał Miller, że Ziobro to niudolne O. Ale Rokita Taki
                            inteligentny, taki elokwentny. Teraz rozumiem dlaczego Krakusy nie chciały go
                            zrobić prezydentem. Na premiera też się nie nadaje.
                      • Gość: gosciu Re: BLOCHOWIAK -- POLITYCZNA PROSTYTUCJA !!!! IP: *.ecard.pl 14.04.04, 17:26
                        Po prostu ratuja wlasne dupy
                        - co prawda rozpieprzyli SLD, ale siedziec nie pojda
                        - na otarcie lez moze im Kulczyk rzuci jakiś ochłap.
            • tow1sekr Wiadomo bylo od poczatku 05.04.04, 11:22
              Dokładnie tak. Raport WC kaczki nadaje się do podtarcia tyłka. Rywinowi też nic
              złego się nie stanie. I po sprawie. Jedynym skutkiem "afery Rywina" będzie
              wypromowanie na supergwiazdy Anity WCkaczki i Renaty Beger z owsianymi qrwikami
              w oczach.
              • Gość: niezrzeszony LPR NIE MIAŁA PRZEDSTAWICIELA - KOMISJA NIEWAŻNA ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.04.04, 11:41
                werdykt, jak i cała komisja, są nieważne i NIELEGALNE (i najprawdopodobniej
                NIEKONSTYTUCYJNE) bo Liga Polskich Rodzin nie miała w komisji swego
                przedstawiciela: "Bohdan Kopczyński (niezrz.)" - CO TO ZA KOMISJA!

Przecież to, bodajże, WYMÓG KONSTYTUCYJNY żeby w Komisji Sejmowej zasiadał
                przedstawiciel KAŻDEJ PARTII sejmowej A NIE JAKIŚ SLD-owski "NIEZRZESZONY" !!!
                • Gość: j Re: LPR NIE MIAŁA PRZEDSTAWICIELA - KOMISJA NIEWA IP: *.kabaty.2a.pl 05.04.04, 20:28
                  przestan pieprzyc i sprawdź z czyjej listy został wybrany kopczyński, to się
                  zdziwisz.

jak nie jesteś w stanie sprawdzić to Ci pomogę - z listy LPR. i był w LPR jak
                  zaczynał pracę w komisji, a ponieważ się zaczął kompromitować, to go LPR
                  wywaliło z klubu. Szkoda, że nie dysygnowali kogoś rozsądnego, ale może po
                  prostu nie mieli?
                  • Gość: giertych Re: LPR NIE MIAŁA PRZEDSTAWICIELA - KOMISJA NIEWA IP: 217.153.43.* 06.04.04, 01:28
                    Przecież LPR to some komuchy. Śmieci takie same jak SLD. Nic by to nie zmieniło,
                    tylko teraz Rodznowcy mają wymówkę, że ten ziomal to już nie od nich.
              • agnes6 Re: a wszyscy mówią... 05.04.04, 12:05

że ty masz największego tylko wstydzisz się pokazać....
        • Gość: Jagnieszka Brawo komisja! Vivat prawda! Ja JEDYNA to głosiłam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.04, 20:40
          Od samiutkiego początku. Łatwo sprawdzić - w archiwum Forum.
          Że nie było żadnej GTW (oprócz "G"TW - "Gazety" Trzymającej Władzę).
          Że Rywin był samotny jak obcięty palec.
          Że pan Czarzasty, pan Kwiatkowski i pani Jakubowska są kompetentni i uczciwi
          oraz kierują się interesem publicznym.
          Że nie ma związku między Rywinem a ustawą.
          Że Adam skreślił Leszka.
          Na dodatek to samo wkrótce orzecze niezawisły sąd (tak przypuszczam).
          Dziś jest dzień mojej satysfakcji.
          Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a zemsta najlepiej smakuje na zimno i
          jest rozkoszą bogów...
          CAŁY PÓŁTORAROCZNY POGRZEB NA NIC!
          • kataryna.kataryna Re: Brawo komisja! Vivat prawda! Ja JEDYNA to gło 05.04.04, 20:43
            Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> Od samiutkiego początku. Łatwo sprawdzić - w archiwum Forum.
            > Że nie było żadnej GTW (oprócz "G"TW - "Gazety" Trzymającej Władzę).
            > Że Rywin był samotny jak obcięty palec.
            > Że pan Czarzasty, pan Kwiatkowski i pani Jakubowska są kompetentni i uczciwi
            > oraz kierują się interesem publicznym.
            > Że nie ma związku między Rywinem a ustawą.
            > Że Adam skreślił Leszka.
            > Na dodatek to samo wkrótce orzecze niezawisły sąd (tak przypuszczam).
            > Dziś jest dzień mojej satysfakcji.
            > Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a zemsta najlepiej smakuje na zimno i
            > jest rozkoszą bogów...
            > CAŁY PÓŁTORAROCZNY POGRZEB NA NIC!

Pani Jagnieszko, nie była Pani sama. To samo głosili pp. Jakubowska, Czarzasty,
            Kwiatkowski, Sztelige, Rydzoń, Błochowiak, Miller - jest Pani w znakomitym
            towarzystwie.
            • Gość: chinczak To byl Kwach, Michnik i reszta, nie do ruszenia IP: 61.149.8.* 06.04.04, 01:27
              w obecnym stanie posiadania mediow prawda kreowana rzez zydo-komunste Michnika
              staje sie prawda obowiazujaca. Znow kompromis z wladza, jak w Mgdalence. A
              poniewaz tak jak wyzej nie do ruszenia, to na razie Lepper poparl a potem
              rewizja komisjii.
              • Gość: pacal Co Ty bredzisz? IP: *.bg.am.poznan.pl 06.04.04, 10:09
                Jaki kompromis?
                Przeczytaj sobie komentarze w GW nt. raportu Błochowiak.
                Jeśli dalej twierdzisz że Michnik i GW go popierają
                to nie potrrafię ci już pomóc...
          • Gość: menzus Re: Brawo komisja! Vivat prawda! Ja JEDYNA to gło IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.04.04, 22:09
            A ja myślałem, ze nie ma nikogo, kto prześledził choć jeden odcinek i wierzy w
            niewinność Czarzastego, kwiatkowskiego, Jakubowskiej i całej reszty. Nigdy nie
            należy tracić nadziei!To prawda, ze ludzka naiwność nie ma granic. A może Nie
            Ja-gnieszka, tylko Ja-kubowska? Wtedy łatwiej byłoby zrozumieć.
          • Gość: Jolka_K Re: Brawo komisja! Vivat prawda! Ja JEDYNA to gło IP: 141.158.65.* 05.04.04, 22:26
            Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> Od samiutkiego początku. Łatwo sprawdzić - w archiwum Forum.
            > Że nie było żadnej GTW (oprócz "G"TW - "Gazety" Trzymającej Władzę).
            > Że Rywin był samotny jak obcięty palec.
            > Że pan Czarzasty, pan Kwiatkowski i pani Jakubowska są kompetentni i uczciwi
            > oraz kierują się interesem publicznym.
            > Że nie ma związku między Rywinem a ustawą.
            > Że Adam skreślił Leszka.
            > Na dodatek to samo wkrótce orzecze niezawisły sąd (tak przypuszczam).
            > Dziś jest dzień mojej satysfakcji.
            > Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a zemsta najlepiej smakuje na zimno i
            > jest rozkoszą bogów...

nie ladnie pani Jagnieszko !
            nie ladnie wysuwac sie przed
            Pierwsza Osobe w Panstwie !

Pragne Pani grzecznie przypomniec,
            ze Pan Prezydent wczesniej od
            Pani byl przekonany o jednoosobowej
            inicjatywie zajscia.

• Gość: fan? Re: Brawo komisja! Vivat prawda! Ja JEDYNA to gło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:42
            Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni, a zemsta najlepiej smakuje na zimno i
            > jest rozkoszą bogów...

he,he wybory to pokazą
          • Gość: obserwator2 Re: Brawo komisja! Vivat prawda! Ja JEDYNA to gło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:30
            Jagnieszko. Nie Ty jedyna. Sprawdź moje posty na ten temat. Nie miałem cienia
            wątpliwości, że Rywin (niewątpliwie wciągnięty przez Rapaczyńską w lobbowanie
            na rzecz rozwiazań korzystnych dla Agory) uznawszy, że sprawy autopoprawki
            potoczyły się pomyślnie, próbował wystawić rachunek.
            A zapłatą miało być tylko stanowsisko w Polsacie, a nie żywa gotówka. Więc się
            ci od Agory trochę wkurzyli. I zrobili aferę.
            • Gość: kibic SPOLECZENSTWO JEST JUZ DYMANE PUBLICZNIE PRZEZ SLD IP: 141.158.65.* 06.04.04, 00:56
              postkomuchy smieja sie w twarz narodowi
              i robia go w bambuko jak chca !!!
          • Gość: Andrzej [...] IP: *.client.comcast.net 06.04.04, 04:11
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kot_kuba Czyli Błochowiak nie odpowie za "przetarg"? 06.04.04, 09:40
          Czy to oznacza, że w zamian Partia zamaskuje przekręt z przetargiem na remont
          ulic, z którego nadwyżka zasiliła konto SLD? Gazeto, ten wątek pociągnij dalej!
      • Gość: nikt Co na to fani Samoobrony? IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 05.04.04, 10:39
        Precz z samoobrona!
        • Gość: Samoobrońca Re: Co na to fani Samoobrony? IP: *.chomiczowka.net.pl 05.04.04, 23:16
          Panie pszewodniczoncy!!! Ja, szeregowy poseł z pańskiej partii protestujem.
          Pan, który tak ładnie w sejmie muwił, że wszystkih tych złodzieji z eSElDe to
          im pan nogi przy samej... że im pan obetnie... te nogi... to teraz w ten
          sposóp? Tak beszczelnie w biały dzień? Ooooo, panie pszewodniczoncy coś mi tu
          śmierdzi ostro. Śmierdzi gotufkom, tymi brudnymi SLD-wskimi pieniędzami, coś
          pan muwił, że fszystkie je pan złodziejom zabierze. Mam nadzieje panie
          pszefotniczoncy, że jutro w parlamencie, podzielimy te pieniąszki
          sprawiedliwie... tak jak zafsze... To do jutra panie pszefotniczoncy!!!
      • Gość: Zuzia Re: ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:56
        Potrzebne są natychmaistowe wybory !
      • Gość: cs [...] IP: 195.215.5.* 05.04.04, 11:33
        • Gość: Leszek Re: ale jaja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 11:52
          człowieku opanuj się. Co zrobisz jak się okaże, że wybory muszą poczekać bo
          tego wymaga dobro narodu? Pamiętaj w tym kraju nie ma rzeczy niemożliwych a o
          wcześniejszych wyborach to zapomnij.
      • Gość: JAC Re: ale jajaWIELCY ŚLEDCZY POKONANI PRZEZ BLONDYNK IP: 213.17.204.* 05.04.04, 11:51
        WIELCY ŚLEDCZY POKONANI PRZEZ BLONDYNKĘ
        NA PIONOWYCH KORYTARZACH. Tak Panów wodziła za nos, aż się zgubiliście.
        Panie Ziobro (Zero), Panie (diable) Rokito, mężczyznę poznaje się po tym jak
        kończy, a nie jak zaczyna. Wy skończyliście ośmieszeni.
        A była taka okazja. W SLD zamieszanie. To trzeba było wykorzystać.

A swoją drogą jak proroczy jest wierszyk Mickiewicza "Pani Twardowska". Babie,
        to nawet diabeł nie da rady.
      • zhk TO NIESTETY NIE JAJA ALE KRYMINAL, WSTYD 05.04.04, 14:23
        Tu nie ma co komenmtowć. Błazenada ustawy o komisji śledczej. Wszyscy wiedzą co
        jest grane a i tak każdy członek komisji dalej będzie mówił swoje. I tak coś
        ta komisja dała, bo dyskutujemy o tym bez wątpliwości kto kłamał itd.. itd.
      • Gość: Ja Re: ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 18:03
        Apel do wszystkich normalnych ludzi.Wyjeżdżajmy stąd jak najszybciej,zostawmy
        ten skorumpowany kraj tym, którzy go takim uczynili: SLD-owcom,Samoobronie,PSL i
        innym, którzy przyjdą po nich(mają przecież bardzo ambinte "młode przybudówki")Z
        nimi nie można wygrać, są jak karaluchy, przeżyją nawet atak atomowy.Czas się
        poddać.Ja już zdecydowałem - wyjeżdżam stąd i nigdy tu nie wrócę.
        • Gość: AZ Re: ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 19:13
          Byłem tam, gdzie chcesz jechać. Wcale nie jest lepiej tylko może trochę
          bardziej kulturalnie.
          Jeśli chodzi o raport - mamy czarno na białym, kto robi nas wszystkich w konia -
          SLD i Samoobrona!
        • Gość: natural7 Re: ale jaja IP: *.twp.olsztyn.pl 06.04.04, 09:01
          Co roku się startam jeszcze nie wygrałem w loterii wizowej następna już nie
          długo a jak nie to będę musiał zrobić porządek z tym krajem.
      • Gość: Koni Re: ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:30
        Sami wybieramy tych durni
      • Gość: zadne jaja Re: ale jaja IP: *.sympatico.ca 06.04.04, 01:37
        jest to prawdopodobnie szatanski chwyt by ostatecznie skompromitowac SLD w
        oczach wyborcow. A kobita od kibla
    • Gość: T. HAŃBA!!! IP: *.topole.waw.pl 05.04.04, 10:29
    • Gość: rozgniewany Do dupy z takim raportem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:30
      • Gość: Pablo Re: Do dupy z takim raportem! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 16:32
        Nie jest on do dupy. Jest bardzo ważny, pokazuje nam grupę trzypającą władzę.
        jeżeli ktoś umie czytać miedzy wierszami, to się dowie, że grupą trzymającą
        władzę jest SLD, przy cichym poparciu PSL i Samoobrony.
        • agrrest Re: Do dupy z takim raportem! 05.04.04, 18:00
          wwogole to calkiem smieszne ze w sprawie w ktorej glownymi podejrzanymi sa
          naczelni funkcjonariusze sld przyjmuje sie wersje czlonka sld - chryste, nie
          badzmy tak oczywisci w naszym asekuranctwie i chwytaniu sie najnizszych desek
          ratunku
      • Gość: a Re: Do dupy z takim raportem! IP: 212.244.195.* 05.04.04, 20:11
        IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl ?????????????
    • jowi77 Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow 05.04.04, 10:30
      Też uważam że to skandal!!!!!!!!!
    • Gość: zdl jaka komisja taki raport IP: 81.15.135.* 05.04.04, 10:31
      ciekawe czy uwzglednila korytarze poziome i pionowe???
      • Gość: http://pamietamy.t Re: jak widac korytarze pionowe zawsze w bolszewi IP: *.ok.shawcable.net 05.04.04, 10:46
        maja racje hahahahahahahahahahahahahahhaahah
        witajcie w judenracie europy
        kft.umcs.lublin.pl/stona/zaglada/judenrat.html
        pamietamy.tripod.com
      • Gość: sekurator Re: jaka komisja taki raport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 18:54
        Tylko pionowe, a może skośne
    • Gość: Gość Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochowiak IP: *.toya.net.pl 05.04.04, 10:31
      To jeden wielki skandal.
      • Gość: Tom ha, ha, ha IP: *.wa.bigpond.net.au 05.04.04, 10:32
        • Gość: BUUUUUUUUU Re: ha, ha, ha IP: *.nsm.pl 05.04.04, 11:03
          Nie 'ha, ha, ha', tylko... 'Panowie, jesteśmy w D..IE' !!!
          • Gość: sekurator Re: ha, ha, ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 18:59
            W DU..E byłoby przyjemniej. Ludzie i bikiniarze , zmieniajcie skarpetki. Komuna
            wróciła.
      • Gość: bosy Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.zeb.com.pl / 212.33.64.* 05.04.04, 10:34
        Wreszcie będzie wiadomo jakie trza nosić skarpetki
      • surfer1 Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow 05.04.04, 10:35
        to było do przewidzenia,
        Teraz jeszcze niezawisły sąd zmieni kwalifikację czynu Rywina na oszustwo i nie
        będzie nikt z rządu wmieszany w tę sprawę tylko oszust Rywin. No ale rząs ma
        teraz sprawę Orlenu więc z jednej trzeba go wybronić
        • mcbag Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow 05.04.04, 10:50
          no to pięknie, tego nie przewidzaiłem ...a juz myślałem, że wychodzimy z tego
          bagna ... czas wyjechać do normalnego kraju, bo tu już się nic nie da zrobić.
          • Gość: Leszek Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 12:07
            teraz wiesz dlaczego stany nie rezygnują z wiz dla Polaków, to byłby przeciąg a
            kto będzie robił na emerytury rządu itp
          • Gość: sekurator Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 19:09
            Wychodzimy z bagna a wchodzimy w g..no.
    • jowi77 też uważam że to skandal!!!!!!! 05.04.04, 10:32
    • Gość: Jacek Raport mniejszosci (intelektualnej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:32
      Skoro nie moze byc madrze, to niech bedzie smiesznie. Przynajmniej wiadomo, o
      co chodzi i nikt nie bedzie traktowal raportu serio.
      • Gość: http://pamietamy.t Re:hahah jeszcze wam nie straszno :-P IP: *.ok.shawcable.net 05.04.04, 10:48

ferajna janika rzadzi
        pamietamy.tripod.com
    • Gość: trawnik az sie wyjechac z tego kraju...;-( IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 05.04.04, 10:32
    • Gość: matt Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.chello.pl 05.04.04, 10:32
      BEZ SENSU!!!
    • Gość: rzymianin skandal IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.04.04, 10:33
    • Gość: Bodzio Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.nsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:33
      Czy znowu Skorka pisze doktorat z Błochowiak i jej ojca złodzieja komunisty
    • Gość: marc Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: 212.182.32.* 05.04.04, 10:33
      SKANDAL!
    • Gość: nommo Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:34
      "i mówię Ci, że ci co władzę mają robią syf i w tym syfie się tarzają"
      K.Staszewski - bez komentarza
    • Gość: Bolek Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:34
      Kompletna degrengolada państwa!
      zwyciężyły polityczne układy...
      zwyciężyła republika kolesiów
      to co się stało jest dla mnie kopletnie niepojete!
    • Gość: szteter Re: Komisja śledcza przyjęła ...jka kto głosował? IP: *.uci.uni.torun.pl 05.04.04, 10:35
      ???????????
    • Gość: Domna Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.chello.pl 05.04.04, 10:36
      To nie miesci sie w glowie!!! Kto glosowal za tym raportem? Widzieliscie
      zachwycona gebe tej panienki??? Ile forsy i nerwow kosztowalo nas jako
      spoleczenstwo prace tej Komisji, po to, aby prztjac wersje, ktora w zaden
      sposob nie przystaje do faktow, ktore zna kazdy, ktory zledzil te afere? JESTEM
      W SZOKU!!!!!!!!
      • Gość: Marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:41
        • Gość: avanti popolo Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:49
          Ruszajmy na Sejm, dość tego !
        • gielezy3 [...] 05.04.04, 12:07
    • Gość: Justage? Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 05.04.04, 10:38
      Niezależnie od przyjętych wersji w państwie prawa nie powinno być komisji,które
      dublują już istniejące instytucje! Za co płacimy prokuratorom,sędziom? Skoro
      nie potrafią udowodnić,że zasługują na pieniądze podatników?Zwolnić to całe
      niekompetentne towarzystwo wzajemnej adoracji-będą oszczędności w budżecie i to
      znaczniejsze niż zabieranie rent i emerytur.
      Panie Rokita,im więcej komisji śledczych sejmowych,tym mniej demokracji,prawa w
      kraju.Skoro przejawia pan takie zamiłowanie to do prokuratury,nie do
      sejmu.Istotą sejmu jest ustanawianie takiego prawa,które będzie jednoznaczne
      dla wszystkich.W przeciwnym razie kończ waść,wstydu.....
      • Gość: sędzia a co z tym mają wspólnego sędziowie? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.04, 11:09
        Nikt nie płaci sędziom za udowadnianie czegokolwiek. Sędziowie nie są
        śledczymi. Na całym świecie (poza byłym ZSRR i Chinami) proces karny wygląda
        tak, że prokurator przychodzi do Sądu z dowodami, które mają go przekonać do
        winy oskarżonego. Sąd te dowody ocenia i na ich podstawie kwalifikuje czyn
        oskarżonego. Jak Prokuratorowi w sprawie Lwa R. nie udało się udowodnić przed
        Sądem istnienia grupy trzymającej władzę to co z tym mają wspólnego sędziowie?
        A może sędzia Celej powinien przebrać się w prochowiec i zacząć śledzić
        Czarzastego, żeby mu udowodnić związek z Lwem? Nie mieszajmy sędziów do tego co
        nie od nich zależy.
    • Gość: j23 Emigrować ? IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 05.04.04, 10:38
      Robi się strasznie ponuro w naszym kraju.Do rangi autorytetu urastają tacy
      ludzie jak Anita Błochowiak. W najgłośniejszej sprawie ostatnich lat to jej
      punkt widzenia zostanie zaprezentowany parlamentowi. Szok. Zgroza. Emigrować?
      Jeszcze raz uwierzyć, że można coś zmienić? Cóż to za kraj w którym na
      polityczną emeryturę odesłano T. Mazowieckiego, a gwiazdą z 53% zaufaniem staje
      się A. Lepper? Dokąd zmierzamy? jesteśmy się w stanie jeszcze obudzić?
      • Gość: Polak nie emigrowac! wyrżnąć komuchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:47
    • Gość: zażenowany wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:38
      Kabaret się skończył w żenujący sposób. To niepojęte ale Jakubowska i Czarzasty
      triumfują i nadal mogą drwić z prawdy. Skandal. A ja naiwny myślałem że komisja
      coś wyjaśni. Wstydźcie się państwo posłowie.
    • Gość: Chołek Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.04.04, 10:38
      No to pan Nałęcz się zmartwi.....my też
    • Gość: seangrayw Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.chello.pl 05.04.04, 10:39
      Chciałbym wiedzieć, kto jak zagłosował...
      P.S. Jak można było poprzeć wersję idiotki, która robiła wszystko, by wybielić
      Millera?
      • Gość: Rafał Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:13
        Zagłosowali wszyscy ludzie Millera razem z samoobroną
    • Gość: HUCPA Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:39
      nie wierze!
      czuje sie jak po zderzeniu z pociagiem

• Gość: Polactwo rządzi! hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:40
      • Gość: ela Re: hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 22:54
        I co tu jest smiesznego, my musimy zyc tu w kraju wsrod ludzi,
        którzy wmawiaja mi ze czarne jest biale jak widze ze jest
        czarne do tego wszystkiego to oni decyduja a ja nie mam nic do
        powiedzenia bo ludzie ktorzy nie odrozniaja kolorow sa w wiekszosci
        i oni decyduja o moim kraju.
        Ela
        • Gość: natural7 Re: hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.twp.olsztyn.pl 06.04.04, 09:15
          To proste. Dyktatura ciemniaków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka