Dodaj do ulubionych

Stokrotka - koleżanka Tuska

14.03.11, 06:23
Polska to nie USA, gdzie forma "you" jest powszechnie stosowana. Bycie na "ty" oznacza dłuższą znajomość, większą zażyłość. Wywiady Stokrotki z Tuskiem mają prawo być odbierane jako ustawki. Stokrotka zdradziła się z tym w ostatnim wywiadzie, gdzie specjalnie dla co najmniej dobrego znajomego poleciała do Gdańska ze swoją usługą.

"- Myślał pan o wyrzuceniu Schetyny? Niech pan patrzy mi prosto w oczy - zwróciła się do premiera.

A ten do niej:

- Pani jest speszona, bo najpierw mi pani zarzuca, że mam partię, w której każdy mówi co chce, a 20 sekund później, że jednak PO to partia, gdzie nie można mówić co się chce. Niech się pani zdecyduje jaki pani ma pogląd - odpowiedział.

A Olejnik wyjaśniła: - Ja mówię, że Jarosław Kaczyński ma ludzi, którzy są mu oddani. I jest ich coraz więcej. A ci, którzy popierali pana, przeszli teraz do Jarosława Kaczyńskiego.

- Nie mam takiego wrażenia - odpierał atak lider PO.

- Nie masz? Nie ma pan? - poprawiła się.

- Zagadkowe jest dla mnie to źródło satysfakcji w pani głosie, z tego tytułu, że wojsko Jarosława Kaczyńskiego potężnieje. Nie wiem, czy to dla pani dobra wiadomość - drażnił się z dziennikarką.

- A dlaczego? Myśli pan, że jakiś wyrok będzie na mnie? - zakpiła Olejnik.

- Nie, od tego jestem, by nikt pani nie zabił, ale jak patrzę na pani przygody z PiS, to jest pani zdaje się na pierwszej linii frontu - odpowiedział Tusk."
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 06:33
      Prywatnie Tusk i Kaczyński też mówią sobie po imieniu.A ta ich wojenka to ściema a publika to łyka.
      • haen2010 Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 06:47
        Tu nie masz racji. Zachodzą pomiedzy nimi skomplikowane relacje przeważnie z nienawiści złożone, dla samców alfa władza to potężny afrodyzjak.
        • zoil44elwer Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 07:10
          Dwie gałęzie z tego samego drzewa nie mogą być gatunkowo inne.A że w czasie politycznych zadymek te gałęzie smagają się wzajemnie to prawo politycznego wiatru.Przecież PO i PiS istnieją dlatego że sfingowaną szarpaczką zajęły myślenie Polaków.Wyborcy podzielili się w głównej masie na tych co są przeciwko liberalnym(PO) i na tych co są przeciwko solidarnym(PiS).Inne partie są tylko kwiatkami do tych baranich kożuchów.
          • haen2010 Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 07:47
            Jeżeli upierasz się przy drzewie Solidarność, to PiS tam jest raczej jemiołą. Solidaruchów tam na lekarstwo, komuchów zatrzęsienie.
            • ex.mila Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 07:55
              i albo mi się te pytania wycina albo na nie nie odpowiadasz.

Palikot u Paradowskiej powiedział, że ma 41 internetowych liderów. Czy jesteś jednym z nich?
              • cookies9 Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:03
                >Palikot u Paradowskiej powiedział, że ma 41 internetowych liderów. Czy jesteś
                jednym z nich?<

niemożliwe:-) coś słabiutko im idzie

• ex.mila Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:23
                  cookies9 napisała:

> >Palikot u Paradowskiej powiedział, że ma 41 internetowych liderów. Czy jes
                  > teś
                  > jednym z nich?<
                  >
                  > niemożliwe:-) coś słabiutko im idzie
                  >

Widocznie poza Haenem I Palikotem żaden z pozostałych liderów nie wierzy w zwycięstwo.
              • haen2010 Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:16
                Po raz dwudziesty powtarzam - od zawsze byłem, jestem i będę facetem, któremu blisko do laickiego liberalizmu. Kiedyś kibicowałem tzw liberalnej frakcji platformy, ale Tusk mnie do wiatru wystawił i poszedł w zaparte na twardą chadecję.

No to kibicuję Ruchowi Nowoczesnej Polski wg Palikota. Bryza wolności po tym dwudziestoleciu w dymie kadzideł.

Nie jestem człnkiem RPP. Ale noszę się z myślą o zapisaniu się po raz pierwszy do jakiejkolwiek partii.
                • ex.mila Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:20

> Nie jestem człnkiem RPP. Ale noszę się z myślą o zapisaniu się po raz pierwszy
                  > do jakiejkolwiek partii.

pozwolisz że ci nie uwierzę
                  • haen2010 Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:25
                    Jak się zapiszę, to poinformuję. Nie lubię tuskowego bajeru, jak pewnie zauważyłeś. Facet od zawsze pieprzył o transparentności, a dzisiaj traktuje mnie jak dziecko z zespołem Downa. I wyrządza ludziom potężne świństwa, co każe mi znacznie zweryfikować opinię o jego prawdziwym charakterze.
                    • wos9 Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:43
                      haen2010 napisał:

> Jak się zapiszę, to poinformuję. Nie lubię tuskowego bajeru, jak pewnie zauważy
                      > łeś. Facet od zawsze pieprzył o transparentności, a dzisiaj traktuje mnie jak d
                      > ziecko z zespołem Downa. I wyrządza ludziom potężne świństwa, co każe mi znaczn
                      > ie zweryfikować opinię o jego prawdziwym charakterze.

Współczuję Palikotowi.
                      • haen2010 Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 09:04
                        Współczucie jest tu najmniej pożądane. Bo jego spotkania z "ludem polskim" przypominają beczkę kiszonej kapusty na zimę. Tak sale spotkań nabite.

Poza tym facet ma szmal i w kilka miesięcy z niczego zorganizował duże stronnictwo polityczne. Niewiele dzieje się tu przypadkiem. Strach przed liberałami laickimi jest widoczny od wikarego do papieża, od Napieralskiego do Tuska.
                        • wos9 Szkoda, że nie zrozumiałeś,co jest powodem mojego 14.03.11, 09:31
                          współczucia...

haen2010 napisał:

> Współczucie jest tu najmniej pożądane. Bo jego spotkania z "ludem polskim" przy
                          > pominają beczkę kiszonej kapusty na zimę. Tak sale spotkań nabite.
                          >
                          > Poza tym facet ma szmal i w kilka miesięcy z niczego zorganizował duże stronnic
                          > two polityczne. Niewiele dzieje się tu przypadkiem. Strach przed liberałami lai
                          > ckimi jest widoczny od wikarego do papieża, od Napieralskiego do Tuska.
                    • gazakil Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 21.03.11, 17:00
                      to nie bajer to najnormalniejsze w świecie oszustwo
                • zoil44elwer Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:52
                  Gdy przed wyborami prezydenckimi w 2005 Tusk po 20 latach małżeństwa wziął ślub kościelny nie zadzwonił ci alarmowy dzwonek że to jest polityczny kunktator a nie liberał?
                  • ex.mila Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 08:59
                    zoil44elwer napisał:

> Gdy przed wyborami prezydenckimi w 2005 Tusk po 20 latach małżeństwa wziął ślub
                    > kościelny nie zadzwonił ci alarmowy dzwonek że to jest polityczny kunktator a
                    > nie liberał?

Pisałam o tym w2005 roku. Dzisiaj jest 2011
                    • contadore Re: Haen -pytam cię po raz dwudziesty 14.03.11, 09:53
                      ex.mila napisała:

> zoil44elwer napisał:
                      >
                      > > Gdy przed wyborami prezydenckimi w 2005 Tusk po 20 latach małżeństwa wzią
                      > ł ślub
                      > > kościelny nie zadzwonił ci alarmowy dzwonek że to jest polityczny kunkta
                      > tor a
                      > > nie liberał?

Za trudne pytanie dla haena.
                      >
                      > Pisałam o tym w2005 roku. Dzisiaj jest 2011
            • contadore Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 09:28
              haen2010 napisał:

> Jeżeli upierasz się przy drzewie Solidarność, to PiS tam jest raczej jemiołą. S
              > olidaruchów tam na lekarstwo, komuchów zatrzęsienie.

To ja proszę tylko o wymienienie 5 nazwisk tych komuchów,jeżeli wymienisz zgodzę się,że w PiS jest zatrzęsienie "komuchów" i niedostatek solidaruchów.
              Byle szybko,wymieniaj..........
              • zoil44elwer Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 09:36
                A Kalisz to komuch.Dlaczego Palikot darzy go takim uczuciem i vice versa.
              • volupte01 Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 13:13
                Tu masz kilku wiecej niz 5ciu.www.wykop.pl/ramka/28291/dlaczego-pis-to-postkomuna-43-fakty/
                • zoil44elwer Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 15:25
                  No patrzajta ludziska,a Urban wstąpił do PZPR dopiero w 1989.Raczej dla zgrywy niż z powodów ideolo lub koniunkturalnych.A nazywają go komuchem.
              • messi2011 Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 16.03.11, 09:06
                przy jakim drzewie?
            • sondazwyborczy Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 05.04.11, 12:14
              ale stronniczość, manipulacje to inne kwestia
        • wkkr Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 14.03.11, 07:54
          haen2010 napisał:

> Tu nie masz racji. Zachodzą pomiedzy nimi skomplikowane relacje przeważnie z ni
          > enawiści złożone, dla samców alfa władza to potężny afrodyzjak.
          =====
          Od nienawiści bardzo blisko do miłości...
          Jak oni dają sobie radę z tymi namietnosciami.....
    • wos9 Podobno BARDZO dobrze znasz świat polityki i jego 14.03.11, 09:00
      styk z dziennikarzami.
      To powinieneś wiedzieć, że bardzo wielu dziennikarzy (przede wszystkim najważniejszych mediów i mających bardzo długi staż zawodowy) jest "na ty" z większością ważnych polityków.
      Nie cenię specjalnie Moniki, ale nie robiłabym problemu, że jej się wyrwało owo "ty". Może gdyby się nie poprawiła, nawet byś tego nie zauważył.
      Zastanawiam się, co byś napisał, gdyby okazało się, że Monika jest na "ty" z Palikotem? Z nim też często rozmawia...
      • haen2010 Re: Podobno BARDZO dobrze znasz świat polityki i 14.03.11, 09:29
        Nie wiem, jakie ma relacje z Palikotem. Po chamskim sposobie prowadzenia wywiadów widać, że go nie lubi. Jak Lis, Durczok, Morozowski i wielu, wielu innych z medialnej hołoty. Paradowska jest chwalebnym wyjątkiem.

Piszę, o wątpliwej jakości wywiadów Stokrotki z Tuskiem, tego wątek dotyczy. I jak sitwa polityczno-medialna manipuluje "ciemnym ludem".
        • wos9 Re: Podobno BARDZO dobrze znasz świat polityki i 14.03.11, 09:34
          haen2010 napisał:

> Nie wiem, jakie ma relacje z Palikotem. Po chamskim sposobie prowadzenia wywiad
          > ów widać, że go nie lubi. Jak Lis, Durczok, Morozowski i wielu, wielu innych z
          > medialnej hołoty. Paradowska jest chwalebnym wyjątkiem.
          >
          > Piszę, o wątpliwej jakości wywiadów Stokrotki z Tuskiem, tego wątek dotyczy. I
          > jak sitwa polityczno-medialna manipuluje "ciemnym ludem".

Znowu nic nie zrozumiałeś.
        • contadore Re: Nazwiska haen poproszę 14.03.11, 09:36
          Nazwiska tych komuchów w PiSie,których jest na zatrzęsienie

forum.gazeta.pl/forum/w,28,123189015,123192313,Re_Podobno_BARDZO_dobrze_znasz_swiat_polityki_i.html
      • zoil44elwer Re: Podobno BARDZO dobrze znasz świat polityki i 14.03.11, 09:43
        "TO" (kolesiowskie znajomości dziennikarzy z politykami) jest właśnie złe.Bo wtedy dziennikarz napisze czy powie coś złego ale prawdziwego o swoim wysoko postawionym dobrym znajomym?
        • contadore Re: Podobno BARDZO dobrze znasz świat polityki i 14.03.11, 09:49
          Po co się wpisujesz do tego postu,tym bardziej,że on jest adresowany do haena a nie do Ciebie,musisz odpowiadać podobnie jak wos9 kiedy nie do Ciebie jest adresowany post?
          • wos9 Re: Podobno BARDZO dobrze znasz świat polityki i 14.03.11, 11:01
            contadore napisał:

> Po co się wpisujesz do tego postu,tym bardziej,że on jest adresowany do haena a
            > nie do Ciebie,musisz odpowiadać podobnie jak wos9 kiedy nie do Ciebie jest adr
            > esowany post?

A ty co, dyżurny ruchu jesteś?
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 14.03.11, 09:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • retronick Co ty z tymi bolszewikami wyskakujesz ? 14.03.11, 09:42
        Masz kłopoty ze słownictwem, czy to kwestia natury psychicznej ?
        • contadore Re: Co ty z tymi bolszewikami wyskakujesz ? 14.03.11, 09:51
          retronick napisał:

> Masz kłopoty ze słownictwem, czy to kwestia natury psychicznej ?

Prosiłem o o podanie choćby tylko 5 nazwisk komuchów w PiS.Widocznie haen ma z tym problemy,więc to chyba kwestia natury psychicznej.
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 14.03.11, 10:04
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zoil44elwer Re: Tusk potwierdził,że jest bolszewickim gnojkie 14.03.11, 09:47
        Owijając w bawełnę zasugerował M Olejnik że jest na liście(krótkiej) sympatyka PO,podobnego do tego z Łodzi?
        • contadore Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 09:56
          Zanim będę cię musiał nazwać największym łgarzem na tym forum.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,123189015,123192300,Re_Stokrotka_kolezanka_Tuska.html
          Elwer nie wcinaj się między wódkę i zakąskę swoimi odpowiedziami.Nie Ciebie pytam.
          • haen2010 Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:01
            Co to, IPN jestem? Sam sobie szukaj. Mnie wystarczą gęby Jasińskiego i Dubienieckiego. Kryże. Tatusie Kaczyńskich i Ziobry. Wassermann, śp.
            • contadore Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:12
              haen2010 napisał:

> Co to, IPN jestem? Sam sobie szukaj. Mnie wystarczą gęby Jasińskiego i Dubienie
              > ckiego. Kryże. Tatusie Kaczyńskich i Ziobry. Wassermann, śp.

Zaraz,zaraz spokojnie.To są Twoje słowa.

haen2010 napisał:

> Jeżeli upierasz się przy drzewie Solidarność, to PiS tam jest raczej jemiołą. S
              > olidaruchów tam na lekarstwo, komuchów zatrzęsienie.

Powtarzam wymień choćby pięć nazwisk "komuchów"....Dubieniecki nie jest ani w PiS ani nie był w SLD.Wasserman,również. Tatuś Kaczyńskiego nie był w PZPR ale nie był również w PiS,ojciec Ziobry był w PZPR ale nie był w PiS.......etc.

Podaj mi nazwiska PiSowców,którzy byli w PZPR lub SLD a obecnie są w PiS....tak jak napisałeś.
              Kryże i Jasieński byli to dopiero dwóch......wymień jeszcze trzech a spełnisz warunek,że komuchów jest w PiS zatrzęsienie a solidaruchów mniejszość.
              • volupte01 Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 13:14
                dokładam www.wykop.pl/ramka/28291/dlaczego-pis-to-postkomuna-43-fakty/
            • zoil44elwer Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:15
              Rajmund K(ojciec),akowiec,powstaniec warszawski odznaczony Krzyżem Walecznych bolszewikiem?To inżynier Rajmund K po zakończeniu II WŚ miał biegać po lasach,walczyć z komuną czekając na 3 wojnę światową miast odbudowywać zniszczony kraj?
              • contadore Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:28
                zoil44elwer napisał:

> Rajmund K(ojciec),akowiec,powstaniec warszawski odznaczony Krzyżem Walecznych b
                > olszewikiem?To inżynier Rajmund K po zakończeniu II WŚ miał biegać po lasach,wa
                > lczyć z komuną czekając na 3 wojnę światową miast odbudowywać zniszczony kraj?

Elwer......jasny gwint przestałbyś w końcu włazić w butach do każdego postu? musisz robić tak samo jak wos9? Pytałem Ciebie o coś?
                • zoil44elwer Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:36
                  Uprawiasz monodramę,a tu jest dyskusja.
                  • contadore Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:43
                    zoil44elwer napisał:

> Uprawiasz monodramę,a tu jest dyskusja.

Wcinasz się w dyskusję nie proszony i nie pytany.Po jakie licho odpowiadasz w wątku w którym zadałem pytanie haenowi.
                    Masz nieograniczone możliwości wypowiadać się w tym wątku,ale dlatego dałem tytuł memu postowi,żeby na nie odpowiedział autor wątku.
                    Spójrz na drzewko i zobacz ile pozostało ci jeszcze możliwości zamiast,mówić o uprawianiu monodramy.
                    • zoil44elwer Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:47
                      Odpowiadam na twoje pytania,którym postem? Coś ci sie pounacyło.
                      • contadore Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:51
                        zoil44elwer napisał:

> Odpowiadam na twoje pytania,którym postem? Coś ci sie pounacyło.

Odpowiadasz w drzewku na post.który jest skierowany do haena a nie do ciebie.
                        Powtórzę,ciebie pytam czy haena? Po co więc prowadzisz ze mną niepotrzebny dialog?
                        • zoil44elwer Re: Haen,poproszę o odpowiedź 14.03.11, 10:59
                          Mój post też był zapytaniem do Haena który napisał że tatuś Rajmund to bolszewik.Wcale nie miałem zamiaru odpowiadać na twoje pytanie skierowane do Haena.Uzurpujesz sobie monopol?
                • wos9 Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 11:15
                  tak dobry nie przejmować go.
                  A ode mnie WON, bo nigdzie ci się tu nie wcięłam w twoją "dyskusję" z haenem.

contadore napisał:

> zoil44elwer napisał:
                  >
                  > > Rajmund K(ojciec),akowiec,powstaniec warszawski odznaczony Krzyżem Walecz
                  > nych b
                  > > olszewikiem?To inżynier Rajmund K po zakończeniu II WŚ miał biegać po las
                  > ach,wa
                  > > lczyć z komuną czekając na 3 wojnę światową miast odbudowywać zniszczony
                  > kraj?
                  >
                  >
                  >
                  > Elwer......jasny gwint przestałbyś w końcu włazić w butach do każdego postu? mu
                  > sisz robić tak samo jak wos9? Pytałem Ciebie o coś?
                  • zoil44elwer Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 11:22
                    Facet pyta 20 razy,nie otrzymuje odpowiedzi i będzie pytał po raz 21...22...?Uparty natręt a nie dyskutant.
                    • contadore Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 12:09
                      zoil44elwer napisał:

> Facet pyta 20 razy,nie otrzymuje odpowiedzi i będzie pytał po raz 21...22...?Up
                      > arty natręt a nie dyskutant.

Nie pytam 20 razy,pytałem dwa razy, 20 razy muszę odpowiadać tobie bo nic z tego nie rozumiesz.
                      Pytałem haena a ty mi odpowiadałeś.Daruj sobie te wycieczki osobiste.

W wątku haena "Stokrotka-koleżanka Tuska" swój post zatytułowałem do haena a nie do ciebie....forum.gazeta.pl/forum/w,28,123189015,123193311,Re_Haen_poprosze_o_odpowiedz.html

W drzewku są tylko twoje i moje posty, powtarzam jeszcze raz czy ja pytałem ciebie czy haena?
                      • zoil44elwer Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 12:44
                        contadore napisał:

> zoil44elwer napisał:
                        >
                        > > Facet pyta 20 razy,nie otrzymuje odpowiedzi i będzie pytał po raz 21...22
                        > ...?Up
                        > > arty natręt a nie dyskutant.
                        >
                        > Nie pytam 20 razy,pytałem dwa razy, 20 razy muszę odpowiadać tobie bo nic z teg
                        > o nie rozumiesz.
                        > Pytałem haena a ty mi odpowiadałeś.Daruj sobie te wycieczki osobiste.

>
                        > W drzewku są tylko twoje i moje posty, powtarzam jeszcze raz czy ja pytałem cie
                        > bie czy haena?

Daruj sobie.Nie jesteś autorem tego wątku a zrobiłeś się jego głównym animatorem.Tak mam ustawione drzewko że mój post(y) znalazł(y) się pod twoim(i) zupełnie przypadkowo,wynika to z treści.Jesteś zawzięty w detalu jakbym ci coś zrobił złego i ważnego.
                        • contadore Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 12:54

>
                          > Daruj sobie.Nie jesteś autorem tego wątku a zrobiłeś się jego głównym animatore
                          > m.Tak mam ustawione drzewko że mój post(y) znalazł(y) się pod twoim(i) zupełnie
                          > przypadkowo,wynika to z treści.Jesteś zawzięty w detalu jakbym ci coś zrobił z
                          > łego i ważnego.

Nie jestem zawzięty i nie czuję się głównym animatorem.Chciałem tylko,żeby haen odpowiedział mi na pytanie i w związku z tym nie chciałem zaśmiecać wątku niepotrzebnymi postami.
                          W ostateczności nie jestem na ciebie obrażony,gdyż z dnia na dzień nie zmieniam o kimś opinii,tym bardziej,że lubię czytać twoje posty.
                          • zoil44elwer Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 15:29
                            Ja też lubię czytać twoje ale dziś z igły zrobiłeś widły.
                  • contadore Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 12:02
                    wos9 napisała:

> tak dobry nie przejmować go.
                    > A ode mnie WON, bo nigdzie ci się tu nie wcięłam w twoją "dyskusję" z haenem.

W tę dyskusję nie. Wcinałaś się w innej dyskusji nie pytana o zdanie i w sytuacji jak ja zadawałem pytanie komuś innemu.
                    Formę "WON" wyssałaś z mlekiem?
                    • haen2010 Nie kłóćcie się, 14.03.11, 12:11
                      Lepiej się pośmiać, pod sam koniec

www.youtube.com/watch?v=bV0Sv8-DlGY
                      • contadore Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 12:16
                        haen2010 napisał:

> Lepiej się pośmiać, pod sam koniec
                        >
                        > www.youtube.com/watch?v=bV0Sv8-DlGY

Ale na postawione pytanie odpowiesz czy będę cię musiał brzydko nazwać?
                        • haen2010 Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 12:33
                          Nazywaj sobie jak chcesz. Do wyzwisk pisomuchów jestem przyzwyczajnony, od czasu, gdy Grześ opił z nimi sztamę w pałacu. Żul jeden. Teraz muszę się zaszczepić od platfusów.
                          • contadore Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 12:39
                            haen2010 napisał:

> Nazywaj sobie jak chcesz. Do wyzwisk pisomuchów jestem przyzwyczajnony, od czas
                            > u, gdy Grześ opił z nimi sztamę w pałacu. Żul jeden. Teraz muszę się zaszczepić
                            > od platfusów.

Nazwałeś mnie już czerwonym żule,teraz pisomuchem i mówisz,że jesteś przyzwyczajony do wyzwisk.Jaki ty jesteś zakłamany.
                            Ponieważ kilkakrotnie wzywałem cię abyś odpowiedział mi na pytanie ilu komuchów jest w PiS
                            forum.gazeta.pl/forum/w,28,123189015,123192597,Re_Nazwiska_haen_poprosze.html
                            i na pytanie moje nie udzieliłeś odpowiedzi mam prawo nazwać cię łgarzem.
                            To nie wyzwisko....to prawda.
                      • zoil44elwer Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 12:51
                        haen2010 napisał:

> Lepiej się pośmiać, pod sam koniec
                        >
                        > www.youtube.com/watch?v=bV0Sv8-DlGY

Z powodu jednego pytania wpisał się 15 razy.Gdy ktoś nie odpowiada mi na pytanue po rasz drugi nie próbuję nawet pytać po raz trzeci i 30.
                        • contadore Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 13:02
                          zoil44elwer napisał:

> haen2010 napisał:
                          >
                          > > Lepiej się pośmiać, pod sam koniec
                          > >
                          > > www.youtube.com/watch?v=bV0Sv8-DlGY
                          >
                          > Z powodu jednego pytania wpisał się 15 razy.Gdy ktoś nie odpowiada mi na pytanu
                          > e po rasz drugi nie próbuję nawet pytać po raz trzeci i 30.

Jednak jesteś bezczelny.Wpisywałem się odpowiadając tobie i właśnie ta bezproduktywna polemika z tobą zaśmieciła wątek. Nie opowiadaj bzdur,że zadawałem pytanie po raz trzydziesty.
                          • volupte01 Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 13:15
                            Trzecia odpowiedz:-)www.wykop.pl/ramka/28291/dlaczego-pis-to-postkomuna-43-fakty/
                            • zoil44elwer Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 15:38
                              No to będziesz sPOSTonowany bo to nie do ciebie było pytanie.
                          • zoil44elwer Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 15:31
                            No to po raz 20 jak sam stwierdziłeś.
                      • volupte01 Re: Nie kłóćcie się, 14.03.11, 13:07
                        Dobre:-)
                    • wos9 Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 15:13
                      contadore napisał:

> wos9 napisała:
                      >
                      > > tak dobry nie przejmować go.
                      > > A ode mnie WON, bo nigdzie ci się tu nie wcięłam w twoją "dyskusję" z hae
                      > nem.
                      >
                      >
                      > W tę dyskusję nie. Wcinałaś się w innej dyskusji nie pytana o zdanie i w sytuacji jak ja zadawałem pytanie komuś innemu.

A jednak 2 razy w tej dyskusji wycierałeś sobie gębę moim nickiem.

> Formę "WON" wyssałaś z mlekiem?

Tylko taka forma trafia do chamów, kłamców i prowokatorów .
                      • contadore Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 15:42
                        wos9 napisała:

> > W tę dyskusję nie. Wcinałaś się w innej dyskusji nie pytana o zdanie i w
                        > sytuacji jak ja zadawałem pytanie komuś innemu.
                        >
                        > A jednak 2 razy w tej dyskusji wycierałeś sobie gębę moim nickiem.

Nie wycierałem sobie gęby,tylko pisałem celowo,żeby do ciebie dotarło,bo musiałem ci kiedyś kilkakrotnie zwracać uwagę.

> > Formę "WON" wyssałaś z mlekiem?
                        >
                        > Tylko taka forma trafia do chamów, kłamców i prowokatorów .

Twoje posty,prawie wszystkie pisane do mnie są chamskie,kłamliwe i prowokatorskie.

Proszę wygasić mojego nicka,jeżeli dalej będziesz się zachowywała tak jak dotychczas
                        chcąc uniknąć niepotrzebnych spięć na forum aj będę musiał wygasić ciebie.
                        • contadore Re: Przyszedłeś do tego wątku OSTATni, więc bądź 14.03.11, 15:50
                          Proszę wygasić mojego nicka,jeżeli dalej będziesz się zachowywała tak jak doty
                          > chczas
                          > chcąc uniknąć niepotrzebnych spięć na forum aj będę musiał wygasić ciebie.

Literówka,powinno być ...ja będę musiał wygasić ciebie.

• gazakil Re: Stokrotka - koleżanka Tuska 21.03.11, 13:52
      klasyczne ustawki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka