rickky 18.12.10, 23:04 twierdzą, że "rząd Tuska przegrywa z zimą": wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8839053,Europa_pod_sniegiem__Zasypane_drogi__opoznione_pociagi_.html Tylko czy oni cokolwiek z tego zrozumieją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:16 www.youtube.com/watch?v=b9vs1IeG7Co Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:26 Widziałam w jakichś wiadomościach tv taką migawkę - zaśnieżony kawałek miasta, zziębnięci ludzie na przystanku tramwajowym, na poboczu jezdni zakopany samochód usiłujący się jakos wydostać, w sumie nic nadzwyczajnego i na tym tle reporter pyta babę, jak znosi zimę. Na to baba z najwyższą pretensją w głosie: To tylko w Polsce jest możliwe! Baby nie przekonasz. Dziada, oczywiście, też. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:34 damakier1 napisała: > Na to baba z najwyższą pretensją w głosie: [b]To tylko w Polsce jest możliwe![/ > b] > Baby nie przekonasz. Dziada, oczywiście, też. A ja sobie kupiłem odśnieżarkę spalinową :) Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:41 rickky napisał: > damakier1 napisała: > > > Na to baba z najwyższą pretensją w głosie: [b]To tylko w Polsce jest możl > iwe![/ > > b] > > Baby nie przekonasz. Dziada, oczywiście, też. > > A ja sobie kupiłem odśnieżarkę spalinową :) Ale baby nie przekonasz. Odśnieżarkę wsadź w ...garaż Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:33 rickky napisał: > twierdzą, że "rząd Tuska przegrywa z zimą": > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8839053,Europa_pod_sniegiem__Zasypane_drogi__opoznione_pociagi_.html > Tylko czy oni cokolwiek z tego zrozumieją? Koniowi to powiedz, za kilka dni znowu zmiana rozkładu jazdy PKP Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:36 2alfa.alfa napisała: > rickky napisał: > > > twierdzą, że "rząd Tuska przegrywa z zimą": > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8839053,Europa_pod_sniegiem__Zasypane_drogi__opoznione_pociagi_.html > > Tylko czy oni cokolwiek z tego zrozumieją? > > Koniowi to powiedz, za kilka dni znowu zmiana rozkładu jazdy PKP No i dobrze, niech zmieniają. Tylko ten się nie myli, co nic nie robi (patrz rządy PiS-SO-LPR) Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:37 Zima. pierwsze słyszę to wina Tuska .Nigdy przecież nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:41 Ale widzisz, jaką wszechmocą pisięta obdarzają znienawidzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Re: Do przeczytania dla tych, którzy 18.12.10, 23:44 Czy to już pierwsze sukcesy w walce z globalnym ociepleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
pamdirac A co mnie obchodzą propagandowe teksty o kryzysie 19.12.10, 00:47 na zachodzie? Tego typu propagandę władz prowadzoną w kontrolowanych mediach znam doskonale. Interesuje mnie tylko to, że Tusk przegrał z zimą i to przegrał z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A co mnie obchodzą propagandowe teksty o kryz 19.12.10, 00:52 Nie sluchasz mysli wodzusia.Skoro przegral,to znaczy ze wygral.Czy nie rozumiesz pisiej dialektyki? Odpowiedz Link Zgłoś
pamdirac Re: A co mnie obchodzą propagandowe teksty o kryz 19.12.10, 00:57 Dialektyka mało mnie obchodzi. Za to bałagan na kolei i nieodśnieżone drogi, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A co mnie obchodzą propagandowe teksty o kryz 19.12.10, 00:53 pamdirac napisał: Interesuje mnie tylko to, że Tusk przegrał z zimą i to przegrał z > kretesem. To masz bardzo wąski krąg zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
pamdirac Re: A co mnie obchodzą propagandowe teksty o kryz 19.12.10, 00:58 Na tyle wąski by nie słuchać tuskowej propagandy gdy widzę co się naprawdę dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A co mnie obchodzą propagandowe teksty o kryz 19.12.10, 01:04 pamdirac napisał: > Na tyle wąski by nie słuchać tuskowej propagandy gdy widzę co się naprawdę dzie > je. Wiem, widzisz tylko to, co chcesz widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Do przeczytania dla tych, którzy 19.12.10, 04:05 Ale u nas maja byc cuda , bo pissdzielce Tuska cudotwórca ogłosili. :-) Odpowiedz Link Zgłoś